Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
leméred a szimeringet és körbetelefonálsz pár szimering/csapágy boltba, hogy neked ilyen kellene.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

don_iNSECT

don_iNSECT

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
kinezetre copy, meg meretre,,. azert suntour meg marzo kozott van kulombseg :) nekem egy dirtjumper3-asom van, csak haver vett egy ilyen durot, meg nem probalta ki, igy nem tudok velemenyt, csak amikor boltban neztuk jonak tunt, persze majd az ido megmondja, mindenesetre normalis szimeringeket (ha baj lesz vele) lehet raujitani? nem vennem a szivemre,ha toknremenne havernak,mert egyutt neztuk ki :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
marzo dj copy?
szerintem nem kifejezetten....
és szivesen irnak rá nyilt olajfürdõt, közben csak nyilt patronos, ami miatt zsirral kell kenni, és a szimmeringek nem a legjobbak - megy befelé a kosz, kifelé a zsir.

rst gila sl: az meg 28.6-os becsúszókkal és 80 mm uttal bir, még csak nem is egy kategória a suntour-ral.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
tegnap láttam a fogasnál egy ilyen Suntour Durot.Elég konkrét zsírpacák voltak a becsúszóján.ennyi pénzért inkább marzo Dj Comp.Azt tegnap volt szerencsém kipróbálni is és nem egy rossz villa.Fõleg ennyi pénzért
NO OFF,USE SEARCH

don_iNSECT

don_iNSECT

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
egyertelmuen suntour duro, teljes Marzo-DJ copy, bar meg eleg uj, ki tudja,mindenesetre majd elvallik, jonak nez ki, eleg massziv cucc, rst, meg hat.. no comment...

vendég_AlViN_*

vendég_AlViN_*
  • vendég
Szeritetek melyik a jobb az RST Gila SL vagy az SR Suntour DURO?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
sztem ne csinálja, verje csak szét a marzót, pike nem az hogy elöbb meghal, de nem biztos hogy táblásból rossz leérkezés lenne az álma a villának, illetve egy egy síkraugrás(ilyen korban még az a menõ)
a marzóért meg nem kár.
de ha megteheti, tegye.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
talált süllyedt ezek vmelyikére akarja cserélni ami szvsz hüjeség .

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Csá mindenki!

Bocs hogy itt kérdezem meg, de nem találta, sima villa topicot. Na szóval. A funn átütõs dirt merevvilláról mi lenne a véleményetek? Esetleg valami tapasztalat...

Elõre is köszi
A szex miatt megnõsülni olyan, mint megvenni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoróért.

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
na ezt most jól megaszontad...

splice meg a pike végülis hogy jön a képbe?
ezek valamelyikére akarja cserélni?
azt a dirt jam akármit?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
ugye h a manitou splice CC villa nem ugrálós, a Pike iylne enduro/freeride.
mer van egy okoskodó 11 és3/4 éves srác aki a kona scrapjé le akarja cserélni a dirt jam pro-t. a gyerek kb 40 kiló, és már nme kezdõ mert megy neki a table top és tud bunnyzni is.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

ehhez a tárcsafék-konzol témához nincs annak köze, hogy az átütõs agyak szélesebbek, mint a 10mm-esek? :chin: csak kérdem.

namármostan..
direkt befigyeltem jól a mozómat meg a pikét
na meg nagy nehezen elõbányásztam a psylo-t is...
a lényeg az hogy a gyorszáras villáknál a gyártók törekednek arra, hogy a papucs terhelés szempontjából jó helyen legyen és jó kialakitásban a villa lábának alján, ÉS minél közelebb legyen a belsõ oldalához, azaz majdnem egy vonalban vele.
így meg tudják spórolni azt a nemtomhány mm-t.
viszont!
az átütõs villákon meg középnél beljebb nem rakja egyik gyártó sem...
így elérhetõ, hogy a gyorszáras és az átütõs psylo-k kompatibilisek legyenek egymással mind lábban mind vállban....
és így nem számít az adapter szélessége igazából, hisz a fékkonzol elhelyezése is így változik átütõs és gyorszáras villákon!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah hát van jópár hayes adapter.

de ami kell neked az általában jó bármi
nekem a junioron,a dropoffon,most az átütõs z150en van psylo adapter.
most kellet 5mm-1cm kb alátét mert szélesebb az agy mint a gyzs agy.

de leírtam Zapnak már eztet régebben is hogy mi hogy

sõt a 888on is az van psylo adapter.

vedd ami van és angytárcsáho való...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ehhez a tárcsafék-konzol témához nincs annak köze, hogy az átütõs agyak szélesebbek, mint a 10mm-esek? :chin: csak kérdem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Óóóóóóó - megyek bankot rabolni...:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Miért mire gondolsz? :)

Köszi a válaszokat, azt hiszem átépíttetem a telót 80-ra és kész. :)

erre itt ni :)

http://www.konaworld...Frame_Large.jpg

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

(csak az ára annak amelik így elsõre eszembe jut)...

Miért mire gondolsz? :)

Köszi a válaszokat, azt hiszem átépíttetem a telót 80-ra és kész. :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Hope is külön gyárt kalipert sima és 20mm-es villához, pedig mindkettõn 6" IS konzol van !!

annak, aki nem értené lenin elvtárs barátunk kaliper szavát: féknyereg ;)

soka zangol tesó :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Kösz a segítséget, minden világos és egyértelmû.
Most már csak az a kérdés - ami elméleti -, hogy akkor a Hayes mi a ráknak gyárt két különbözõ adaptert, egyiket a "6 IS stardand front quick release néven, a másikat meg "6 IS standard front 20mm néven?

Hope is külön gyárt kalipert sima és 20mm-es villához, pedig mindkettõn 6" IS konzol van !!

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
"Igazából nekem majdnemhogy elég a 63 mm (felfelé nagyon bejön az alacsony súlypont), de jövõre talán átmegyek fully-ba, s kicsit aggódom, hogy ezesetben át kell-e szoknom egy teljesen más kormányfogásra (a magasabb beépítési magasság miatt), vagy használhatatlan lenne a bicaj."

üdv !

vagy próbálkozz 63 mm rugóutas vázzal...:)
annak tán még a geomátriája sem borzasztó (csak az ára annak amelik így elsõre eszembe jut)...