Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

vendég__*

vendég__*
  • vendég
egy halk megjegyzés, van Cane Creek-bõl is alapméretes ::)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Aha. Esetleg le lehet mérni vhol hogy milyen kell bele?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát a revengebe a canecreekkel biztos 1 1/8 Ahead cucc kell.. de szerintem a villa is olyan...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Na...a régi canga egy szar, menetes villával, alapméretes asszem. A másik bringa most épül...egy Caprine Revenge váz, Cane Creek kormánycsapággyal.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát izé... most milyen villa vana gépben? vagy ilyen volt?...
ugyanolyan kell... vagy milyen váz és miylen kormánycsapágy?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Ok, de nem volt még dolgom Ahead-es villával...szégyellem magam! :)Ha elviszem a találkára a korm.csapágy egy alkotóját, azt a gyûrûcskét amit rá kell húzni a villára és felpróbálom rá, és rámegy akkor az fix hogy jó, igaz?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ez nem így mûkszik..
két dolog van egy villán... az ahead vagy menetes, és az 1 coll, 1 1/8 coll és 1 1/4 coll, valamint az újabb a one.five

ha az átmérõ oksi akkor belemegy... természetesen aheados kormánycsapágyba csak aheados villa megy a megfelelõ átmérõben...
de mivel az ilyen villák szinte mind 1 1/8 coll és ahead így szerintem ezen ne aggódj...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Helló megint...!
Lenne egy kérdésem: az új fajta, AHEAD-es villák azok egy méretûek? Tehát nincsenek külön méretek átmérõben? Minden AHEAD-es teló belemegy bármelyik AHEADre tervezett vázba?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
A Shock Works sajnos elég nehéz anyagi helyzetbe került a kedvezötlen világpiaci helyzet következtében, magyarul csödbement. Ha elküldték a szállítmányt, amit Hajduék rendeltek, akkor mákotok van, ha nem, akkor marad a FOX..... (5ször olyan drágán)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
David: ezzel sokan vannak így az orságban. (pl én is) Rövidebb 190 mm-es van a faktorban és 42-ért árulják. Hogy hosszabb mikor lesz, azt õk sem tudják. :(

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Passzolok... ;D

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
shock wprks NB rugostagot szeretnék venni, de olyat aminek van ilyen kis blokkolo karja amit a kormányra tudok rakni, lhet ilyet kapni Mo-n? milyen árban lehet itthon vagy esetleg külföldön kapni? 220-as szemtávval aminek 68mm a rugoutja...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Aha, akkor majd megnézem, ha jó akkor megveszem, és akkor megmondom hogy hogyan néz ki.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2003-ig minden Marzonak 3 darabból állt az alja. 2001-töl van M híd. Ha mart aluhídja van, akkor lehet Z3, ha festett, akkor tuti nem Z3.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Rob: nekem a boltosok is, meg a srác is azt mondta hogy Z3-as. Levegõ van benne, és '99-es (ezt is a srác mondta). Nemtudom hogy ebbõl mi igaz és mi nem. Egyébként ennek a telónak még 3 darabból van a külsõ szára, vagy egybe, és olyan szép kis M alakú híddal?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Aham...elvileg pénteken találxom az illetõvel. Remélem nagyon fasza teleszkóp, és hogy nem fog szétesni az elsõ kis patkánál.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
'99-es, levegös, és acélrugós. Biztos, hogy Z3-mas? Nem 4-es, vagy 5-ös?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
szerintem túra/lájt CCre megfelel simán... erre találták ki, strapabíró

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Jah és '99-es a cucc. Egy rugóval és levegõvel ellátott teló hogy mozog?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Tévedtem....levegõs ;D