Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Vagy maximum 150 milis villát vagy állítható úttal rendelkezõ darabot ajánlok hogyha mászol ne szívj egy össze vissza mozgó villával..
Tehát Boxxer ride vagy z150 fr ha még van.
Vagy még írjatok más alternatívát is.;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

scar

scar

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
na szevasztok

az lenne a kérdésem hogy milyen teleszkópot ajánlotok fr ra?
az ár az jó lenne ha 150-100 körül lenne.de ha új akkor cs lehet 150 körül.

a váz az nincs még meg mert most építem a gépet igy azt nem tudom még,de ösztelós lesz az már biztso 15-20cm körüi úttal és három tányéros hmüvel.
woke up this morning don't remember much
just blank memory hope i didn't fuck up too much

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nekem teflon miatt nem kell aggodni :):(
a metros bringám meg 38volt. középcsapágy szétkopott 1év után, telót cseréltem rajta 4hónap után, kerekeket mert elütöttek, meg nyerget. és szolgált ~2évig jó ebbõl látszik hogy enyhébb a stílusom :D
(mondjuk a váz kicsit meg csavarodott, meg a forgáspontokkal kénne valamit kezdeni)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
amugy is, ha a psylo köpi az olajat, akkor ki kell cserélni benne a szimmeringet.
ha szerencséd van, akkor nem egy, hanem kettõ különálló az olajzáró és a porlehúzó, és akkor tudsz venni aftermarket olcsóbban. (skf, fos, stb) <- fos-on nem röhög, van ilyen márka.

edit: tudom, hogy miller vagyok, mondják rendesen a többiek :)
de iljics meg dig még jobban, szóval nem zavartatom magam :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bölcs gondolat... De azt tudod, hogy akkor te is milliomoscsemete vagy, ha bullitod van?!?!?!?! Hehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
a mai tescok életveszélyesek, olyat nem vennék. de ha nem értesz hozzá akkor sem veszel ennyier szart, mert látszik rajta. paraszti ésszel belátható, hogy ey fontos része a bringának (pl fék hajtókar) nem jó ha filléres mûanyagbol van. boltbajárnbi meg tökéletes.

egy ilyen 16ezres csodával történt, hogy újonnan, 20 perc tekerés után leesett a hajtókarja... semmi durvulás. ez nem életveszély?

a véleményem nagyjából egyezik zapéval.

lord: van olcsóbban is manitou zsír. ne vágom mekkora kiszerelés, kb mint egy fogkrém tubus asszem vmi 3500 körül van. nem olcsó, de én már tapasztaltam hátrányát az olcsó zsírnak (megette a teflont...)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
húha, nekem is bullitom van, és nekem is az a véleményem, hogy a tescos/osanos/metros biciklik mindenek, csak nem kerékpárok, és ha rajtam múlna, betiltanám õket. mindet, csak a full mereveket nem. de amellé is kötelezõ lenne bukósisakot hordani. legalább.
mindenesetre nem mentség, hogy "kevés pénzük van, de szeretne biciklit". ha számít az, hogy a kerékpár mennyi élményt, és mennyi bosszúságot ad, akkor nem kell 40-ért össztelósat venni. ha lenne bicikliboltom, nem tartanék ilyeneket. az emberek azt hiszik, ha valami montenbájk, akkor az mindent kibír. persze ez már évek óta nme igy van. amennyibõl montenbájkot vesz, vehetne rendesebb 26-os vagy 28-as biciklit. megbízható felszereléssel. igaz, nem 21 sebességes (amit aztán nem használ, hanme keresztbe váltva elöl/hátul kistányéron hajt) és nem össztelós.....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát a most kaphatóak sztem már az activaknál is szarabbak...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Én kezdésnek sem vennék GAGYIT. Semmiben. Inkább nem veszek. Ennyi. Egész egyszerûen ablakon kidobott pénz.
Mert pl. nem az Active a kezdõkategória. Az a hulladék kategória, ezt Te is tudod.
Ja és van erre egy szó: Igénytelenség.
(Örülök, hogy Teis kinõttél belõle.)

