Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha valaminek, akkor annak a lizard bigyónak szerintem nincs értelme.
ad egy: belül nem sima, és összecsikargatja a becsúszót (no itt nem méteres mélyedésekre kell gondolni!!)
ad kettõ: sok embertõl hallottam, hogy belassítja a villádat.

BrickTop

BrickTop

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
3500Ft körül.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
Valaki nem tudja mennyi a lizardskins-nek a telóvédõje?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
jaja azt már hallottam. de milyen nehéz? a mozonál is több? mert akkor nem lesz jó. ....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mtbr-en végigolvastam a hozzászólásokat, jókat kapott. Problémás volt a tömítés két srácnál, meg mindenki azt mondta, hogy kõ nehéz. Dh-ra kicsit keveset mozog, de bivaj erõs, és birja a kiképzést. Ha egyszer baja van akkor ezt TÉNYLEG szervizben kell javítani, mert szerszámigényes.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
itt vót má délután óta, aztán monta anyám, hogy egyem meg. erre most megittam. szörnyû vagyok, nem? ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Há nóóóóórmááááális Maaargit?! Este kávézni? Sztem egész éjjel fent leszel... ;) ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
jah, mer most volt a szülinapod és máris elkolbászoltad az összes kapott pénzt? ;D najó csak vic vót.
amugy a kennondél headshock moto fr 100 /ejj, de hosszú neve van/ villa milyen? jó? ;D árdemes lenne 40ér megvenni? a mozo helyére kerülne :P a 10 centi az elég, a csapágyas bizbasz meg csak hab a tortán. télleg ez nyílt olajas v patrónus? /á lá here poszter/ jajj bocs, hogy ennyi faszságot irogatok, csak most ittam kvt kb 3 év óta ujra. jajj de szar... na mind1, szoval jó az avilla, ilyesféle johnhill re, semmi xtra, csak sima zuzás.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát igen... Mondjuk engem vigasztal az a tudat, hogy ez új, és eddig csak én használtam. ;) Ja és a telóm szülinapja egy nappal késöbb van, mint az enyém ;D Ez azért érzitek, hogy milyen fontos szempont ;D ;D ;D

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
tomidny, errõl jól lemaradtál (meg persze én is).. pont most akarom eladni ugyanilyen villámat, és ennél jóval olcsóbban adtam volna.... :(

kislust

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
tomidny: akkor most örülünk? ;)

juhi: azt hiszem, már mondtam. ha meglesz, majd megírod, hogy mit vettél. ne akarj vdani2 lenni, jó?
és ha megvan a villa, akkor miért kérdezed, hogy melyiket? esküszöm, sajnálom, hogy nem akkor írtad, amikor netközelben voltam, mert szó nélkül töröltem volna, mielõtt valaki reagál rá....

azzal a villával, amit meg a haverunk csinált, csak egy probléma van: nem sikerült hasraütéssel eltalálni, hogy a csillapítószelepen mekkorák legyenek a lyukak. így most az állítócsavart lehet csavarni húsznilliószor körbe, de csak az utolsó 3/10-ed fordulaton van értelme, de az meg nagyon kevés ahhoz, hogy állítási lehetõségnek nevezzük. ez azért elég fajsúlyos probléma.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tegnap lecseréltem a 3 éves Z3 M80 telómat egy 2003-as évjáratú Z1 Drop Off-ra ;D Örülök ám neki mint majom a farkának :D ;D ;D ;D
Jó sokat gondolkoztam rajta, hogy mi is legyen. Elöször DJ1-t akartam volna venni, de MG eladta. Aztán nézegettem sokat az Aprót, de amikor lett volna valami jó ajánlat akkor nem volt pénzem >:( A bikediszkont is tetszett, de ugyanezt a telót kb. 1 ezressel drágábban adták volna, mint ahogy én megkaptam. Így aztán bementem a boltba, mondtam: Gyorsan telefonáljanak a Maliba, aztán ha van ugorjanak fel érte Pestre, de sietve! Így is lett. ;) Kicsengettem érte 127e-t aztán most jól érzem magam.
Ja, és egy Author A-Gang pm-be került be...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

eric: nemtom még él-e, én ezt a számot ismerem: +36-72-515-056

Bejöttem 1 hét után dolgozni, olvasgatom a Fórumot, erre mit látok? Baszki! Ez egy pécsi szám! Biztos jól írtad fel? Ráadásul meg elég közel is lakik hozzánk. Nem is tudtam, hogy itt van a Hungary-A gyára ;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Tomi ma reggel morcos. :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Ugyanez a kiba**ott sírás ment a szétesõs újsággal is!Ha elforog a nyaka, minek használod???Vissza a boltba,oszt cseréltesd ki!A forgalmazó, meg honnan a faxból tudjon reklamálni a gyártónál, ha mindenki csak a fórumon sír?És nem tudom,hogy írtam volna olyat, hogy az összes olyan ??? ???Nekem,ha el kezd kotyogni egy iparis agy, akkor visszaviszem a bótba, oszt jól kicseréltetem, ha az új is el kezd kotyogni, akkor már sírok, és más fejtára cseréltetem.Ez olyan nehéz?
Üdv:Thy

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
milyen farol beszeltek?en ugyan nem mentem semminek...felraktam egy 200as hayest es nem birta :-[ ;D ;D ;D ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
thommey: nem teljesen csak ilyen hirtelen jott otlet, de mivel csakpar embert ismerek(koztuk enis) akinek ilyen van, es megneztuk mik vannak. de az persze hulyeseg h az osszes ilyen.(mar megint a hulye tulzasok,. bots) de befogva a kereket korbe lehetett forgatni a nyak korul a vallat. ennyi. de minden tipusban vannak hulye villak, illetve van egy ket "XtRÉM" ember, akit nem szeretnek az alkatreszek, es rohamos tempoban kiutodnek ;)kisvajda meg jo Csepel Riders lévén telibe kapott egy fát..... ;D ;D

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Leigazolom, semmi ragasztásprobléma nincs az idei Suntour villákban. Madjnem 2 hónap és kb 1000 km után legalábbis nincs. (D-TA villa)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
rebelis: haverom csinált egy ilyen villát, amit te is akarsz, MonsterT becsúszók/rugók/szimeringek, a többi eszterga/marás. Usd az is, és õ egy papucsot csinált, amit rászoritott csavarral a becsuszók aljára. Ha érdekel a telefonszáma, priviben megadhatom.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
SID/Duke/suntour közül, fõleg ha maraton a megcélzott igénybevétel, akkor egyértelmüen a Duke. Szépen mozog, és súlyához képest még erõs is.

Juhi: :-X (amugy nylevtanból kb 3-4 osztályos anyag, hogy lesz 2 sz sose lesz.) sebaj. :P