Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Ebben a Z3-asban sima rugó van? Most nézem az oldalakat...rugó vagy levegõ. :o Szerintem a rugós van a gyereknek...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Hehhe...akkor majd lehet h meg kõ kérni gyereket hogy a cangájában hadd nézzem meg, ugyanis nekem még csak most épül a canga, és nincs teljesen kész...de végülis...ha átrakom régi cangából a kereket+féket....hoppáá ;D

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
Ha be van szerelve úgy könnyebb észrevenni.kiszerelve nem biztos.Bár ha kotyog,lehet csak perselycsere kell.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Nem. Kerékpárba építve elsöfék behúz, villa megmozgat elöre-hátra. Ha kottyan, az érezhetö.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát elõször húzd be féket ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Így már ismerõsebb...szal fogjam majd meg a telót és jól ráncigáljam meg jobbra-balra, meg elõre-hátra? ;D

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
kotyog

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Ok! Van egy hülye kérdésem (még van pár a tarsolyomban) :D, mi az hogy "lóg" a teleszkóp?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Nem tudom, mikori a Z3-mas, de nem tünik rossz vételek. Csak ne lógjon, vagy eressze az olajat! Ezek tipikus Marzo problémák. (meg, hogy törnek :)) Ha a 2001-es, akkor már a csillapítás kívülröl állítható, mindenképpen megvenni! Ha korábbi, akkor átnézetni!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ha nincs széjjelhajtva akkor meg simán...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Most kaptam egy infot egy bolttól hogy van egy gyereknek eladóban használtan egy Marzocchi Z3-asa, 25e-ért. Szerintetek jó az a teló, és megéri?

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
Minden ismerõsöm aki 02-es rst-t vett szívja a fogát! ;D

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Gondoltam... ;)
Omegát még nem próbáltam,de a Judy belülrõl nem egy nagy szám... Súrlódik is a rugó benne és nem mozog elég finoman,
Most van nálam egy,a haverom vette nemrég,nem is használta csak épphogy kipróbálta.Most nálam van kipróbálni,hogy ha tetszik,megveszem.Kívülrõl szép,meg meggyõzõ,masszív darab,jók a fekete becsúszók.De belülrõl kiábrándító.Persze bizti ezt sem lenne nagy szám tuningolni,mert van benne egy kb 4 cm-es negatív rugú,azt megfelezve és a rugózóelemhez egy ugyanakkora elasztomert berakva már ütõsebb lenne.
Ja és csak az egyik szárban van a rugó.De a másikban is ott a nyomórúd,meg minden kiegészítõ.
A közel két éves RST Gamma EL-em sokkal szebben,finomabban mozog.Lehet,hogy azért olyan nyomi még,mert új és majd bejáródik?
Na jól van,mostmár abbfejezem... ;D

Üdv.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát akkor inkább judy c szvsz

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Én is sajnálom,mertnekem is eléggé felpiszkálta a fantáziámat,de ez van,akkor mást kell keresni...
Valószínû,hogy a Judy C mellet fogom letenni a voksom.
Vagy Omega Tl.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát csak megjegyeztem, ettõl még jó kis teló, kár hogy már nem gyrtják...
az én pille 70 kilómhoz mondjuk tuti nem CC villa, de 100 körül már annál inkább :)

mge

mge

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Láttam közben megérkezett az X-factor válasza, sajnálom. :'(
Szerintem azért az árért nem volt rossz.

mge

mge

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Igazad van, én mindig a saját alkatomból indulok ki! Másoknak nem biztos, hogy szükségük 32mm-es becsúszóra (ha jól emlékszem). Tényleg nem az ideális CC villa, de ha valaki olyan bálnatestû mint mondjuk én, pont megfelel a célnak.

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Beszéltem telefonon X-Factorékkal SW CXR ügyben és elég lehangolóan azt nyilatkozták,hogy: "Nincs. Már nem gyártják.Nincs ShockWorks...". Kérdeztem,hogy nem is várható,hogy lesz még? "Nem".
Ámen.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
azért ha jól megnézed akkor frankó telót lehet venni használtan, a CXR meg szerintem azér annyira nem a CC kategória...