Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2003. február 13. - 23:40
Rob:Kösz a választ,sajna akkor az ár nem nyert:(Sajna a Marzokat,meg a súly miatt nem szeretem.Jelenleg Hungary A-m van,de szereti engedni a levegõt.em tudom,hogy ennyire elhasználódott volna már a szimering,vagy csak ilyen a konstukció?Még nincsen egy éves a teló!Ezért gondolkozom a cseréjén,csak az a nem mindegy,hogy milyen súlyban van,meg milyen árban.
Üdv:Thy:)
Üdv:Thy:)
Írta 2003. február 13. - 23:18
Ja es Mi a kulonbseg azMx Pro ES Comp kozott merr a weboldalrol nem tudtam kivenni...
Ja es mit takar az az ETA rendszer ??
Endre
MXComp: SSV csillapítás Pro: SSVF
Comp acél nyak Pro: alu
Comp belül állítható csillapítás Pro kívül állítható csillapítás..
milyen különbséget nem találtál ???
az ETA meg ilyen kis lock out szerûség hogy jobban másszon a gép...
de ha tudsz angolul a marzocchi honlapon minden le vagyon írva
Írta 2003. február 13. - 21:48
Írta 2003. február 13. - 21:42
jaja! amugy gondolkodtam egy nagyobb csomagon, de a vége ugyan az mint ha itt vettem volna... ugyanis 23.000 hufnál már kell rá vám meg vámáfa.. de valaki emlitette,hogy valamit rendelt tölük,csak nem tom ki
Írta 2003. február 13. - 21:36
Egyébként a szállítási költséget a USPS honlapján tudod megnézni: www.usps.com
Ha jól emlékszem akkor egy 2 kilós csomag olyan7-8 ezer HUF-ból van itt.
u.i.:valaki legyen olyan szives és magyarázza el nekem, hogy hogyan kell címet beilleszteni
úgy kell, hogy beírod és kész. ;D csak nem hagytál szóközt a kettõspont és a www között, így nem ismerte fel a progi.
Ha jól emlékszem akkor egy 2 kilós csomag olyan7-8 ezer HUF-ból van itt.
u.i.:valaki legyen olyan szives és magyarázza el nekem, hogy hogyan kell címet beilleszteni
úgy kell, hogy beírod és kész. ;D csak nem hagytál szóközt a kettõspont és a www között, így nem ismerte fel a progi.
Írta 2003. február 13. - 21:32
semmit nem kellett rá fizetni, mert repülön hozták kézben (nagybátyám ) és asszem ugy van, hogy 100.000 fölött 1db-ot,40.000 alatt 5db-o aasszem, és 20.000 alatt 10 db-ot hozhatsz be (sajna csak nyáron jön majd.. )
Írta 2003. február 13. - 21:28
eleg sokat tekerek és most telok kell vennem hát oszt píz dogában nem vagyok valami nagyon elengedve igy MOZOTOT fogok venni oszt kísz!Na de hogy miket. Ennek a kapitalizmus nevü álomnak van egy ilyen hátránya hogy van ám dögivel mit.
Szoktunk mi ám ugribugrizni is jó sokat de annál többet tekerek.
Van 7mm becsuszószár 25mm rugóut némi csillapitási 500g és 9000Huf külömbsig!
Hát én meg most míket vegyöm?
Írta 2003. február 13. - 21:27
David:mennyi volt a vám és az áfa és mennyi volt a postaköltség a JensonUSAbol rendelt cucc után??
Írta 2003. február 13. - 21:24
Van ott az oldalukon egy FedEX kalkulátor asszem... nekem múltkor valami 10-15e Ftnyi számolt ki...szal nem árt meggondolni mégegyszer hogy biztos rendelni kell-e...
Írta 2003. február 13. - 21:13
ahha!! tárcsaféket! 1db mennyi lenne a szállitási költsége?
amugy vettem már Jenson Usatol, de akkor repcsin elhozták kézben... most meg erre nincs lehetöség
amugy vettem már Jenson Usatol, de akkor repcsin elhozták kézben... most meg erre nincs lehetöség
Írta 2003. február 13. - 20:43
Írta 2003. február 13. - 20:41
valaki emlitette,hogy POSTÁN rendelt már a jensonusa-bol... ki volt az???? minnél gyorsabban válaszoljon aki tudja!! köszi
Írta 2003. február 13. - 19:58
Akkor :
szerintetek melyik eri meg jobban erdemes lecserleni az Axel Supert valamely Marzo MX-re ???
marmint a bringabol.......
