Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

valami hájszpíd szenzitív velving, vagy mia kütyafüle, semmi extra dolog,

hummm ..semmi extra 30e ft ert ..?

a HSSV annyival komplikaltabb , es komolyabb, hogy sebesseg fuggo..es vegre mukodik !

tehat a rugozas sebessege fuggvenyeben csillapit ..pl gyorsabb tobb bukkanonal, a csillapitas is gyorsabban reagal , lassu bemozdulasra pedig lassu csillapitas a valasz...

aki hasznalt mar ilyen telot tudja mirol beszelek

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
és hol a fékhíd? ;D amugy szexi. zéegy ezis?

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás

melyik?
a qr20?
az ilyen
http://193.91.80.179...m/teleszkop.jpg

És hol a csõtengely?(ha már qr 20)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
melyik?
a qr20?
az ilyen
http://193.91.80.179...m/teleszkop.jpg

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
drew. Ez egy régi 3-4 éves Metrós összteleszkópos(nem olyan mint ezek a ma kapható 15e Ft-os szarok, egy kicsit jobb). Szerintem az elsõ villa 3-4 cm-t mozdul el. Szal inkább ráz mint csillapít. A váz Y alakú. Pontos méreteket nem tudok mondani, most kezdett el komojabban érdekelni a terepbringázás. Most találtam a testbike oldalán egy Mozo x 5.5-ös duplavállasat, aminek az elmozdulása 14cm, és csak 40e Ft körül van.
Ja és ha szélesebb gumit akarok felrakni, akkor kell cserélni felnit vagy gumibelsõt?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
duplavállas 55ezerért? huzós lesz normálisat találni sztem. elvétve akadhat judy xlc, de arról megoszlanak a vélemények, hogy mennyire jó. és az is csak 10centi. jobban járnál egy z1-el. szerintem.

lor: miféle villa?

[me=.:tamaSka:.]meg van elégedve a villájával mintállat, ami egy z1 dropoff qr20[/me]

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
milyen vázba kéne, és milyen villa van most benne?

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Ja és lehetõleg duplavállas legyen.

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Nos úgy döntöttem, hogy nem veszek teljesen új bringát. Így csak 55e Ft van alkatrészre. Mit ajánlotok milyen villát vegyek belõle??? Fõleg terepre, erdõre, lágyabb dh-ra kéne, és jó lenne ha nagy lenne a rugóút (10cm felett). Nekem nem számít a márka, csak, hogy jól tompítson. Ja és mitõl függ hogy belemegy-e a mostani bicikilimbe??? Esetleg linket tudtok adni ahol árak is vannak???

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
A 2001-es RS Judy SL is épen egészségesen éldegél, pedig rendesen megdolgoztatom én is a graviációt a csekély tömegemmel.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en jelenleg egy 97-es evjaratu z1-es telot hasznalok.
nemsokara berakom a masik 2000-es evjaratu qr20-as telomat.
igyen nagyon elegedett vagyok

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
valami hájszpíd szenzitív velving, vagy mia kütyafüle, semmi extra dolog, ez a csillapítás neve. Régen ssv volt, most az ujabb (és drágább) villákban ez van.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
igen, én is elégedett vagyok vele, csak el akarom adni, mert nagyobbra kell a pénz.
a másik kérdésedet majd a szakik megmondják..

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Igen, elégedett vagyok a telómmal, csak egy pár rugót lecserélek keményebbre. Amúgy minden klafa, köszönöm! ;)

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Nézegettem. Mi az a HSCV-szelep ami a Z1 FR-ekben van? Még egy dolog ami elromolhat vagy tényleg hasznos?

lor: te per pillanat milyen telót használsz? Elégedett Ön a telójával ;D Körkérdés mindenkinek :D

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Üdv Emberek!

Egy kis reklámízû beszólás. ;D ;D ;D Szóval: van teló akcija a bikediszkonton és kéne egy nagyon mert most nincs. Aztán koplaltam és lett pénz :( ;D

Melyikre érdemes rámozdulni felhaszn: városi patka-lépcsõ illetve zúzós ösvény rideing. 90+ vagyok kg-ban ;)
2004-es Dirt Jump-ok vagy régebbi Marz-ók vagy Mani-to-k??? Pénzben valahol 100 körül kéne kihozni a dolgot. Napalm ST2-be menne a dolog.

szerintem a legjobb megoldás az én Z1 Drop Offom(2003)..bár elfogult vagyok... :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
gyr: eddig jo!
szertem felmegy a dö sarvdeo is.
esetleg csavar rovidebbre vagasaval es a szembeni oldalon a sarvedo rovidebb csavar altali rogzitesevel.
(na megyek doktorizni ezuten a mondat utan)

boxxxer

boxxxer

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
sziasztok.
úgy néz ki, veszek egy fox vanilla rlc-t 125 mm-es úttal. nagyon örülök neki. azért van néhány kérdésem: ez ugyebár nem átütõtengelyes teló és nem tudom, mennyire lehet számítani a csavarodásra(?) meg ilyesmikre. nem nagyon értek ezekhez, de például nem tárcsa- hanem v-fékkel fogom használni. ez nem tudom, jó vagy inkább nem. és szeretnék headlock-ot használni, viszont azt se tudom, ezzel együtt tudom-e majd egyszerûen csatlakoztatni hozzá a THE sárvédõt.
köszi.
robi

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Üdv Emberek!

Egy kis reklámízû beszólás. ;D ;D ;D Szóval: van teló akcija a bikediszkonton és kéne egy nagyon mert most nincs. Aztán koplaltam és lett pénz :( ;D

Melyikre érdemes rámozdulni felhaszn: városi patka-lépcsõ illetve zúzós ösvény rideing. 90+ vagyok kg-ban ;)
2004-es Dirt Jump-ok vagy régebbi Marz-ók vagy Mani-to-k??? Pénzben valahol 100 körül kéne kihozni a dolgot. Napalm ST2-be menne a dolog.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
drew: bár nemtudom, de mennyi sacc egy shiver? mondjuk 100forint feletti ugye? namost a boltosnak érdeke hogy "mondjuk 100Ft" kerüljön a zsebébe ezér ha megcsillantom neki a "mondjuk 100Ft"-ot szerintem nem mond nemet egy kipróbálásra, ha meg igen, akkor én úgy otthagynám hogy...

Mustar: nekem ez a 100Ft ;D elég szükösnek tûnik...

thez: kivételek mindig vannak ;)