Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
50 kilo lol ;)
ezt nem mondod komolyan.
az alatt meg vasaggyal se torik semmit..
es amasik:
mivel uj, nemtudjuk.
vedd meg, majd bezsalmolsz..... varjuk ;)

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Judy TT 2004-es nem törik? 50 kilóm alatt ugye nem?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
használtan van EZER sok JÓ villa
pölö ez az x vert amit én is vettem ;D
amugy van egy két jó villa, nem értem ezt az anti használt dolgot, fõleg nem ilyen árban. majd ha lesz 3x ennyid, akkor OK, de 35 körül nem...

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Most voltám pár napja, de fõleg a vázat meg a többi alkatrészt néztem ami kell majd a bringához.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
hmm.
14 cm-ert duplavallas..
csak pluszsuly, semmi ertelme.
es meg csak nem is szep, hisz alig log ki becsuszo..
es 35ert NINCS villa.
csak a mozo, judy tt, meg ennyi.
max hasznaltan foghatsz ki..
semmi mas nincs. ez sztem kiderul, ha jar vki boltokba neha.... ;)

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Nos kicsit elgondolkodtam megint, vajon kell-e nekem a duplavállas a 14cm-vel. És még mindig nem tudom mit vegyek:
Mozo x5.5
Rock Shocks Judy TT (2003-as vagy 2004-est?)

Még azt se tudom pontosan mire használom majd többet: városi ökörködésre (ugratás ilyesmi) vagy a hétvégi házunknál hétvégente egy egy rövid, és nem is igazán dh-ra.

Esetleg valami más variációt, jó lenne az a 10cm és szeretnék a 30-35-ös kereten belül maradni. De utálom, hogy nem találom meg a nagy Õ-t :'( nem a lányokra gondolok ;D

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás

áhitoztam agy dj3-ra most meg is lessz!Remélhetõleg

bocs de ez mar telleg iszonyat vicces... :-X

Predog: neked meg csk annyit hogy szerintem ha az emebrek megtehetnek akkor mozot vagy boxxert vagy egyeb ilyet venennek, es szerintem Te is...hogy miert kell mindenkinek marzo? sztem ha van lehetoseg az ember a jot evszi meg.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
nálunk hó van meg fagy!Így meg elsõ fék nélkül nem megyek ki!Én is áhitoztam agy dj3-ra most meg is lessz!Remélhetõleg!tavaj egész nyáron dolgoztam érte!Csak most meg a félévi ami a bicajozás miatt eléggi kaki lessz! :-\ És hát anyámm meg teljesen ki van akadva!Pedig én is mennék már a jani hegyre!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nem akartam senki leszolni!
csak elojott bennem a nyari eletkep, es elgondolkodtam... ez a suruseg tetszik ami most van ;)
a telokrol meg ilyen az elet.
en is egy mozo-t es egy suntourt nyuzok felvaltva, csopog a nyalam a monsterekre, de ezt kell szeretnem, ez sem rossz azert.... de nem monster.
ha valaki annyira odavan egy jo teloert, vegye meg.. ha meg nincs, elegedjen meg az occsoval, mint en...
es a mozo, es minden tuleli a sipalyat, a rider fuggvenyeben ;)
aki viszont most akar venni telot olcson, az nehez helyzetben van...
max "atmeneti telo", amig nem lesz penze nagy-ra....
mozo, meg stb...(suntour)
es emberek, gyerunk kifele az utcara, nem am itt punnyadni! ;D
ma is tok jo ido volt.. napsutes, stb

Predog

Predog

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Az én esetemben az a baj hogy 16 évig aktívan sportoltam és nagyon "kell" a mozgás és az izgalom. Azért említettem a János hegyet mert csak ez van a körzetemben. Nem vagyok fogasfüggõ. De elõ szoktam fordulni ott is.örülök hogy valamiben egyet értünk. Béke

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
igen win, a nagy markak also kategorias villai.
en meg felfele se mernek raulni a stilusom... :-\
predog
aki nem keres napi 20 milliot, az ne sirjon.
ense sirok, pedig 2 haver is itt megy mellettem monsterrel(oldszkul)
akinek nicns penze, az meg nem kezdi el izelgetni azokat akinek van, hisz attol meg nem lesz neki.
es mi az h osztol tavaszig nem mesz ki?
ugye nem olyan vagy mint az a sok divat"arc'" a fogasnal, akik csak delelott 10re mennek ki, ebedre hazamennek, 1kor vissza, es 4re mar az agyban vannak?(persze mindezt csak ha a homerseklet 25 es 30 fok kozott van, tiszta idoben, szelcsendben)
mert furcsamodon ilyenkor erosen "lecsokken" a kerekparosok szama...
ez persze jo is, emrt legalabb befertem a fogasba ma is...
de ezek nyaron se jojjenek......
no mind1.
szal akinek nincs penze, az ne vegyen marzot, ez van.bele kell torodni, vagy nem enni 2 evig, es megvenni egyet....
ezzel nem lehet mit csinalni....

