Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Azért ez tényleg durva... Örülök, hogy most olyan állapotban vagyok, hogy ide tudok nézni... Nem hogy hajnalban... Hehehehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Én valahogy kurvára nem de lehet ha berúgnék érdekelne:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Bazzeg te is olyan hülye vagy mint én...:D
bebaszva fórumozol hajnalban:)

kiváncsi vagyok azért milyenek lesznek ezek az uj rst-k...
Autist Team:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Jönnek az új (jobb?) RST-k..
http://www.rst.com.t...APID-SUPERq.jpg Rapide Super - 80-130, 32es becsúszó, 2.2kg
http://www.rst.com.t...RAPID-HILLQ.jpg Rapide Hill 180mm, 36os becsúszó 20mm átütõtengely, 3.1kg
http://www.rst.com.t...s/05-SIGMAQ.jpg Sigma X5 8"út 36os becsúszó 20mm átütõtengely, 3,7kg

túrázóknak: Z-Crown http://www.rst.com.t...32-Z-CROWNq.jpg

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pont erre gondoltam! :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
ja a tsr nagyon gagyi, mert triplaajkas szimmering van benne kemény gumiból és nagyon szoros ezért szinte semmit se mozog és még nehéz is meg drága.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Optikpöpecek, de amúgy nem csúsztak vlm szépen...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
homályos mint mindig....

pedig ez most tök tiszta gondolat volt

(a többihezképest)

a sw tsr a kaka!?én kevertem a sky/fly/... szériával
mert azok elég pöpec telók voltak....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Osztyapenkó... Megint homályos... :):):)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

kicsit vissza az olajhoz:
Feltöltött kép
pl nekem ilyen van benne

ez jó naggyon
meg akitöltön lévö kis "csör"

és 1,2e-1,5e körül vettem és nem eszi a magnéziumot és a szimmeringet sem

a sw meg kevertem a jobbikokkal

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

jan 2-án felhívsz pár boltot

inkább 3.án probálkozzon ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, mondom én... Ennyiért akkor jáccósnak is jó lesz! De én kicsit többre tippelek, mint 4, bár ne nekem legyen igazam!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Hát akkor elvileg megveheted:)
jan 2-án felhívsz pár boltot a környékeden és megkérdezed mennyiér cserélik ki.
szerintem a gyári persely se olyan nagyon drága, szereléssel 4e-re tippelek, de ez nem tuti, csak következtetés meg tipp.
mert nekem psylohoz azt mondták 1 évvel ezelõtt hogy szimmering+persely+olajcsere kb 10e.

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
mondjuk onnan, hogy már vettem mást is ettõl a sráctól piszok olcsón, (kerék, lábszárvédõ, láncvezetõ, stb.)és 100% hogy nem lopott, jól ismerem én ahhoz. És semmivel se szívtam, az az egyik, a másik meg, hogy tudom, hogy fontos neki a lé, és miért ad nagyon olcsón dolgokat. Nem hirdeti senkinek se, mert még arra is lusta, ahogy én látom.

Tehát, gyári persely?

Most így belegondolok, kerítek egy boát 5é, bele a villát, egy-két sallang, azt 20é van még egy ugrálóbájkom :) majd jó lesz bótbajárni vele vagy mittudomén.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
módosít gomb(!)...:rolleyes:

/ezt lehet törölni/

7e meg gyanusan olcsó...gondolj bele: miért adnád el annyiért ha simán el tudod adni többért...lehet hogy lopott, nemtom.
vagy repedt, stb

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem tom és nem akarok faszságot mondani. De egy telefon és kiderül... Monnyuk akkor is gyanúsan olcsó... De 7ropi nem sok... TAlán még zsákbamacskáért sem.

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
ja, ez a 2002-es, még usa-ban gyártott változat, amit elfelejtettem mondani... 2003-ba vették (újba) , és gyakorlatilag fél évet lett csak használva. A tulajt is ismerem... és 7ezerért odaadná.
és gyári persely szerinted mennyi lehet?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vagy gyári persely... Egy raklap zsetomér, vagy egy hétköznapi, értelmes és ügyes esztergályos, aki optimális idõ alatt legyártja neked... 8És az nem is olyan drága... Egy két ropi... De az a villa nem híres a bajokról, úgyhogy kaphatott sokat és akkor már kicsit rizikós. Viszont ha rettenetesen olcsó, akor jó jáccani, vagy megtanulni 25m-es duplát ugrani... :):):) Neked kell eldöntened...

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Tudnék egy Rock Shox Judy Sl Air 100-as telót mocskosul olcsón, a bele új, annyi baja van hogy kotyog. Ha jól tudom csak egy perselycsere, nem? Mennyibe lenne a megcsináltatása, és hol, ki vállal ilyet?

vendég_zsiber_*

vendég_zsiber_*
  • vendég
köszz tanácsod megfogadom.