Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hümmm?
Most lassan és érthetõen!
Két kérdés;
hova kell levegõ egy olajos cuccosba?
meg tudom csinálni házilag?
ha igen,mennyi idõ alatt? (holnapra kéne)
Hopp,ez három lett,mind1.[rob],ha van vmi linked,h ezt hogyan kell szerelni,azt szívesen venném...
Nellaba ma Lvittem,és biztosítottak róla,h esély sincs rá,h két héten belül megcsinálják... ::)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

Kötést nem viselek.

inkább veszel 30cmes telót merevgépbe...

van itt ész :-X

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Nincs benne levegõ. Nekem is ilyen volt az SW DH, és L.Cs. szépen felhomálkyositott. Nem egy vissza a visszaut csillapitást végzõ bigyó. gondolom ezek egy elven mûködnek. :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
SOS!Van vkinek kölcsönbe 160 cmes szemtávolságú bármilyen rugóstagja egy hétre? Zálogba otthagynék egy RS Super Deluxe-ot,ami b@szik mûködni,a visszaútja annyira túl van csillapítva,h a váznak több perc,amíg visszaáll berugózatlan állapotba >:( :(
ja,másik kérdés;ennek mi lehet az oka? Állítólag nemrég volt benne olajcsere.... ::)

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
2 éve volt a baleset.Biciklizést ajánlották,hogy azt csinálhatom(tért baJom is volt,de az sem canga miatt).
Inkább a cangám menjen tönkre,mint a csuklóm.
Nagyon jól ugrom,nincs vele baj.
Persze hogy nagyot üt a hátulja,de olyan érzés,mintha belenék rugva.Nagyon fáj a fejem,szédülök.......szóval az agyrázkódás.
Kötést nem viselek.
GT kormányom van,az u-öcsém szerint nagyon behajlik.Az a lényeg ,hogy ne törjön le.Csak akkor fáj a csuklóm,ha bekoppan a teló.Tehát 1.5 méternél semmi bajom nincs.
Fox vagy sherman.Sajnos ez bizonyítvány függõ,tehát csak álom marad:))))Bár van rá egy kis tartalék,ami háttérnek van egy Ruckusra,ha széttörne a mostanim.
Hú,ennyi az idõ?megyek ugrani 1.7-et,a 2-eset nem bírja a teló.
Hú,azthittem,hogy darabokra tört.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Hahó!

Hol lehet kapni visszaút-csillapítás-állító tekerentyût SW NDH-hoz (sikerült valahol elhagynom)?

kislust

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hát nem tom, de sztem attol, h fáj a csuklód, attol még szétmehet a bicód. amugy nagyon sajnállak, hogy nem tudod eldönteni, hogy shermant vagy foxot vegyél! ;D
sztem a fox jobb mint a manitou, de nem ismerem tulzottan... vegyél olyat!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
figyeltem!
1. erre szoktak azt mondani, hogy kerulni pihentetni (muteni), max tv kapcsolot kezelni. :-/
2. attol, hogy elol sokat mozog a hatulja nagyon is ut!

milyen kormanyod van?
gondolom gt.
vannak olyan kormanyok amik normalisabban tartjak a csuklot. (lehet epp te 'vitatkozol' errol vkivel)
arrol nem is beszelve, hogy lehet, hogy rosszul ugrasz.

nem viselsz kotest?!

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Idefigyelj LOr!!!
Nekem a csuklóm miatt kell.Volt egy csúnyácska balesetem snowboarddal a szar hazai pályákon.Ez hosszú,de a lényeg.
A csuklóm erõs "csapásra" kikattan,és vissza kell pattintani.Na ez a helyzet most is.Gondolj bele!Ugrom 2.5 méter magasról,berugózik a teló,bekoppan,a canga vissza üt(hatás-ellenhatás-Newton írta rá a törvényt)a csuklóm kikattan,és fájni kezdd.Ez van!!!
A hátsó része tökre nem érdekel,mert annak az ereje nem éri a csuklóm.attól max agyrázkódásom lesz.Benne van a pakliban.Majd a szponzor ad egy fulltelóst(haha-majd ha lesz szponzor).
Jobb kezes vagyok,és a jobb csuklóm a bajos.
Érted LOR?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
bazz ha hatul 0mm-t mozog miert jo ha elol 140mm-t?????!!!!!!

ezt nem birom felfogni!
mi a paicsanak!!!!!!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Méééé nem?! :)

Suzuki, a Ti autótok! ;D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
jaj már ez a szétviszi-nem viszi.... ::) ::) ::), nem viszi, ha ésszel használod, de egy RM9-es fejcsövét is szétviszi bármi ha úgy odabaszod.....
Suzuki Swift futómûhöz sem rakunk fel elöl/hátul 350-es tárcsával tárcsaféket. ::)

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Azt írtátok,hogy a merevfarúba a 13cm-nél többet mozgó teló nem jó.De utánna,meg azt,hogy a 14-estõl sem lesz semmi baja.
Akkor milyet vegyek?sherman-t vagy fox worksöt.?
A shermanból a duplavállas változat nem viszi szét a fejcsövet?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás

Marzocchi for ever! 8)

;D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
sajnos az "isteni" TPC/FluidFlow ilyen, kár hogy ezeket a remek villákat ilyenekkel rontják el :-\

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
naaaa....
eszmosmééékell?!

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Marzocchi for ever! 8)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Az én 2000-es xvertemen sem lehet érezni semmi változást.Ha 3 év alatt nem tudták orvosolni akkor sok jót nem látok a manitou jövõben :-\

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Már amikor kijött a Black, akkoris mondták, hogy az odaút csillapító állítókáját mindegy, hogy mellyik végállásba tekered, mert semmi érezhetõ különbség nem lesz. Miért nem tudták még orvosolni a problémát? ::)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Ne tessék kinevetni! :-[
Lenni orosz vendégmunkás,nehezen beszélni magyar ;D