Predog

Predog

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
10fok alatt ha tehetem nem megyek sehova mert lefagy. Ne érts félre. Eszem ágának közelébe nem jutott hogy összehasonlítsam a két telót. De teszemazt az ember nem multimilliomosüberistenseftesvállalkozó családba születik, nem keresi meg havonta az új audiravalót de mégis szeretne valamit kezdeni a tavasztól õszig tartó némikis szabadidejével és teszem azt véletlenül van egy régebbi típusú telós váz alatta akkor mit kezjen magával. Maradjon otthon és rángassa ahelyett hogy megtámadja a fogast és eltölt egy napot a hegyen. Tény ha szeretné beugrani a sípályás letörést akkor gyüjtögessen de ha nem akkor vajon mit vegyen a drágajó magyar viszonylatok között?
u.i.:utálom a mai napot

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Thez:a 100 egy kicsit túlzás,mert már a 60 ezres Black sem áll be 10 alatt.(viszont nem bíznám rá az arcom épségét ;))

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Üdv. Nem értem hogy miért húzzátok le a slozin a mozo-t? Az ami egy boxxer árát a 160ezres hatához húzza az a felhasznált anyagok és az anyagok megmunkálása és némi spéci technika. A mozo azért olyan olcsó amilyen mert olyan anyagból készül amit jónéhányezer éve használ az ember. Szép is jó is az aluminium de még nem tudja az ember olyan hatékonyan és alacsony költségekkel elõállítani és megmunkálni mint az acélt. Ebben (Mozo x-5.5) sem csak 2 rugó van ( száranként 1). Egyik szárában olaj levegõ kombináció másikban pedig a színkódos rugók. Rugós oldalon elõfeszítés állítási lehetõség a másikon pedig visszaúté. 40000-ért szerintem tökéletes választás ha nem vagy techmániás, súlymániás, versenyzõ. Ennyi jött most ki belõlem a cumó védelmére.
u.i.: nem értem azt sem miért kell hogy mindenkinek marzója legyen.

es ez az.
ez az anyag es megmunkakalis koltsegek leredukalasa miatt nem mozog 10 fok alatt, hamar kikotyogosodik, essokkkal kisebb rugout meg minden a boxxerhez kepet.
enis emiatt szivok.
nincs penzem rendes telora, ezert mar 10 fok alatt merevvillam van... ez a hatar ugy kb 100e korul van, onnantol lehet kapni villat, ami pl hidegben is mozog, es nyugodt szivvel bizom ra az eletem, meg az arcom epseget...
ez van, ezt kell szeretni.
mozo ezert nem szar, csak nem olyan mint egy rendes villa.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
semmi baja nem lesz.
kicst nyulosabb lesz talan a fek mint ha egy atutoson lenne, de mivel ha jol sejtem inkabb maszas, ezert boven jo ra, ezert van rajta a szem is.
de persze MAX 160as tarcsaval hasznald, nagyobbal ne.
(pl hayas mag, ma is lattam egy cc-st ilyennel, meg van elegedve vele ilyen kis cc villan is....)

Predog

Predog

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Üdv. Nem értem hogy miért húzzátok le a slozin a mozo-t? Az ami egy boxxer árát a 160ezres hatához húzza az a felhasznált anyagok és az anyagok megmunkálása és némi spéci technika. A mozo azért olyan olcsó amilyen mert olyan anyagból készül amit jónéhányezer éve használ az ember. Szép is jó is az aluminium de még nem tudja az ember olyan hatékonyan és alacsony költségekkel elõállítani és megmunkálni mint az acélt. Ebben (Mozo x-5.5) sem csak 2 rugó van ( száranként 1). Egyik szárában olaj levegõ kombináció másikban pedig a színkódos rugók. Rugós oldalon elõfeszítés állítási lehetõség a másikon pedig visszaúté. 40000-ért szerintem tökéletes választás ha nem vagy techmániás, súlymániás, versenyzõ. Ennyi jött most ki belõlem a cumó védelmére.
u.i.: nem értem azt sem miért kell hogy mindenkinek marzója legyen.

chester

chester

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Heló! Szerintetek elég merev a Sid xc 2002 tárcsafékhez? Az agy elég merev. Csak a fékhatást rontja ha nem elég merev a teló? A teló nem mehet tönkre? :-\

oNe

oNe

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Hello!

Uraim, az alábbi két teleszkóp közül melyiket részesítenétek elõnyben?
Az egyik egy Marzo. 03' Z1 FR, a másik egy 04' Fox Vanilla RLC 125.
Az ár most nem döntõ. Mondjuk ~50e nem kis pénz :)
Sajna nem tudok dönteni. Mind a kettõ szuper lenne, a Z1 -ben egyedül a buci nagy váll nem tetszik, de pozitív dolog a QR20. A Fox -ról pedíg szinte semmi tapasztalat nincs. Csak annyi, hogy valami állat merev az egész, még gyorszárral is.

Vélemények?

Köszi
Bye

kelo

kelo

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Hali Fijúg!

Éppen villa vásárlás elött vagyok.
Az áldozatok a következök:
Rock Shox Sid Race,
Manitou Skareb Super.
Maratonra és CC-re használnám,
a hosszú távokat kedvelem.
Nektek melyik jött jöbban be??
Köszi az infókat.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
nemtom!Annyira nem értek a dologhoz!Valamilyen rst!talán earosa!talán ami volt hirdetve az mz comp!ami ki lett építve egy kona hoss-ból!Nézz szét pesten monygyik a blue cett ben ott olcsók a cuccok!Ott biztost szivesen és többet tudnak mondani mint én!