Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás

psylo xc-psylo sl-psylo race(nekem 02' race QR20'-am volt)-szerintem merev telók! ;D,de szinte gyárilag kotyognak annyit mint egy marzó 1 év gyilok után :P,bár érdekes hogy a levegõt nem engedte :o!

ezt a race-re érted, v mindegyikre?
én nem vettem észre, hogy bármennyi holtjátéka lenne (SL), de lehet, hogy szerencsés vagyok, mert a mostani BikeMag se esett szét nekem 8)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Szerintem ez jó lesz Neked...jövõre érkezik....

Feltöltött kép

SPV technológia -mint a 5th Element-ben
30mm becsúszók
100-130mm út
3 modell lesz, egy rugós és 2 levegõs.
Súly: 1820g

link: http://www.singletra...cle.php?sid=895

PS.: a BikeMag-ben azt írják, hogy szupertitkos, infokat még nem lehet közreadni. A fenti képet + adatokat február 24-ei dátummal találtam. ???

gyuro

gyuro

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

A fox még a jövõ itthon, paraméterei biztos jók.
Igaz mást mond a német BIKE magazin teszt ( super)és mást a Bike MTB revü használók tesztje is.
Nekem lenne egy ide illõ kérdésem...
Lesznek-e olyan villák amelyek változtatható rugóúttal rendelkeznek kb. 60-150mm (min 2 aktív állás), könnyûek és nem csavarodik el benne a kerék tárcsás fékezéskor? Tudtok-e valamit errõl? Nézegettem ilyet, de nem találtam csak hasonlót: pl. Votec air just, marzo junior T...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Kifejezetten preciz és igényes kidolgozás, enberfeletti érzékenység, merev, mint disznó, szóval isten villa, isten áron. (mind)

szanti

szanti

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
A bikkmag új számában azon a konán is Fox telo van,és eléggé jol néznek ki,de sajnos eddig semmilyen adatot/tapasztalatot nem hallottam rola,mivel szomszédos országokba is alig van ilyen......
De biztos jo.... :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Sly

Állitólag a Cseke kacérkodott a Fox-szal, de nincs rá keret. (túl sokat kellene beleinvesztálni...)

Ami a kérdésed illeti: Duke XC U-Turn. Ha nem túl erõs a vázad, nem is kell bele Psylo, az csak csábit a rosszalkodásra. És olvass vissza! ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
nem akarok vitázni de:
  • a fórum azért van hogy összegyûjtse az információt
  • a keresõt meg azért találták ki hogy a már összegyûlt információt ne kelljen unos untalan leírni 1000szer
  • a hozzáértõk írták ezen topik hozzászólásainak jó részét, szóval ha elolvastadakkor mi a kérdésed?
  • miért hiszi azt mindenki hogy ha valaki hatalommal rendelkezik akkor vissza is él vele ???

Sly

Sly

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Kedves Rás.

Nem akarok Én itt vitázni, ugyanis Te vagy itt a moderátor, de gondoltam azért Forum a neve, hogy itt eszmét tudjunk cserélgetni.Nemdebár?
Különbenis, jobb lenne , ha 2 oldalból állna?

De már megnézegettem az oldalakat is, csak gondoltam itt a hozzáértõk is tudnának nekem segíteni.De ha nem, nem.

szevasz

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
basszusom tudod miért majd 200 oldal ez a topik? mert minden héten megkérdi valaki majdnem tök ugyanezt, ahelyett hogy venné a fáradtságot és használná a keresõt , meg elolvasná mindazt amit az okosok leírtak...

szóval kis energiát bele kéne feccölni kéremszépen >:(

Sly

Sly

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Na jólvan, azért nem kell itt lázadni. :-X

Leginkább városba használom, ugrálgatni stb...
Semmi letörés, inkább gyengébb lejtõzés.
De azért lehessen vele tekerni is.
1ébként meg lesz rá a pénz.

na bi

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ha meg nincs rá zséd inkább hzasználd a keresõt nézegesd a gyártók weblapjait, meg olvasd el a régebbi hozzászólásokat >:(

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Hát ez attól is függ, hogy mire akarod használni. Mert nem mindegy, hogy turázni, városba, vagy zuzni esetleg ugrálni! Ha tudjuk mire kell jobban tudunk ajánlani.

Sly

Sly

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Hi.

Milyen telót ajánlanátok, merevvázba(nincs tulságosan megerõsítve)ami olyan 80-110mm között mozog? Lehetõleg ne csavarja el a fék.60-90E Ft közöttiekre gondolok(nem mintha lenne rá zs-m).
Már körbenéztem , de sajna nemtom.
MAnitou Black Sport?lehet kapni egyáltalán?
Axel Super?Skareb comp?Black comp?Eesetleg Rockshock Pilot sl, xc, Duke xc, Psylo xc (a psylo átütõs?)

Köszi Zolle , tiédet már olvastam.

bi

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
195-ös?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Bizony, van is egy eladó mifelénk 24e-ért.... ;)
Tessék megvenni !

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
30.000-ig rugóstag: használt SW DH.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Boxxer Race. SzVSz van olyan jó, mint a Super T, csak olcsóbb.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Sokat számít egy duplavállas telón hogy átütõs vagy sima?Gondolok természetesen az oldalmerevségre.
Ha sikerül eladnom a telómat (X-Vert DC) akkor ezek közül melliket válasszam?
Marzo Jr.t-superT
BoXxer Race
Telós vázba lenne és durvulásra,letörésekre.
Jahh még1 kérdés: hátra milyen túlfojóst ajánlatok?Kb30 ezerig.
Köfike

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás

Mivel a SL a "rosszabb" és az is 135 újonnan... Szerinted?

szerintem én 87ért vettem a 2003-as Psylo SL-t bontatlan dobozzal, szóval akármi lehet ;)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Ez gyöksziség, csak mivel a Sram megvette a RSt, ezért a Nellától átkerült a Bikerhez a forgalmazás, ami csak õsszel hoz telókat.

Azért a fox egy egész más árkategória mint a RS...