szörcsögni fog mindig:)
ne zavarjon!
Mondhattad volna kicsit kíméletesebben is...

szörcsögni fog mindig:)
ne zavarjon!
szelep jön vissza, mögötte a nyomás csökken ezért felforr. akár 10 celsiuson is. buborékok keletkeznek benne, majd összeroppannak. kavitáció. hajócsavaroknál még a "lapátok" acélját is elhordja a víz. akár.
folyadékok alacsonyabb nyomáson alacsonyabb hõmérsékleten forrnak, ugye
víz: 0m 100 celsius, 6000m kevesebb. légnyomás!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
marzo-t meg ne akarj venni,mert össze vissza törik,kõnehéz és szar,akárki akármit mond.szerinted miért keres mindenki szervizest hozzájuk?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
haverom most vett black comp-ot,teljesen korrekt villa,kimozogja az utját,szalfasza.marzo-t meg ne akarj venni,mert össze vissza törik,kõnehéz és szar,akárki akármit mond.szerinted miért keres mindenki szervizest hozzájuk?ha már ennyi pénzed van akkor tényleg black vagy vegyél rock shox duke-ot.azzal biztos nemlesz bajod az életben.a probikeban van használtan 37ért ,fekete,és a bolt vállal rá garit is.Sziasztok!Teló vásárlásán gondolkozom.60000 forintom van rá(épp,lehet hogy lesz egy tizessel több).2 versenyzõ van.Manitou Black,vagy DJ3.
http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=22240
Ez a DJ.Namármost megér-e ennyi pénzt?
Blackbõl pedig fogalmam sincs milyet érdemes venni.Használtan itt olyan 40000 körül vannak Elite-k az apróban(de láttam már 35000ért is) .Blackbõl tudom van több féle is.Comp és Sport azok mennyire jók(tudtommal fluid flow van mindkettõben)?Vagy csak TPC+-osat érdemes venni?És ha nem újonnan veszem a villát akkor miket kell nézni,hogy ne legyek átverve.Mert sztem 35000 nem sok egy Black Elite-ért,csak lehet hogy valami gáz van vele(túl olcsónak tartom).
Elõre is köszi
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.