nehezen bírom, ha valami olyan mûxik a kerékpáromon, amit még nem láttam belülrõl. (5th ilyen szempontból suxx, mert nem merem szétszedni, félve, hogy nem megy majd az összerakás...)
szóval szétkaptam a boxxert, mint foxi a lábtörlõt. és?
hát ez messze nem race, az 100%
lehetne az utját tuningolni (jeah, erre biztos sokan ráharapnak) ugy 10 mm-t még, de akkor már alig lenne becsúszó az alsó perselyben. de lehet

a felsõ vállból még lehetne lemarni, de mivel elcsé koma cromora cseréltette a nyakát az easton helyett, igy ez is (a villa mindenestõl) pontosan 3240 gramm, mint a race volt, és igy ennek a dolognak nem marad értelme.
viszont azt megcsinálom, hogy kívülrõl állítható legyen, mint a race-ek. nem tudom, mi értelme van, de már megvan rá a megoldás (hogy ne hagyjam el menet közben az imbuszt, de mégis szét lehessen szedni.) szóval kivitelezem.
30 wt-s olajom továbbra sincsen, aki ki tudna segíteni, hol kapok, annak járna egy sör.
és a fentebb emlitett after/before témát ismegcsinálom, kifurkálom, és meglássuk milyen lesz, olyat bármelyik esztergályos csinál, ha elb*sznám az eredetit.