Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
persze, de pl te pesti vagy, a srac debreceni, vagy zeg-i, eladja a villat neked, te lemesz, de nincs bico amibe berakhatod. hogy probalod ki?
megnyomkodva meg meglehet ugy csinalni h mozogjon. volt ilyen. srac vett telot, nem lehetett kiprobalni, megnyomogatta, raallt, megnezte nem torott e, jo volt, popec volt, hazavitte, szetszedte, es nezte hol a belsoresz.. mivel az NEM volt benne.
(ja, es marzocchi)
szal ez meg mindig nem jelent sokat...
ha KOMOLYAN akarod megnezni megvetel elott, akko bontsd szet, apro darabokra, hisz ha JO a telo, akkor ez teljesen nem zavaro a tulajnak, hisz meg fogod venni... te meg latod h jo.
de ha nin csido "nincs" szerszam, se "hely" akkor nemtudod, es maris zsakbamacska lesz....
Mustar. csak en nem talaltam allitmanyt a mondatodban? ;D
mindamellett ize, ez eleg tag hatar, de 100e alatt nincs sok lehetoseg....
www.mali.hu
www.magellan.hu
www.neuzer.hu
itt nezz bicok utan.... de 100ebol keves bico jon ki, foleg ha darabonketn epited.... :-\

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Nos teljesen kezdõ vagyok! Igaz, hogy már 1 éve biciklizgetem erdõben meg hegyrõl lefelé egy noname összteleszkópossal. Eljött az ideje a váltásnak. Amit szeretnék, hogy nagyon jó legyen a tapadása, és a rugózása, hegyre felfelé sem árt ha lehet hajtani. Nem tudom, hogy összerakatni érdemes-e vagy készet venni. Jó lenne ha duplavállas lenne (min 10-15cm úttal). Tárcsafék nem kell. A váz lehet merev is de ha meggyõztök, és kijön az árból teleszkópos. Nos van egy nagyon nagy kritérium: 100e Ft-ból jöjjön ki az egész.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
ha tudnám, hogy ezt mire mondod? miért lenne alap? mióta vannak a telóvásárlásnak szabályai? persze én sem venném megy úgy, hogy nem megyek vele legalább betonon egy kicsit, de ez semmit nem jelent. mondjuk nem nehéz kiszedni, ugyhogy szvsz is mindenképpen ki kell próbálni.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

nyomogasd meg azt vagy kiderül vagy nem. vagy kérd meg, hogy elötte próbálhasd ki bicón.

Szerintem az minimum egy ilyen árkategoriájú villánál hogy kipróbálom/lja elötte... nem? ::)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
akko a feked hajlongott.....
de hogy a telo nem, az hotziher. ha meg igen, akko arra akartam utalni, h vidd vissza garis cserebe...
mert ha az hajlik meg nyulik, az tuti szeriahiba.... ;)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
igen az r500ról lenne szó. miért esne szét? ::) ez??? ;D ha ez szétesik, akkor azt megnézem... ez csak egy észrevétel volt, ezen a hideg délutánon, amig volt rajta v fék. már megjött a rendes, ugyhogy leszedtem. amugy nem tom mi fáradhat el egy ilyen villám. a lába hogy?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

amugy ma felraktam v féket a mozora és nem nyitogatja, roszabb! kifelé csavarja a v fék konzol, de rendesen! ... nah szoval a mozojék még azt se tudják, hogy azt az eszméletlen mennyiségü anyagot hova kéna pakolni... azért ennél többre számítottam ::)

a hiba minden bizonnyal az on keszulekeben van, mar ha az 500-asrol van szo.
ha nem, akkor stor-no.
de ha neked ennyire csavarja, akkor sztem ra se ulj, mert szet fog esni(mar szet is van verve).
ha elolvasod a bkemag tesztet, latod h az egyik legmerevebb dolog, ebben az egyben jo a telo...
mozgasa, felepitese, az egy masik DOLOG... de merev!

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
One!

Nyomogasdd meg, próbáld ki, szerintem egy shiver ha nincs agyon karcolva a becsúszója akkor annak túl sok baja nem lehet. Ha nem jön vissza alapállapotba akkor lehet hogy csak az olajat kell benne kicserélni ami kb 15 perc alatt megvan. Nézdd meg a szimeringeket, esetleg a nyakát hogy nincs-e elrepedve, megcsavaroda valahol egy esetleges nagy esés miatt!

oNe

oNe

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
Hello!

Na igen, a mozgás finomságára gondoltam hogy figyelek... De inkább arra lennék kiváncsi, hogy van-e valami egyedi dolog. Az egyik srác pl. azt mondta, hogy teljesen lenyomva a telót, és lassan visszaengedve meg kell nézni visszaáll-e az alapállapotba.
Van ehhez hasonló tanács????

Köszi
Bye

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
nyomogasd meg azt vagy kiderül vagy nem. vagy kérd meg, hogy elötte próbálhasd ki bicón.
amugy ma felraktam v féket a mozora és nem nyitogatja, roszabb! kifelé csavarja a v fék konzol, de rendesen! ... nah szoval a mozojék még azt se tudják, hogy azt az eszméletlen mennyiségü anyagot hova kéna pakolni... azért ennél többre számítottam ::)

oNe

oNe

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
Sziasztok!

Használt teló vásárláson töröm a fejem. Kinéztem a Shiver Sc -t. Mire kell figyelni a próba során? A külsõ sérüléseken túl..... :)

Köszi
Bye

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Ha nincs rajta akkor nagyon le lehet harcolni, de ha van rajta akkor szinte egy karc se kerül a becsúszóra. A legnagyobb sárban sem kerül rá semmi cucc sem!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Igen, kb. annyit sérül, tehát felhasználástól függ. Nekem anno az Alfalfa is elég kis ütött-kopott volt alul, most meg a Stratos védõje kapja néha a csapásokat. Esésnél, szállításnál, stb. elõfordul, hogy odavered, szentem érdemes védõt felrakni, az mégiscsak mûanyag, nem gáz, ha sérül.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem ugyanannyira sérül, mint a nem usd villák külsõ szára. Vagy nem?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ja hat igen!
enelkul nem lehet.
;-)))
akkor nekem is kell vmit beirni mert igy nem passzolok be.

usd telok hasznaloja mondjon mar vmi olyat mennyire serul az alos becsuszo vedoke?
kap az sokat?

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts

bomb most mar szabad neked is englisul menozni! ;-)
eddig sikk lett volna most mar elvaras!!
:-)

lor bekell vegyulni a magyar tarsadalomba ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
korhaz meg kitort telo utan meg johet a torott telos topik...
;-x

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
de thommey!
valahol mindekinek el kell kezdeni...
nem vehet rogton egy fox-ot, vagy egy marzot..
elobb raerez a szepsegere, meg a korhazra, mikor kitort a telo, utana johet a fejlesztes, ha meggyogyult....... ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
XCP-75, és MG 90 freeridera????????
Jézusom mik mennek itt.Az xcp75 egy alap kezdõ teló, a másik meg max cc-re

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
bomb most mar szabad neked is englisul menozni! ;-)
eddig sikk lett volna most mar elvaras!!
:-)