Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny (2005.08.20-21)
Posted 2005. August 22. - 01:44
Thanks a sok szép fotóért KisÖcsikének és Wannaride-nak!
Ja és szia Keiko!
Posted 2005. August 22. - 01:15
Idén csak 1 kört mentem éjfélkor Huuu azok az arcok amikor elmentem mellettük a pályán meztelenül
LOL
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2005. August 22. - 01:08
Ja és külön gratula Kahleszéknek a helyezésért (az igaziért - hiszen tudjuk, hogy akik elsõk lettek, azok csaltak éjjel, meg is találtuk a kis ösvényt) Kár, hogy senki se fotózta le a tetteseket.
Na jó pihizést mindenkinek.
Köszönjük, és tényleg van valami abban amit írtál, mert este még volt 1 kör elõnyünk, de hajnalra már 3 körrel másodikak voltunk, pedig szerintem nekünk voltak a legbrutálisabb lámpáink, 20 W-osak, és éjjel is majdnem ugyanolyan köröket tudtunk menni.
Másik kérdés, hogy vajon ez a "V.I.P. Teamy Gödöllõ" csapat, aki ugye megnyerte elõttünk a hobby kategóriát, valójában hobby csapat volt e, nekünk nem éppen úgy tûnt, szinte biztosra venném, hogy több embernek is volt ott liszensze.
A szervezés része a dolognak, számomra felemás, mert a pálya jó volt, a hangulat is, de az ellátás (kaja, pia) és az érmek nem tetszettek.
Utoljára pedig megköszönném az egész csapatnak, mert mindenki végig teljes erõbedobással nyomta, és bökkenõ nélkül megvoltak a cserék is, remélem jövõre indulni tudunk megint ebben az összeállításban.
Posted 2005. August 21. - 23:31
Ja és külön gratula Kahleszéknek a helyezésért (az igaziért - hiszen tudjuk, hogy akik elsõk lettek, azok csaltak éjjel, meg is találtuk a kis ösvényt) Kár, hogy senki se fotózta le a tetteseket.
Mindent a gyozelemert... tipikus...
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. August 21. - 23:23
A versenyrõl most csak röviden: nekem irtóra tetszett, és hiába mondták egyesek, hogy a pálya nem 24 órásnak való, nekem nagyon bejött - fõleg a lefelék voltak királyak.
A szervezésrõl csak annyit, hogy sokkal jobb volt, mint pl. a Bükk marci, ami E1-es verseny. Díjak szempontjából is: itt legalább mindenki kapott valamit, egyes marcikon meg szinte semmit se adnak a dobogósoknak.
A másik: talán voltak olyanok, akik azt hitték, hogy a Harang nagy díjakat fog kiosztani, azok el vannak tévedve, mivel a 24 órás versenyek nem errõl szóltak eddig. Csupán egy jó buliról. Számomra nagyon pozitiv az, hogy sok kategória volt, és sokan kiálltak a dobogóra.
Na jó pihizést mindenkinek.
Posted 2005. August 21. - 23:05
Posted 2005. August 21. - 22:09
Posted 2005. August 21. - 20:47
Posted 2005. August 21. - 20:46
Posted 2005. August 21. - 20:38
wanna köszi a képeket egyen meg is találtam magamat!
hát szerintem ma senkit sem kell altatni legalábbis én már du nyomtam egy jó kör szunyálást!! üdv mindenkinek
Ha ismernék mindenkit és azt is tudnám, hogy ki milyen mezben tekert... talán több mindenkirõl lenne képem...
Posted 2005. August 21. - 20:18
hát szerintem ma senkit sem kell altatni legalábbis én már du nyomtam egy jó kör szunyálást!! üdv mindenkinek
Posted 2005. August 21. - 16:41
Ami szerintem óriási baklövés volt, az az, hogy ezt -az egyébként baromi jó pályát- sikerült narancssárga szalaggal kirakni, ami éjjel szinte nem látszott.
Nem hiszem, hogy ugyanez, valami fényvisszaverõ fehérrel sokkal drágább lett volna.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2005. August 21. - 16:35
Posted 2005. August 21. - 16:01
Posted 2005. August 21. - 15:42
elõször is gratula elsõsorban az egyéniknek, meg a duóknak, legeslegfõképpen a lányoknak (Jojoba!, Bickei Anna).
rendezés... a tavalyi nagyon sz@r helyett most középsz@r lett. Túl sok a pontatlanság: csip sux, eredményhirdetés csúúúúúúszik - 24 óra után meg pláne minden perc számít... -, meg néhány apróság.
Amit a legfurábbnak tartottam, az a díjazás... Itt tényleg emberfelettit teljesítettek egyesek, ehhez képest egy maratonon nívósabb díjakat kapnak. nemigaz, hogy nem lehetett a szponzorokkal lezsírozni a dolgot... érem... egy gemkapcson ficegõ kibelezett mûanyag óra, alkoholos filccel rárajzolva a helyezés. stílusos. és egyben kicsit szimbólumértékû. a sátramhoz érve elengedett a gemkapocs, úgyhogy sajnos nem tudom kirakni a vitrinbe eme dadaista mûalkotást. aki megtalálta megtarthatja
Jó a verseny, csak kicsit komolyabban kéne venni a szervezést.
