Hümmm?
Most lassan és érthetõen!
Két kérdés;
hova kell levegõ egy olajos cuccosba?
meg tudom csinálni házilag?
ha igen,mennyi idõ alatt? (holnapra kéne)
Hopp,ez három lett,mind1.[rob],ha van vmi linked,h ezt hogyan kell szerelni,azt szívesen venném...
Nellaba ma Lvittem,és biztosítottak róla,h esély sincs rá,h két héten belül megcsinálják... :
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2003. június 06. - 17:46
Írta 2003. június 06. - 17:42
Írta 2003. június 06. - 17:35
Nincs benne levegõ. Nekem is ilyen volt az SW DH, és L.Cs. szépen felhomálkyositott. Nem egy vissza a visszaut csillapitást végzõ bigyó. gondolom ezek egy elven mûködnek.
Írta 2003. június 06. - 16:14
SOS!Van vkinek kölcsönbe 160 cmes szemtávolságú bármilyen rugóstagja egy hétre? Zálogba otthagynék egy RS Super Deluxe-ot,ami b@szik mûködni,a visszaútja annyira túl van csillapítva,h a váznak több perc,amíg visszaáll berugózatlan állapotba >
ja,másik kérdés;ennek mi lehet az oka? Állítólag nemrég volt benne olajcsere.... :
ja,másik kérdés;ennek mi lehet az oka? Állítólag nemrég volt benne olajcsere.... :
Írta 2003. június 06. - 15:42
2 éve volt a baleset.Biciklizést ajánlották,hogy azt csinálhatom(tért baJom is volt,de az sem canga miatt).
Inkább a cangám menjen tönkre,mint a csuklóm.
Nagyon jól ugrom,nincs vele baj.
Persze hogy nagyot üt a hátulja,de olyan érzés,mintha belenék rugva.Nagyon fáj a fejem,szédülök.......szóval az agyrázkódás.
Kötést nem viselek.
GT kormányom van,az u-öcsém szerint nagyon behajlik.Az a lényeg ,hogy ne törjön le.Csak akkor fáj a csuklóm,ha bekoppan a teló.Tehát 1.5 méternél semmi bajom nincs.
Fox vagy sherman.Sajnos ez bizonyítvány függõ,tehát csak álom marad:))))Bár van rá egy kis tartalék,ami háttérnek van egy Ruckusra,ha széttörne a mostanim.
Hú,ennyi az idõ?megyek ugrani 1.7-et,a 2-eset nem bírja a teló.
Hú,azthittem,hogy darabokra tört.
Inkább a cangám menjen tönkre,mint a csuklóm.
Nagyon jól ugrom,nincs vele baj.
Persze hogy nagyot üt a hátulja,de olyan érzés,mintha belenék rugva.Nagyon fáj a fejem,szédülök.......szóval az agyrázkódás.
Kötést nem viselek.
GT kormányom van,az u-öcsém szerint nagyon behajlik.Az a lényeg ,hogy ne törjön le.Csak akkor fáj a csuklóm,ha bekoppan a teló.Tehát 1.5 méternél semmi bajom nincs.
Fox vagy sherman.Sajnos ez bizonyítvány függõ,tehát csak álom marad:))))Bár van rá egy kis tartalék,ami háttérnek van egy Ruckusra,ha széttörne a mostanim.
Hú,ennyi az idõ?megyek ugrani 1.7-et,a 2-eset nem bírja a teló.
Hú,azthittem,hogy darabokra tört.
Írta 2003. június 05. - 23:47
Hahó!
Hol lehet kapni visszaút-csillapítás-állító tekerentyût SW NDH-hoz (sikerült valahol elhagynom)?
kislust
Hol lehet kapni visszaút-csillapítás-állító tekerentyût SW NDH-hoz (sikerült valahol elhagynom)?
kislust
vendég__*
Írta 2003. június 05. - 22:33
hát nem tom, de sztem attol, h fáj a csuklód, attol még szétmehet a bicód. amugy nagyon sajnállak, hogy nem tudod eldönteni, hogy shermant vagy foxot vegyél! ;D
sztem a fox jobb mint a manitou, de nem ismerem tulzottan... vegyél olyat!
sztem a fox jobb mint a manitou, de nem ismerem tulzottan... vegyél olyat!
Írta 2003. június 05. - 21:34
figyeltem!
1. erre szoktak azt mondani, hogy kerulni pihentetni (muteni), max tv kapcsolot kezelni. :-/
2. attol, hogy elol sokat mozog a hatulja nagyon is ut!
milyen kormanyod van?
gondolom gt.
vannak olyan kormanyok amik normalisabban tartjak a csuklot. (lehet epp te 'vitatkozol' errol vkivel)
arrol nem is beszelve, hogy lehet, hogy rosszul ugrasz.
nem viselsz kotest?!
