Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Sherman hogyé van/lesz ?

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
300 euro az 75000 Ft az nem is rossz és te is tudsz hozni ennyiért vgay csak te az árakat tudod?

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 posts
'03-as DJ3: 299 ojró
'02-as DJ1: 399 ojró

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
jó akkor majd ha lesz írd meg! elöszõr az ár érdekelne a dj3nak is az ára meg az ide dj2-re. kössz!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Darton:

A Gyapi bárkinek hoz ennyiért '02 supert.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
;D

yeahh right ...magyafoldhoz ragadt...neha elgondolkozom , lehet azt kellet volna

mondok en neked valamit D-Fix

... ugyan ujsagcimet nem irhatok  , de az egyik leghiresebb  ujsag-tesztcsapatabol szemelyesen ismerek 3 tagot  , ez azt jelenti hogy nehanapjan egyutt megyunk hosszabb utakra .stb stb.

1.  Az ujag  4 hete fejezte be a 03' M telok egyreszenek a teszteleset ../amihez hozza jutottak mar../ ebben (!) meg nincs a Super mondter ..

2.  a Marzocchi arlistat szeptember vegeig nem hoz ki..!

namarmost , ha Te nekem azt mondod hogy arulsz '03 Barmilyen M telot ../ Andix breko breko.. elsiklasz te is a szavak felett .. nem azt kerdojeleztem meg hogy minden M '03 teleszkop kaphato mar a d foxnal , hanem azt hogy egyaltalan kaphato .. .. + egy szoval sem kerdojeleztem meg mas oldalarol.

csupan csak azon akadt meg a szemem..hogy  M '03 forgalmazasa ...

:-/ raadasul itt ..csakis.. sehol mashol ...e vilagon .. mitmondjak csak azt hogy ez egy

BiG Fat L

...nem akarom hogy ugyerezze barki hogy indulattal teli , szitkozodo leveleket akarok irni .. egyaltalan nem ...megbantani sem akarok semmit , csak azert olyan dolgokat nem kellene irni ami NEM igaz..

ha esetleg valakit megbantottam ELNEZEST erte ..

Dfox

Dfox

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
    Hy !
 Bertalan az utak sûrûsége rendelésállománytól függ. 3-4 héten belül lesz egy. ;)
 Killer: mintha kicsit klasszikusan magyaros földhözragadt fantáziád lenne. Rendelj csak nyugodtan, és látsz csodát. (valamiben egyetértünk:szerény hazánkba kb. márciusnál korábban tutira nem jön 2003-as teló, és akkor is drágább lesz, mint most nálam!) ;D ;D ;D

Ja, még valami: A 2003-AS KOLLEKCIÓBÓL TÖBB TÍPUS IS KAPHATÓ 8) pl.: DJ1, DJ3, Maraton + RockShox-ok

Mindet bele !

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
ja igen olvastam róla  kínálban a gép miatt akartad eladni ja és a végén eladtad?

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Nem kampányolok, csak nem értem ezt a sok kötekedõ embert. Tõle vettem amúgy a Bikeman Messer vázat.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Andix te mit vettél tõlle? vagy rokonod tán? vagy csak részesedsz???

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
ja remélem jó árat mond a dirt jumperII dfox és akkor hozatok vele egyett!

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Egyébként kicsit ide vág, de pl. aki Santa Cruz bicajt rendel, az rendelhet hozzá telót is az amcsiktól. 170e Ft magyar pénzben a Boxxer Race (ez 100%!), viszont a 03 SuperT 270e. Persze lehet, hogy itthon ezek az árak mások lesznek. Viszont KillerTommal sem értek egyet, mert D-Fox nem azt írta, hogy már mindent tud hozni, hanem, hogy a SuperMonstert már igen (nem mintha, kéne valakinek..). Egyébként (most nem reklám), de nyugodtan meg lehet bízni D-Foxban.

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Lcs:
A DJ1-et hivatalosan nem lehet kapni, a SuperT meg biztos jó, csak annyiért már nagyon nem!!!/Az oké, hogy te olcsobban szerezted annyiért megérte ;) /

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
van benne valami.-...

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
uhh... ::)  LY=J

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
Hey Dfax egy idelye olvasgatom a baromsagaid..

Te egy big F***en liar vagy ...de hogy tisztara mosd magad kuldj nekem egy ,'03 barmilyen telot szamlaval .. privat legyszi..

Meghogy kaphato..  ;D augusztusban kezdtek el a gyartasukat .. nekem ne mond hogy TE mar arulsz is..  

Ez olyan komoly , hogy aszondom ne halgassatok ra..

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
De különben is "A Boxxer az szar és a BIG one a jó" bár aki ezt mondta annak Boxxere van és eladta a Big 1-t
Ki érti az ilyet??

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Szerintem is dfox és IljicS ossza a igazat. azért kellet a 32-es, mert a boxxer is akkora és a sok süldõ félt megvenni mert olyan vékony és szar. ;D

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
dfox egy kérdés: milyen sûrûn jársz külföldre?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
És az egyrészes külsõ résszel mi lesz ? Ha jól láttam a képeket, mostmár mindenkinek olyan lesz.
32mm meg azért kell, mert a Fox villáknak ekkora, amit nem "türt" el se a Manitou, se a Marzo...  :D