Lajos,ha "óccsó" kell,akkor a Mozo 500-nál jobb vételt nem találsz!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2003. február 18. - 17:24
Írta 2003. február 18. - 17:02
Hi!
Jó emberek ahelyett hogy vitáztok ahelyett inkább mondjatok egy tippet! Ki, milyen telót ajánl dualra? Szimpavállas , 130 mm-es és óccsó legyen! :-\
Üdv lajos!
Jó emberek ahelyett hogy vitáztok ahelyett inkább mondjatok egy tippet! Ki, milyen telót ajánl dualra? Szimpavállas , 130 mm-es és óccsó legyen! :-\
Üdv lajos!
Írta 2003. február 18. - 12:10
danika drága barátom!
Unom már minden hozzászólásodat duplán olvasni két topicban. Legközelebbtõl ez nem lesz.
És az ár tekintetében ajánlom, nézdd meg, amit a másik telós topicban írtam.
Unom már minden hozzászólásodat duplán olvasni két topicban. Legközelebbtõl ez nem lesz.
És az ár tekintetében ajánlom, nézdd meg, amit a másik telós topicban írtam.
Írta 2003. február 18. - 08:11
Írta 2003. február 17. - 22:00
Üdv!Pontosan ma kérdeztem a Faktorban Mx comp telót, de nekem azt mondták, hogy Magyarországon csak Mx comp ETA telót lehet felleni, az meg 80 ezer fölött van, de nekem akkor is "sima" Mx comp kell... Tiszta rossz!
Írta 2003. február 17. - 21:55
De biztos nem erre (vagyis a Comp-ra) gondoltak,hanem a komolyabb tudású EXR-re,mert ez nem lehet ennyi...
vendég_vdani_*
Írta 2003. február 17. - 21:37
Dani! Ezt a 60 ezret honnan szedted hékás?
Sok az ennek egy kicsit...
MALI-ban és factorban aszonták annyi ez a teló.
VDaNi
Írta 2003. február 17. - 21:34
nem hiszem, hogy nagyon gaz lenne mert en is cc-ztem es most is nyomulok ilyesmiben!!!
ezzel csak arra probaltam rairanyitani a figyelmet, hogy a cc versenyt nem csak felfele lehet megnyerni! kulonben nem lenne benne a palyaban!!
de
HA VALAKIT MEGSÉRTETTEM. ATTÓL ELNÉZÉST KÉREK!
ezzel csak arra probaltam rairanyitani a figyelmet, hogy a cc versenyt nem csak felfele lehet megnyerni! kulonben nem lenne benne a palyaban!!
de
HA VALAKIT MEGSÉRTETTEM. ATTÓL ELNÉZÉST KÉREK!
Írta 2003. február 17. - 21:32
Írta 2003. február 17. - 21:28
lor: ezt most biztos, hogy kellett? :-\ mert szerintem az ilyen jellegû hozzászólások indítják el a CC-DH flame lavinákat, amire asszem semmi szükség. :-X
Írta 2003. február 17. - 21:27
szisztok!!
szétszedtem a mopstani már törött de már meghegesztet giantom elsõ rst telóját!!
RETTENETES!!!
míg egy exr-be van két mûanyag közte 25cm-es rugó benne vmi gumi szerü cucc ehez képest ez abból ál hogy 4cm fehér kõkemény habszerû sz@r aztán 4cm kékszerû ugyanebbõl a sz&rból majd megint 4cm fehér kütyü majd kb 6-7 cm-es rugó ben egy 3-4cm gumi vagy mi
tehát eddig se értettem hogy mért en mmozgott de mostmár értem
!!
ja mégvalami ez ma pont 5 éves teló (pontosan!!nagyjából 2-3 óra eltéréssel!!
AMC
szétszedtem a mopstani már törött de már meghegesztet giantom elsõ rst telóját!!
