kezdem erteni mit mondasz!!!
jo kis segitseg vagyok.
valahogy jo lenne a becsuszo szar belsejet is kipucolni mert jo lenne.
utana zsir mindehova dogivel es jo lesz a dolog.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2003. szeptember 16. - 23:49
Írta 2003. szeptember 16. - 21:53
nyomorud
na szoval de, eppen az also csavar az, amit nem tudtam visszatekerni, mert a nyomorud gorbe. meg ugy nem is tudtam volna lehuzni a szarrol a villat, ha azt nem csavarom ki.
de a rudat nem tudtam kiszedni az istennek sem. kicsvartam alul, lehuztam a villat, aztan felul, ahol (elvben) allitani lehet a telot, de a nyomorud meg sem moccant.
hat igy.
egyebkent egy nagy zuhe utan kemenyedett be. elotte kellemesen rugozott es nem vert vissza lefele jovet sehol, szal pont okes volt, de most ranehezedve is alig moccant
az meg, hogy kapasbol kuka... hat annyi penze se apamnak, se anyamnak, de tan meg a kiralynak se, hogy csak ugy eldobaljam a telot
na szoval de, eppen az also csavar az, amit nem tudtam visszatekerni, mert a nyomorud gorbe. meg ugy nem is tudtam volna lehuzni a szarrol a villat, ha azt nem csavarom ki.
de a rudat nem tudtam kiszedni az istennek sem. kicsvartam alul, lehuztam a villat, aztan felul, ahol (elvben) allitani lehet a telot, de a nyomorud meg sem moccant.
hat igy.
egyebkent egy nagy zuhe utan kemenyedett be. elotte kellemesen rugozott es nem vert vissza lefele jovet sehol, szal pont okes volt, de most ranehezedve is alig moccant
az meg, hogy kapasbol kuka... hat annyi penze se apamnak, se anyamnak, de tan meg a kiralynak se, hogy csak ugy eldobaljam a telot
Írta 2003. szeptember 16. - 21:35
nah ok.
a rugon levo bigyoka az valszeg azert volt ott, hoyg ne kaparja ki a becsuszot belulrol.
a nyomorud kanyarossaga miatt szorulhat a telo.
de!
a nyomorud az me marad benn a teloban?
alul nem lehet kicsavarni egy csavart esetleg ami elengedne?
csa mert igy eleg furi egy szerkezet...
a rugon levo bigyoka az valszeg azert volt ott, hoyg ne kaparja ki a becsuszot belulrol.
a nyomorud kanyarossaga miatt szorulhat a telo.
de!
a nyomorud az me marad benn a teloban?
alul nem lehet kicsavarni egy csavart esetleg ami elengedne?
csa mert igy eleg furi egy szerkezet...
vendég__*
Írta 2003. szeptember 16. - 21:35
top gun villáktól ne várj sokat! bár el nem tom képzelni, mitöl keményedett csak ugy be....
Írta 2003. szeptember 16. - 21:31
az a TGS nevu cucc, amit a meridakhoz nyomnak.
nem esett roluk sok szo, rakerestem a forumon a napokban...
egyebkent osszeraktam kozben. 2-3 centi hijan felhuztam a villat, aztan benyultam egy csillagcsavarhuzoval, matattam, megtalaltam a "palcat", abba is beledugtam a csavarhuzot, aztan tokig fel a villa a szarra, kezzel feszit, hogy ne mozduljon el az alja es becsavar
nagyon gyenge?
ettol fuggetlenul nem jutottam elorebb, mert ugyanolyan kemeny maradt
nem esett roluk sok szo, rakerestem a forumon a napokban...
egyebkent osszeraktam kozben. 2-3 centi hijan felhuztam a villat, aztan benyultam egy csillagcsavarhuzoval, matattam, megtalaltam a "palcat", abba is beledugtam a csavarhuzot, aztan tokig fel a villa a szarra, kezzel feszit, hogy ne mozduljon el az alja es becsavar
nagyon gyenge?
ettol fuggetlenul nem jutottam elorebb, mert ugyanolyan kemeny maradt
Írta 2003. szeptember 16. - 21:25
Írta 2003. szeptember 16. - 21:14
sziasz!
segitsegre lenne szuksegem.
szetszedtem telot, mert valahogy "bekemenyedett" az egesz. elso korben a jobb szaraban a rugot vizsgaltam meg, ennek egy reszen talaltam valami szetforgacsolodott feher muanyagot.
kerdeseim, hogy ennek mi (volt) a funkcioja es szukseges-e potolni?
a telo bal szaraval nem talaltam gondot, ugyanakkor itt nem tudom a becsuszot visszacsavarni alul a villaba. a becsuszobol kiall egy hosszu 'nemtudomhogyhivjak', ami alul rogziti a villahoz a szarat. namost ez a palca gorbe es eselyem nincs, hogy mikor visszahuzom a villat a szarakra, akkor ennek a palcanak az alja alul pont a csavar helyehez keruljon... ezzel mit lehet kezdeni?
bocs az altalam hasznalt kifejezesekert, nem tudom minek mi a neve
es elore is kosz a segitseget!
