Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny (2005.08.20-21)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
596 hozzászólás a témában

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...a képeket a www.velo.hu csinálta....
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

TEKA77

TEKA77

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hello Görgö Vigyázz A Csuklodra Mert Még Szükséged Lehet Rá...

TEKA77

TEKA77

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
A Hegy Nem Gyözhet......legfeljebb Tolom :-)

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Nem tudjátok véletlen, melyik cég csinálta a fotókat, amibõl a verseny alatt/után lehetett rendelni?

TEKA77

TEKA77

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Romániába???????????????? Ha Lehet Kihagynám.
Ja és Egyébként Uj Derekak érkeztek A Bringás Boltba.... :-)

RGeri

RGeri

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
köszi mindenkinek a tanácsokat!
Egyébként mér vagy 3 éve nyúzok egy 16"-os Merida Strikert. Néha úgy érzem hogy tényleg kicsi a váz a 168cm-es magasságomhoz. Általában mászások alkalmával, lefeléken viszont nagyon jól irányítható, jól fordul.

Téka: nagyon sajnálom hogy nem jösz a Mátrába hétvégén, mert szerinten nagyon "fincsi" lesz. A banán és a háztartási keksz sehol nem esik olyan jól mint ott, feltéve ha kapunk...és nem azért mert ingyé van :)
A következõ hétvégén: Banat Maraton (Romániában) elmegyünk?:)
Most pedig iszom az egészségedre egy Foster's-t!!!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Cserélj segget, ööööö ülést. :)

Dolgozom rajta...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

TEKA77

TEKA77

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Rád is férne a gyurás.........jóóó tekerést a Mátrában.:)

"hosszabb lett a pálya,hogy jobban elférjetek"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Nekem a nagyon hosszú távokkal nem is az izületekkel van gondom, hanem, hogy nem tudom egy seggel végigülni...:D

Cserélj segget, ööööö ülést. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
...és kiállva tekerés 10-15 percenként az elejétõl kezdve, akár csak pár fordulat erejéig...ha nem singlespeed (amikor is muszáj), akkor is érdemes ;-)

Ezt pedig egy amerikai fórumról ollóztam e témában:

"If someone told you riding a bicycle is always gonna be pain-free, they were lying to you. Lower back pain is common, as you use those muscles and your gluts a lot when riding off road. If you have an old injury, get used to the pain. It ain't gonna go away. Take a couple of advil and put it out of your mind. I've had aches and pains for every ride I've done for the last 30 years. Pain is part of life. Nobody promised you a rose garden."

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
RGeri,
próbáld meg, hogy minimálisan elõredöntöd a nyerget. Nálam bevált. A hosszabb váz is elõnyösebb, jobban kinyújtózol (ennek akkor van értelme, ha méreteidhez képest rövid vázzal mész.)

A hátizom gyakorlatok, és a nyújtás is szerepeljen a napi rutinodban. Persze, a bringázás mellett. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem a nagyon hosszú távokkal nem is az izületekkel van gondom, hanem, hogy nem tudom egy seggel végigülni...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Mer béééna voltál azért. :D Mire tanítottalak???
HIába üvöltöztem neked.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
hát azé nekem végig fáytak az izületeim és nem kicsit...
kb. a 10-ik körtöl.
pedig én megyek évi 5000+-t.
egyszerüen rosszak az izületeim vna iyen saynos. A porcok nem yol illeszkednek, recés a szélük stb.