Rob
A valat ertem de kulonben az idei Mx-ek megegyeznek a 2002-esekel vagy nem ,(mukodesileg) ???
Ja es Mi a kulonbseg azMx Pro ES Comp kozott merr a weboldalrol nem tudtam kivenni...
Endre
szerintetek melyik eri meg jobban erdemes lecserleni az Axel Supert valamely Marzo MX-re ???
marmint a bringabol.......
Rob
A valat ertem de kulonben az idei Mx-ek megegyeznek a 2002-esekel vagy nem ,(mukodesileg) ???
Endre
Írta 2003. február 13. - 14:29
Szerintem azért a FOX nem egy kategória a Marathon S-sel, CC-re mintha sok lenne a 32-es becsúszószár...
Az biztos, hogy a FOX villái hibátlanok, Marathon S-t meg én még nem láttam és nem is hallottam róla semmit, csak azt, hogy CC-re kõ nehéz a '02-es.
rob!
SIX ügyben Te nyertél ! Ahhoz mit szólsz, hogy Reverse Arch + 28.6 = 30mm alu, normál Arch ? Hmmm ?
Az biztos, hogy a FOX villái hibátlanok, Marathon S-t meg én még nem láttam és nem is hallottam róla semmit, csak azt, hogy CC-re kõ nehéz a '02-es.
rob!
SIX ügyben Te nyertél ! Ahhoz mit szólsz, hogy Reverse Arch + 28.6 = 30mm alu, normál Arch ? Hmmm ?
Írta 2003. február 13. - 13:45
rob:
sajna nem BoltOn-os lesz... de azért reménykedem a merevségében...
PéeF
sajna nem BoltOn-os lesz... de azért reménykedem a merevségében...
PéeF
Írta 2003. február 13. - 11:03
endre
Az idei Marzo MX Comp a tavalyi Marathon vállát kapta meg. (szép M formája van)
iljics
A 2003-mas Six-ek OEM villák, és nincs csillapításuk. A 2002-eseknek meg volt... Szóval az Axel szvsz akkor is egy Six visszafordított vállal. Egy tavalyi Six.
amc
A Boxxer race kib*szott jó villa. Szerintem nem összemérhetõ az RST-vel. L.Cs. jól vázolta, az egy nyilt patronos villa, kenni kell, hogy mozogjon. És nehéz mint a kõ. Bár a JensonUSA-n nem a 180-ast, hanem a 200 millis változatot hirdetik.
thommey
A FOX isten villákat gyárt emberfeletti árakon. Ennyi tudást tényleg kapsz sokkal olcsóban is. (ajánlom nagyon a Marzo Marathon S-t)
Paraferee
DJ III lesz az új kicsikéd? Ha lehet kérni, én a BoltOn-os változattal rendelném.
Az idei Marzo MX Comp a tavalyi Marathon vállát kapta meg. (szép M formája van)
iljics
A 2003-mas Six-ek OEM villák, és nincs csillapításuk. A 2002-eseknek meg volt... Szóval az Axel szvsz akkor is egy Six visszafordított vállal. Egy tavalyi Six.
amc
A Boxxer race kib*szott jó villa. Szerintem nem összemérhetõ az RST-vel. L.Cs. jól vázolta, az egy nyilt patronos villa, kenni kell, hogy mozogjon. És nehéz mint a kõ. Bár a JensonUSA-n nem a 180-ast, hanem a 200 millis változatot hirdetik.
thommey
A FOX isten villákat gyárt emberfeletti árakon. Ennyi tudást tényleg kapsz sokkal olcsóban is. (ajánlom nagyon a Marzo Marathon S-t)
Paraferee
DJ III lesz az új kicsikéd? Ha lehet kérni, én a BoltOn-os változattal rendelném.