segitsegre lenne szuksegem.
szetszedtem telot, mert valahogy "bekemenyedett" az egesz. elso korben a jobb szaraban a rugot vizsgaltam meg, ennek egy reszen talaltam valami szetforgacsolodott feher muanyagot.
kerdeseim, hogy ennek mi (volt) a funkcioja es szukseges-e potolni?
a telo bal szaraval nem talaltam gondot, ugyanakkor itt nem tudom a becsuszot visszacsavarni alul a villaba. a becsuszobol kiall egy hosszu 'nemtudomhogyhivjak', ami alul rogziti a villahoz a szarat. namost ez a palca gorbe es eselyem nincs, hogy mikor visszahuzom a villat a szarakra, akkor ennek a palcanak az alja alul pont a csavar helyehez keruljon... ezzel mit lehet kezdeni?
bocs az altalam hasznalt kifejezesekert, nem tudom minek mi a neve
es elore is kosz a segitseget!
Írta 2003. szeptember 16. - 18:03
Ha mákod van, X-factorban (Lurdy ház) még találsz párat, ott volt kitéve is, meg asszem raktáron is.
De haggyál nekem is 8)
mittu
De haggyál nekem is 8)
mittu
Írta 2003. szeptember 16. - 16:48
Velotrade? Marzo-t a Mali forgalmazza, bár, ha jól láttam õket most épp tatarozzák, legalábbis a Népfürdõ utcai bemutatótermet. A másik HQ-juk: Békásmegyer, 1039 Heltai Jenõ tér 15. Tel: 454-7288.
Írta 2003. szeptember 16. - 16:37
Hat EXR-t akartam vegul venni, de egen-foldon nem talaltam.
Allitolag Velotrade-ben sincs.
Asszem varok a vetellel amig lesz, most nem aldozok be ~80-at MXC ECC-re(probike) vagy Duke-ra. Mivel jon a tel, gondolom dragabb mar nem lesz semmi...
Koszi a hozzaszolasokat,
Csabesz
Allitolag Velotrade-ben sincs.
Asszem varok a vetellel amig lesz, most nem aldozok be ~80-at MXC ECC-re(probike) vagy Duke-ra. Mivel jon a tel, gondolom dragabb mar nem lesz semmi...
Koszi a hozzaszolasokat,
Csabesz
Írta 2003. szeptember 15. - 21:16
Csabesz: en 100kilat dongetem alulrol, es nemsokara veszek EXR-t (compra gondoltam feltetelezem, ha 40...) Mar volt probaut, egesz fajan mozog, alattad is fog. Elnyuni egyhamar nem fogod, es van belole 100milis is.
Duke XCvel pedig zaklasd rviliket.
De nemtom lor mit irt..
Duke XCvel pedig zaklasd rviliket.
De nemtom lor mit irt..
Írta 2003. szeptember 15. - 20:52
vendég__*
Írta 2003. szeptember 15. - 20:32
Írta 2003. szeptember 15. - 20:24
Sziasztok,
telot kellene cserelnem, kene tanacs milyet vegyek.
Erosebb CC-n tekerek, nagyon kemeny, sziklas talajon, sokszor hosszu lefele kogorgeteges sziklas uton. A Pilot C-m szetrazza a csuklom, a 80-at sosem rugozza ki. Max 80e-ig vennek valamit , de egy olcsobb 40e koruli vetelnek orulnek a legjobban.
Duke XC-n, Marzocchi MX-en es CenterX-en gondolkodtam 70-80 korul, de most talaltam Bomber EXR-t 40-ert(2002-es modell) talan az is eleg lenne.
87 kilo vagyok es egy Scott Boulder vazba nyomnam bele.
Tanacsok megkoszonve elore is.
telot kellene cserelnem, kene tanacs milyet vegyek.
Erosebb CC-n tekerek, nagyon kemeny, sziklas talajon, sokszor hosszu lefele kogorgeteges sziklas uton. A Pilot C-m szetrazza a csuklom, a 80-at sosem rugozza ki. Max 80e-ig vennek valamit , de egy olcsobb 40e koruli vetelnek orulnek a legjobban.
Duke XC-n, Marzocchi MX-en es CenterX-en gondolkodtam 70-80 korul, de most talaltam Bomber EXR-t 40-ert(2002-es modell) talan az is eleg lenne.
87 kilo vagyok es egy Scott Boulder vazba nyomnam bele.
Tanacsok megkoszonve elore is.
Írta 2003. szeptember 15. - 17:48
Ilyen az enyém is... Csak az az ívelt vállal van. Meg az benne van a polárban, és tudom nyomkurászni is rendesen. És jó.... ;D
Írta 2003. szeptember 15. - 16:33
Írta 2003. szeptember 15. - 16:09
Írta 2003. szeptember 15. - 15:50
Írta 2003. szeptember 15. - 15:45
Írta 2003. szeptember 15. - 15:03
nekem allandoan olyan problemaim voltak mint bocinak..de ott a kerek volt a hibas...meg uccso esetben az RST villam annyira elcsavarodott a CPStol hogy mar azert is ferde volt par CM!!!!!!-el