Bár mentségem legyen hogy idén összefüggöen csak 3-3.5 orákat tekertem.(rövidtáv OXre készülés) Lehet ezért...
De érdekes vasárnap 10 orára elmult..igy tudtam menni a végén 2 ora igen gyorsat...de addig a lányok meg az egykék is halomra elõztek:(
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ha "kezdõ" vagy, s ezt ne vedd sértésnek, ha mégsem, ezalatt azt értem, hogy mondjuk nem tekersz évi 5000+ km-et, akkor sokszor tényleg a nyenge hátizmok a felelõsek. Nagyon régen (5+ éve) én is szenvedtem ettõl, de sok nyújtással és erõsödéssel mostmár nincs semmi ilyesmi gondom, pedig a nyergem még a kormány fölött is van vagy 5 centivel. Kábé arról van szó, hogy elfárad a hátad, meg még a karjaid sem viselik a teljes felsõtestedet (minnél elõrébb dõlsz, annál több van a karokon), s ezért "derékból" tartod magad. Szóval nem hülyeség erõsíteni ezeket a részeket.

RGeri

RGeri

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Köszi a reagálást Hozé!
Megyek hétvégén a Mátra maratonra és addigra megprobálok valamit állítani az ülléspozición, de lehet hogy ez már késõ.Na mindegy. Arra gondoltam még hogy lehet hogy a derekam gyenge esetleg gyúrhatnék rá:)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
OFF

...(Nekem már a 5dik kör után elkezdett fájni a derekam, lehet hogy a nyereg-kormány beállítást kellene finomítanom? Ha valakinek van tanácsa ossza meg legyenszives)

Ha jól emlékszem az Armstrong könyvre, abban az áll, hogy ha nyújtott lábbal állva, elõrehajolva eléred a földet (cipõd orrát) akkor lehet a kormányt az ülés magasságába tenni.
Ha nem éred el, akkor kicsit magasabbra (meredekebb stucni), ha a mélyebbre tudsz hajolni, akkor lehet mélyebbre engedni.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

RGeri

RGeri

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Sziasztok!
Elõzõ életemben lehet hogy denevér voltam, de komolyan mondom este jobb idõket mentem mint nappal!(saját készítésû 20W-os halogénnel és fejlámpával nyomtam)Volt egy lány akit utolértem és szegény megijedt és félrállt a nagy fénytõl vagy lehet hogy csak sütötte a hátát a lámpa :)
Nagyon köszönöm Erának és a többi emberkének a bíztatást nagyon-nagyon sokat számított. Egyébként azt hiányoltam idén, hogy a pálya mellett nagyon kevés szurkoló volt, pedig egy-két helyre félmeztelen Pom-pom lányok elfértek volna...
A pálya jobban tetszett mint a 2004-es, bár hozzátartozik hogy tavaly nem indultam kéztörés miatt de végiggurultam egypárszor rajta.
(Nekem már a 5dik kör után elkezdett fájni a derekam, lehet hogy a nyereg-kormány beállítást kellene finomítanom? Ha valakinek van tanácsa ossza meg legyenszives)

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Sok sok oldal átböngészésével ismételten sikerült élõvé válnia bennem az érzésnek, hogy valahogy "megbolondulnak" egyes emberek írásban. :(
Pácienseket én is szívesen válallok, de talán nem az alapján döntenék, amit egy kb személytelen fórumon nyilatkozik, hanem személyes tapasztalat, és abból is több alapján.

Én igyekeztem mindenkit elengedni, de sokszor marha szar volt emiatt teljesen elveszteni a lendületet, és egy srácra nagyon haragszom, aki annak ellenére kiszorított az egyetlen fullgázos lejtõn (a mászsá elõtt), az ideális vonalról, hogy fennhangon mondtam, hogy ne menjen el. Sztem majdenm mindegy lett volna neki, hgoy az én 30-as, vagy az õ 37-e tempójával teszi meg azt az utsó 2 métert, viszont nekem nagoyn gáz volt lelassulásból nekimenni az emelkedõnek :(.

uff, meg písz meg minden.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás

mmm, Õ télleg aranyos ;)

És magasabb nálad 1 fejjel :)

Amúgy nem régóta bringázhat szegénykém, mert én láttam a pályán 1 párszor és igencsak bizonytalan volt. Remélem az esés nem vette el a kedvét és ad még esélyt a terepnek is.
az észmentes nõnemû...