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
az rendbe van, de senki nem vesz egybõl komoly gépet,hacsak nem tényleg a milliomos csemete. szal arra, hogy belekostolj a tekerésbe, megfelelnek az Active-ok.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De Lord, Te is itt kötöttél ki, nem?! Látod és idõvel, energiával összegyûjtögetted a pénzt arra, amire szeretted volna. Ez tiszteletreméltó!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Na, váááá!
Azért van egy szint, amit lenézéssel kell kezelni. Amire az se lehet indok, hogy nincs pénzed. Ha annyira csóró vagy ne bringázz.

és ha azért van az embernek olcsbb, mer csak most kezdi? ;)
szal énis egy összetló jobbik fajta Active-al kezdödtem. ezekszerint énis le voltam nézve? :D
de ezek az Intersparban, Tescoban látható csodagépek.. nah az az álom kategória.. a rémálom.

ON
jah és Rst telóval vagyok még mostis, éha mozog néha nem, télen nem

a zsírrol anynit, hogy 200g-s manitou zsírt nekem 8000ér kináltak a boltban.
lágy szilikon zsírt vettem (zsaluzsír) 560ér... (bizti jó a manitou, de...)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Soha semmit nem néztem le! A tescobike meg nem bringa. Legalábbis nem értékelhetõ! Nekem sincs régóta ilyen, mert sokáig tartott összegyûjteni. És nem a semmibõl... Melóztam. Onnan. Csak ha ez az álmom és ez lebeg elöttem, hát megcsinálom. Ezért nem fejlõdik az ország, mert senki nem hiszi, hogy lehet jobb is! De minnyár ugatni kell, mert kicsit lazábban próbálom venni a dolgot. Ez szintén kritizálható, nem!?!?

(A psylokhoz meg nemértek)

Hja és hozzáteszem. Nagy álmom egy subaru impreza wrx is. És ha bele döglök, akkor is lesz egy olyanom. Mert lesz. És nem azon nyavajgok majd, hogy a sok milliomoscsemetének van olyan. És kész.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

és ha a semmibõl spóroltad össze az szép, de akkor nem kezelnéd ilyen lenézéssel az olcsó bicikliket.

Na, váááá!
Azért van egy szint, amit lenézéssel kell kezelni. Amire az se lehet indok, hogy nincs pénzed. Ha annyira csóró vagy ne bringázz. Ez technikai sport, akár elfogadod, akár nem: és ha nem tudod összekaparni rá a lóvéd, öngyilkos kütyüket ne vegyél meg. Pont. Szart HÜLYESÉG venni.

Ha 500E-t nem tudtál félre tenni 5 év alatt, akkor valamit rosszul csinálsz...

Aktuális civil

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
értem értem.
amúgy érdemes a prepm zsírt használni tényleg, jót teszel vele a villának.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
De
Szembõl nézve a bal szárban.
Viszont jobb szár sima u-turn rugó. oda kell a manitou zsír.+ a szivacsgyûrûre kis olaj.
Legalábbi nekem.2002-es XC, hidracoil-lal.
Pure-osat nem tudom.
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
most naív kérdés fog elhangzani..
a psylo véletlenül nem olajos kenésü?
és attól mozog még télen is?
illetve a kis szivacsgyûrûket is olajjal kell felszivatni nem?

kolyok: nem kell milliomosnak lenni. de meg kell fordulnia pénznek az ember kezében, hogy tudjon mibõl félretenni.
és ha a semmibõl spóroltad össze az szép, de akkor nem kezelnéd ilyen lenézéssel az olcsó bicikliket.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Én is most akartam venni zsírt mert szét kell szedni a psylot mert ömlik az olaj naaagyon durván belõle.
Csak drága a Manitou zsír, más jó meg nincs, ugyhogy muszáj lesz olyat vennem...
Autist Team:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás

Külön kell venni hozzá.:(

thx

remek.. akkor' marad a szétszedõs-zsírozós

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sztem külön kell venni... Az utolsó teló, amihez adtak az a KANGAROO TATANKA volt... :) De azt kellett is tömni minden menet után.