Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

spinny

spinny

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
Andix: 2001-esre gondoltam (mert az le van árazva  :) )
Gabo: köszi az infot!

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 hozzászólás
spinny:
A 2001-es Judy XC és az SL között a lényegi különbségek a következõk:
Az XC CroMo villanyakkal készül, az SL Aluval. Az SL Easton becsúszó szárakat kapott. Az XC tömege gyári adatok szerint 1.91 kg, nálam ez lemérve valamivel több mint 2 kg. (Lehet, hogy olaj nélkül mérték a gyárban?) Az SL tömege 1.63 kg, de a valós tömege szerintem ennek is több lenne.

Itt meg tudod õket nézni:

http://www.nella.hu/

De ha jól akarsz járni esetleg kérdez rá a Blue Cet-nél. Amikor a saját Judy XC-met vettem volt náluk igen baráti áron egy SL is.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Na, nekiestem az mtrb-nek, meg persze a bikemag forumnak, leszukitettem a lehetosegeket rs judy tt, manitou magnum, es marzocchi z4/z5 (illetve mxr/exr/mxc)-re. Mit erdemes venni a harom kozul? Koszi a tippeket...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Kis vaksi Andixbaby... ;) Tegnap ott álltunk Beggel a Moszkván, te meg jöttél a haveroddal, aki kint volt velünk Veresen, de semmi, pedig erõsen megnézted a bicómat... ;D

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Hali! 2002es, vagy 2001es Judy SL? Mert többhelyrõl hallottam, hogy az új 2002esekben az Air assist nem valami kóser, és most még lehet kapni sok 2001es verziót leárazva!

spinny

spinny

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
Engem Rock Shox Judy SL érdekelne, ha valaki tud róla valamit írjon! Mennyiben különbözik a Judy XC-tõl, súlyba milyen? Köszi! :)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Sziasztok, en a leendo Polaris-omhoz keresek telot, 40 korul szannek ra. Ugy latom az also, 20-30 koruli kategoriat pl. az RST jol lefedi, 80 korul is jo cuccok vannak, de a ketto kozott valahogy mintha nem lennenek tipikusan javallot kedvencek :D  Amugy 70kg vagyok, es CC-re kellene, de ha kedvem tamad lemennek mondjuk az Arpad hid budai vegen levo lepcson, anelkul, hogy a kerot feltenem kellene. Szoval telotudorok, miben erdemes gondolkodni?

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
Lehet hogy 1L-õre maradok a Z3-nál, késõbb még lesz idõm eldönteni...

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
No mögnéztem, ebbe elég lesz a Psylo is.
A SrSuntour-ralsincs gond, szép kis teló, de én azért egy 12cm-t beleraknék a vázba szemrebbenés nélkül. És akkor már lehet picit durvulni, nem lesz gond a lefelékkel  ;D .

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hali!Szerintem,mert asszem a Big Air Pro nem egy DH gép,még a Suntour MG ULR is szóba jöhetne.Mellesleg most van egy 100mm úttal csak tárcsafelfogatási lehetõséggel eladó a Vitálban Fehérváron mindössze 45 ropiért.Nekem egy 80mm-es fut immár 400km-e,és szerintem tutti,mert könnyû(titán,magnézium),meg szénné állítható:)
Üdv:Thommey

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
A Manitou azért is lenne jó, mert a 2002-es Deore hidrát szépen lehet(ne) párosítani vele. :D

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
De jau az is. Meg persze a Z1-es is. De elgondolkodtató; egy duplavállas. Mondjuk nem lebeg a szemem elõtt a big air, de lehet, hogy elég bele a 12cm.

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
Andix! A Blekk az nem teccix? Nem jau?

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Még mindig lehet kapni Rockshox Judy XLC-ket, az jól menne bele. Avagy egy Psylo, 13cm úttal. (Nem vagyok ám Rockshox párti  ;D ).

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
Bocs Ras, de nekem is lenne egy-két kérdésem:
Szegény Merida XC Missionöm hiánycikk lett, ezért rákattantam a Big Air Pro-ra.
Naszóval nem tudom, hogy milyen telót kellene beletolni a homlokcsõbe: van egy Z3 Coil 100asom, de lehet, hogy ebbe valami nagyobb rugóútu, vagy netán duplavállas teló kellene. Szimplavállasok közül a Manitou Black Elite 100/120 teccik. Na az a lényeg, hogy a max. pénz az 120e (használt cucc nem érdekel).

Köszke: Mike

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
no akkor fellendítem kiscit a topikot ;D

szóval tudnátok mondani vmit a ZOKES telókról, esetleg valami vebszájt?
én konkrétan egy ZOKES ES-t láttam ami levegõ csillapításos, 70mm úttal... durván két kiló, de ami a legfontosabb nekem alapméretes és menetes!!! 8)

any hozzászólás pls...

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Õszintesége elismerésre méltó Jorus Professzor!
;D ;D ;D

Zöld

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Zöld: nagyon szívesen, ez a legkevesebb!  ;) De nem szeretnék más tollával ékeskedni, ugyanis a csillapításos részt csupán beollóztam.  ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Z
majd dupla adagot is kaphatsz hogy lásd sikerült kimagyarázni...
na most rohanok a képekért, aztán felnyomom õket és megyek valszámZHra... szóval szurkszurk...

Mûzli is szereti a paprikáskrumplit...
csak a valszámhoz nem ért...
na hátszél...

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
RAS természetesen te sem feleslegesen jártatod a szádat! Sõt Para sem! Sõt senki sem! Csak az volt baj, hogy amikor elkezdtem válaszolni Jorusnak akkor te még nem írtál! Mire befejeztem (sokáig tartott mivel félbe kellett, hagynom) akkor láttam, hogy Te is reagáltál! De akkor mindjárt nem tudtam viszontválaszolni. Így jár akinek a munkahelyén idõnként dolgozni is kell!  :'(  ;) Remélem sikerült kimagyaráznom magam!  :(
Nem szeretnék kimaradni a következõ paprikáskrumpli evészetbõl!  ;D
Zöld