Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Hehe! Tényleg, minek szervíz? Szétszeded és okosodsz. Ha minden szarér mindenki szervízbe járna, senkise értene semmihez!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
MG

Attól még sok dolguk van, hogy Te itt mindenféle szavakat használsz. Fõszezon, a sok ember most hozta ki a biciklit a garázsból, és rájött, hogy nem jó, gyorsan vitte a szervizbe.

Szerintem ne várj semmit a szerviztõl. A Manitouk nem arról hiresek, hogy allitható rajtuk az, amire azt mondják, hogy állitható. Max az elõfeszités...

Én amúgy egyszer beállitottam, és azóta úgy használom. Nem tudom, hogy csak én vagyok-e ezzel igy, de szerintem mások sem állitgatják hetente.. ::)

Értesz angolul? Az aláirásomban a szöveg nem csak önkritika, Rád is nagyon illik....

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Fuck Hajdú!
Felhívtam ma õket hogy mi újság a faliújság. És azt mondták ha felviszem akkor vagy 3 nap múlva kész van. Mindom hogy ez így nem rulez mert akkor megint mehetek fel BP-re. És azt mondták akkor vigyem máshova. FUCK HAJDÚ

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Mogyi azért jó mert rózsaszín a bicója, és Sigmája van, de belül valami más tartózkodik, nem RST bél.

A lizardról meg annyit hogy jó hogy van, de idõnként ki kõ pucóni... Mint mindent!

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
ez biza nem bigone!
de a kép sem az igazi! ;)
csak az agyat, a vázat + a kormányt ismerem föl :-[
vagy nem :-X

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mogyi

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Csak egy kis érdekesség:
Pár cég már nem forgalmaz becsúszószár-védõket, állítólag sok piszkot kötnek meg, így többet ártanak, mint használnak...

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Nekem is RST-m van! 8)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nekem úgy rémlik Mogyinak RST-je van.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
@david: az a big one is!!!
(akko ha az rst is ilyen)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Hajdú bike.

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Szerintem csak az állító csavar akadt ki vagy valami ilyesmi. Csak azt nem tudom hogy melyik boltba vigyem pesten. Mert nem akarom hogy szétbarmolják meg ne akkor lássák elõször a telót.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
MG: azért nem állítható a csillapítása, mert ilyen, már többfajta manitout birizgáltam (axel, black, flick) és egyiken sem befolyásolt semmit az állítási lehetõség, de azért biztos van olyan is ami mûködik :-\ ::)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
az az RST !!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
meg telo lab kifurasa kis szelep behelyezese!
mert tul nagy a kompresszio!
az ujjabb peldanyokat nem kell furkalni!!!!! (2002-)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
öööö... Mogyinak a Big One-ját probáltad már??? mint egy álom ugy mozog.. azt mondta,hogy ha Big One-t vesz az ember, akkor elsö körben szimeringcsere

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A Big One csak egy irányben mozog, a Boxxer ehhez csirke...Monster / Stratos S-8 és Le Toy vagy Le Dude váz. Esetleg ügyesebben kéne leérkezni... ::)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
vegyél egy Monstert... vagy egy Big One-t...
(vagy 2003-as Boxxer Racet...)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
MG Te teljesen feleslegesen veszel bármit is...full cromo az kell Neked !! ::)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
huu..ma voltunk ugrálni és a hülye haverom (Dirtboy ;D) elállitotta a csillapitást a telon, de csontra bekeményitette. én meg csak épp hogy átakartam ülve gurulni egy dirtös asztalos ugratot és nyomtam egy 6 méteres nosemanual superman-t elsö fék nélkül ;D (és nem estem el) szoval a visszautcsillapitás ugrabugrán ne senkinek se legyen a maxon ! csak ha letörést akarsz ugrani...