Posted 2005. August 21. - 13:25
kemény 40perc alatt sikerült ezzel a szörnyeteggel a délibõl, de jaj ezek állatok!!!!
az 5-6 fõs csapatok még oké, van váltási lehetõség, de hogy a duók meg az egyszemélyesek... hát, tuti nem teljesen komplettek. mint a gép megy mindegyik, sztem már azt sem tudják hogy hol vannak....
(igaz én is hasonló állapotban vagyok du3-tól ideáig nyeregben, 95 km....)
szal midnen elismerésem az ottlevõknek!
meg a kis személyes esõ, ami csak a hegyen esett kb fél 9 felé... ezért nem mentem viszsa már, szégyenszemre fogassal ahogy mentem fel, mentem is le...
na de a fentmaradó 100 percre is soxerencsét az ottaniaknak!
Ma reggel mikor felkeltem én is elindultam megnézni Õket. Nekemi s jólesett feltekerni Csillebércre, igaz nem számoltam elõre az esõvel, sem azzal, hogy felfelé csöken a hõmérséklet. Itthonról még elég volt a rövidújjú mez, de az útközben elkapott esõ nem esett jól [az izzadás ellenére sem].
Ellenben néztem a versenyzõket akik körözgettek. Csodálkoztam, hogy milyen kislányok ill lehet csak nem túl magasra nõtt nõk is ott voltak a mezõnyben. Egyik sráccal beszélgettem is, aki éppen pihent a csapatukból. Elmesélte, hogy volt egy baleset is [nem a saját csapatukban], akinek csonntörése is volt. S hogy elsõre kicsit durvának tûnt számára a hajtûkanyar 1ik másik részen.
Hengert láttam én a szólóban indultak között úgy fél tií magasságában. Eléggé össze volt már esve, de nem csoda. Hiszen akkor már 21.5 órája versenyben volt. Önmaga.
Eredményekrõl nem tudok. Fotózni nagyon nem álltam le, hiszen szét voltam fagyva az esõtõl, meg a feltámadt széltõl. Így alig 3/4 óra után húztam haza. És még száguldozni sem mertem lefele, mert gyanús volt az aszfalt lefelé, s féltem, nehogy becsússzak a szembejövõ kocsik alá.
Jövõre ellenben most már tényleg ott leszek csapatban.
Posted 2005. August 21. - 10:46
Képek itten: http://kep.tar.hu/kisocsike
KisOcsike
ui: És persze szeretnék gratulálni minden résztvevõneki ezért a teljesítményért!!
Posted 2005. August 21. - 10:18
kemény 40perc alatt sikerült ezzel a szörnyeteggel a délibõl, de jaj
ezek állatok!!!!
az 5-6 fõs csapatok még oké, van váltási lehetõség, de hogy a duók meg az egyszemélyesek... hát, tuti nem teljesen komplettek. mint a gép megy mindegyik, sztem már azt sem tudják hogy hol vannak....
(igaz én is hasonló állapotban vagyok du3-tól ideáig nyeregben, 95 km....)
szal midnen elismerésem az ottlevõknek!
Bíró Ádám volt még a végén, akin mosolyogtam, mert õ is kb a versenyzõkhöz hasonlóan bírja a gyûrõdést... a holtpont felé már eléggé szétesett õ is:-) meg a kis személyes esõ, ami csak a hegyen esett kb fél 9 felé... ezért nem mentem viszsa már, szégyenszemre fogassal ahogy mentem fel, mentem is le...
na de a fentmaradó 100 percre is soxerencsét az ottaniaknak!
Posted 2005. August 21. - 00:19
Frissiben jelentkezem. Voltam ma kint ....illetve az má tegnap volt... mind1.... a lényeg, hogy a verseny még javában zajlik! Szerintem szuper a rendezés, a hangulat, meg minden! Fotózni voltam, meg a Lekváros Krokodilok duó aktív támogatását végeztem! (Vagy hátráltatását??) Gondoltam frissiben megoszotm veleteket a képeket! Több mint 500 kockát lõttem. Kb délutén 1, és 5 óra között csináltam õket a pálya több pontjáról. Elsõsorban a hátsó részen a vasút környékén! (Akinek esetleg sikerült a szemébe vakuznom 1-1 kanyar elõtt annak bocsi) Szóval aki ebben az idõben a pályán volt, az jó eséllyel le lett fotózva! Igyekeztem mindenkirõl elsõsorban olyan közeli, célfotójellegû képet csinálni. Ez volt az elsõ alkalom, hogy ezzel a géppel (2-3 hetes) maratonon, erdõben fotóztam, szóval bizti lesz benne kivetni való, de azért igyekeztem! Ha valakinek kellenek képek eredeti méretben, az írjon, és elküldöm!
Képek itt: http://pix.bikemag.hu/kisocsike
KisÖcsike
Posted 2005. August 21. - 00:08
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"