1. erre szoktak azt mondani, hogy kerulni pihentetni (muteni), max tv kapcsolot kezelni. :-/
2. attol, hogy elol sokat mozog a hatulja nagyon is ut!
milyen kormanyod van?
gondolom gt.
vannak olyan kormanyok amik normalisabban tartjak a csuklot. (lehet epp te 'vitatkozol' errol vkivel)
arrol nem is beszelve, hogy lehet, hogy rosszul ugrasz.
nem viselsz kotest?!
Írta 2003. június 05. - 21:13
Idefigyelj LOr!!!
Nekem a csuklóm miatt kell.Volt egy csúnyácska balesetem snowboarddal a szar hazai pályákon.Ez hosszú,de a lényeg.
A csuklóm erõs "csapásra" kikattan,és vissza kell pattintani.Na ez a helyzet most is.Gondolj bele!Ugrom 2.5 méter magasról,berugózik a teló,bekoppan,a canga vissza üt(hatás-ellenhatás-Newton írta rá a törvényt)a csuklóm kikattan,és fájni kezdd.Ez van!!!
A hátsó része tökre nem érdekel,mert annak az ereje nem éri a csuklóm.attól max agyrázkódásom lesz.Benne van a pakliban.Majd a szponzor ad egy fulltelóst(haha-majd ha lesz szponzor).
Jobb kezes vagyok,és a jobb csuklóm a bajos.
Érted LOR?
Nekem a csuklóm miatt kell.Volt egy csúnyácska balesetem snowboarddal a szar hazai pályákon.Ez hosszú,de a lényeg.
A csuklóm erõs "csapásra" kikattan,és vissza kell pattintani.Na ez a helyzet most is.Gondolj bele!Ugrom 2.5 méter magasról,berugózik a teló,bekoppan,a canga vissza üt(hatás-ellenhatás-Newton írta rá a törvényt)a csuklóm kikattan,és fájni kezdd.Ez van!!!
A hátsó része tökre nem érdekel,mert annak az ereje nem éri a csuklóm.attól max agyrázkódásom lesz.Benne van a pakliban.Majd a szponzor ad egy fulltelóst(haha-majd ha lesz szponzor).
Jobb kezes vagyok,és a jobb csuklóm a bajos.
Érted LOR?
Írta 2003. június 05. - 19:45
bazz ha hatul 0mm-t mozog miert jo ha elol 140mm-t?????!!!!!!
ezt nem birom felfogni!
mi a paicsanak!!!!!!
ezt nem birom felfogni!
mi a paicsanak!!!!!!
Írta 2003. június 05. - 19:34
Írta 2003. június 05. - 19:31
jaj már ez a szétviszi-nem viszi.... : : :, nem viszi, ha ésszel használod, de egy RM9-es fejcsövét is szétviszi bármi ha úgy odabaszod.....
Suzuki Swift futómûhöz sem rakunk fel elöl/hátul 350-es tárcsával tárcsaféket. :
Suzuki Swift futómûhöz sem rakunk fel elöl/hátul 350-es tárcsával tárcsaféket. :
Írta 2003. június 05. - 19:23
Azt írtátok,hogy a merevfarúba a 13cm-nél többet mozgó teló nem jó.De utánna,meg azt,hogy a 14-estõl sem lesz semmi baja.
Akkor milyet vegyek?sherman-t vagy fox worksöt.?
A shermanból a duplavállas változat nem viszi szét a fejcsövet?
Akkor milyet vegyek?sherman-t vagy fox worksöt.?
A shermanból a duplavállas változat nem viszi szét a fejcsövet?
Írta 2003. június 05. - 19:23
Írta 2003. június 05. - 18:56
sajnos az "isteni" TPC/FluidFlow ilyen, kár hogy ezeket a remek villákat ilyenekkel rontják el :-\
Írta 2003. június 05. - 16:25
Írta 2003. június 05. - 15:58
Írta 2003. június 05. - 15:31
Az én 2000-es xvertemen sem lehet érezni semmi változást.Ha 3 év alatt nem tudták orvosolni akkor sok jót nem látok a manitou jövõben :-\
Írta 2003. június 05. - 15:24
Már amikor kijött a Black, akkoris mondták, hogy az odaút csillapító állítókáját mindegy, hogy mellyik végállásba tekered, mert semmi érezhetõ különbség nem lesz. Miért nem tudták még orvosolni a problémát? :
Írta 2003. június 05. - 14:34
Ne tessék kinevetni! :-[
Lenni orosz vendégmunkás,nehezen beszélni magyar ;D
Lenni orosz vendégmunkás,nehezen beszélni magyar ;D