Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Malna, nem csak erdekes elgondolas, de mukodik is. De nemtom a Zoom-ba hogy lehet belerakni. Haver csinalt egy villat ( USD 230mm), es abba lett beleteve. Ki lett probalva es mukodik. Raadasul a srac valami bontobol kapta ingyen azt az izet :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
helló
tud valaki valami ötletet hogy ha a becsúszóról lekopott a teflon akkor mit lehet vele kezdeni?valahogy visszavarázsolni?vagy bármit ami számít!!?esetleg valami mûködés beli hátrány,cserélni nem akarom me drága,újra meg nincs pénzem!a becsúszó esetleg cserélhetõ mert csavaros duplavállas!becsúszó ár?
SEGÍTSÉG!!!

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
Vole: ;D ;D
hmm, érdekes elgondolás. és mit bír egy ilyen csomagtartó cucc? még lehet, hogy a végén megpróbálom, de valahogy egy viszonylag rendes villa után már nem térnék át rá. köszi a tippet!

ööö szerintem az egy dolog, hogy mennyit mozog, DE egy átütõ tengely már igazán nem ártana ezeknek a villáknak. a breakout+ra meg végképp.
a 1.5 meg szvsz csak egy újabb divathullám... a motoroknál mekkora? ha jol tom simán 1" ? akkor meg... minek ide 1.5? bár jól néz ki a fejcsõ tõle az biztos ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem semmi bizalomgerjesztõ nincs abban, ha valami 25.4-es becsúszóval jön még 2004-ben is.... sõt, a 28.6 is csak alapszinten okés.

GOD

GOD

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Nálam a freeride(a nevébõl is) arra utal hogy szabad és kötetlen tehát nálam a street, ugri-bugri, 1 kis hegyrõl lejövet stb.....
Bender szerintem csak simán állat és gazdag és ezt nem kommentálnám tovább....
Bár ezzel az Omega Tmával nem lettem sokkal okosabb de xerintem akkor füst...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a sherman duplavállas azért elég nehéz, nem?
mondjuk a race is 3240 gramm az ejtett felsõ vállal. (gyárilag meg 2800) szóval lehet értelme, pont azért levegõs, hogy ne jusson eszedbe durvulni vele ;) ha tudja tartani az "under 4.1 lbs" súlyt (kevesebb, mint 1900 gramm) akkor az nem egy rossz valami, persze messzemenõen figyelem elõtt tartva, hogy mi a fenére is van kitalálva!
bár a semi-bath-ról áttérhetnének már végre a rendes open bath-ra. ::)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Zoom tuning akinek kell. Probaljatok meg belerakni egy autokhoz gyartott, csomagtarto nyito szerkezetet. Elvileg jo bele. Haver villajaba jo volt, es nagyon jo lett vele. Nem ken, de a visszautat megoldja, es raadasul fillerekbol. Nyilt olajfurdo azert eleg bonyolult rendszer, hazilag gazos. Ennel jobbat nem tudok.

A 150mm-et mozgo villakkal az a bajom, hogy ott mar annyira azert a suly nem szamit, akkor miert nem inkabb duplavallas? Sherman duplavallas, Boxxer 151 vagy Race lenyomva. Nem nehezek, es ettol mar nem felnek, hogy egy ugransnal elvalnak utjaink...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én csak azt furcsállom, hogy hogy nyomták, hogy 150 mm-hez onepointfive kell, a z150 egy kalap sz*r. erre meg csinálnak egy z150 sl-t. (ami tul.képpen ugyanez, csak másfél éve a piacon van....)
no comment.
inkább vennék minute-ot, ha lenne bolt-onosban.

freeride: a 130/130-tól a 150/170-ig, de mindenféleképpen kihúzható nyeregcsõvel (nem 2 centisre fûrészelttel) és elsõváltó 3 tányérral.
az alját lehet enduro-nak hívni, a felsõbb kategóriát meg hardcore freeride-nak, de nálam ez a freeride. amit bender csinál, na az felesleges anyagpazarlás, és abszolut hülyeség.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
endúró ;D ettöl függetlenül én sem értek vele egyet, dehát istenem, csináljanak amit akarnak.
más. tudom, hogy nem szeretetitek itt a tuningolókat, mert veszélyes és ez igaz is. de valaki írta (nem tudom pontosan, hogy ki, talán ZsM?), hogy egy ilyen zoom usd-s 200at (elvileg) mozgó villába arázsolt egy ksi olajfürdõt. az érdekelne, hogy ez nála miként ment végbe és hogy szuperál a dolog, meg esetleg egy két ötletre, mert végülis miért ne.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Amit bender csinál, annak sztem semmi köze a bringázáshoz, az szabadesés. ejtõernyõvel még élvezetes is lehetne. ennyi erõvel bevásárlókocsival is ugrálhatna. Vagy íróasztallal is. 16 méterrõl ugyan mindegy. :P

A 15 centis manitou villában nem az a csúnya, hogy van, hanem hogy XC felhsználásra szánják. levegõs belsõségekkel, kormányról állitható rugóuttal. ja persze. Szükség volt rá. :-X

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A freeride azert korabban azt jelentette, hogy tekersz fel is, es zuzol is lefele, szoval CC-Dh kozti atmenet. En tovabbra is ezt tartom a freeride-nak. Amit Benderek csinalnak az az ugribugri...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
kár lene azon összeveszni, hogy mi is a freeride, de mindenesetre megoszlanak a vélemények, hogy mi is az pontosan. (volt egy ilyen topic is..)

kislust
UI:szerintem nem az, de ez szvsz...

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
ahogy lor mondaná:
Nem szeressük mert szembelövõs az rst!A mozonak freeride telója nincsen!!!!!Dirt urban vagy ilyesmi!
freeride:baszott nagyokat repülsz le a hegyrõl!Freeride az amit bender csinál!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Vagyis mondhatjuk, hogy idõ elõtt... ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Egy RST MozoPro-t tudok olcson, az meg azert birja ;) Az ujabb RST-k nem a jo minosegrol hiresek...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Úgy általában az RST telókról nekem asztat mondták, hogy ez az "egy idõ után" elég kis idõintervallum

GOD

GOD

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
hi
HMMM de régen jártam erre :)
Na a kérdésem az lenne hogy szerintetek az RST Omega SL milyen szinten bírja a zúzást??? Én freeride vonalon tolom de nem vagyok annyira könnyû forma.....
Multkoriban egy oldalon azt olvastam hogy kõ nehéz és egy idõ után a nagyobb ugratók után megadja magát és kampeca.....
szerintetek????

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Méééééééé?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Tovabbra sem ulnek olyan bringara, amiben 150mm-t mozgo szimplavallas villa van...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
van akinek semmi nme elég :-X ha a boxxer 20 cm-t mozogna, akkor 25 kellene.

ontopic - 2005(!) Manitou Nixon