RETTENETES!!!
míg egy exr-be van két mûanyag közte 25cm-es rugó benne vmi gumi szerü cucc ehez képest ez abból ál hogy 4cm fehér kõkemény habszerû sz@r aztán 4cm kékszerû ugyanebbõl a sz&rból majd megint 4cm fehér kütyü majd kb 6-7 cm-es rugó ben egy 3-4cm gumi vagy mi
tehát eddig se értettem hogy mért en mmozgott de mostmár értem
!!
ja mégvalami ez ma pont 5 éves teló (pontosan!!nagyjából 2-3 óra eltéréssel!!
AMC
vendég_vdani_*
Írta 2003. február 17. - 21:13
Osztom Bagi véleményét elég jó villa, masszív soha egyet nem reccsen vagy akármi még ugratás után se. És most hogy már szétszedtem én is tudom, hogy mit kell tenni, hogy jó legyen. Már kiszedtem az egyik rugót és így olyan szépen mozog mint a DJ3.Csak egy kicsit kevesebbet. :-[
De ettõl függetlenül nagyon tetszik. Én imádom ezt a biciklit és a telót is benne. Eszméletlenül tetszik, hogy a minõségi dolgok miatt sokkal kissebb erõvel tekerek és az is repít. Meg, hogy a teló is már nagyon szépen mozog.
Tudom, hogy nem egy Super t pro, DE:
És itt a lényeg szerintem: nekem nincsen pénzem venni egy telót 100 ezresért. Elég ez a (Mali szerint) 60 ezres teleszkóp ami szépen mozog nem koppan fel és jól hárít. Eddig nem koppant fel pedig direkt próbáltam, hisz a telót teszteltem, hogy megfelel e.
Sziasztok
VDaNi
De ettõl függetlenül nagyon tetszik. Én imádom ezt a biciklit és a telót is benne. Eszméletlenül tetszik, hogy a minõségi dolgok miatt sokkal kissebb erõvel tekerek és az is repít. Meg, hogy a teló is már nagyon szépen mozog.
Tudom, hogy nem egy Super t pro, DE:
És itt a lényeg szerintem: nekem nincsen pénzem venni egy telót 100 ezresért. Elég ez a (Mali szerint) 60 ezres teleszkóp ami szépen mozog nem koppan fel és jól hárít. Eddig nem koppant fel pedig direkt próbáltam, hisz a telót teszteltem, hogy megfelel e.
Sziasztok
VDaNi
Írta 2003. február 17. - 19:45
eldolhetne az lefele is ha mennenek lefele!
es nem pofaznanak azert mert ok nem mennek (vagy nem tudnak) mas meg megy lefele ami csak kifer a csovon!
es nem pofaznanak azert mert ok nem mennek (vagy nem tudnak) mas meg megy lefele ami csak kifer a csovon!
Írta 2003. február 17. - 19:13
thommey: internetes adatok alapján egyik skareb sem könnyebb 1360gnál, míg a centerX tán 1300 körül van...
szerintem vegyél morati titánvillát
úgy is felfelé dõl el a verseny - szerintem
szerintem vegyél morati titánvillát
úgy is felfelé dõl el a verseny - szerintem
Írta 2003. február 17. - 12:43
Igen, tulajdonképpen számomra is ez volt a megdöbbentõ, hogy majd negyvenezer forint a kisker ára, és ennyi pénzért már jobbat is lehet venni, vagy ilyen tudást Mozo néven olcsóbban veszel. A 3.0 SC pl: minimális levegõs csilapítással is rendelkezik, és amúgy meg ugyan az. Még a becsúszó is 30-as. Meg egy tizessel olcsóbb.
Írta 2003. február 17. - 12:41
Írta 2003. február 17. - 12:39
Írta 2003. február 17. - 12:38
Nem fikáztam, csak úgy gondoltam, hogy a Marzo megengedheti magának, hogy nem ad ki ilyen low-end cuccokat.
Tévedtem.
De nincs is ráírva, hogy Made in Italy.
Tévedtem.
De nincs is ráírva, hogy Made in Italy.
Írta 2003. február 17. - 12:34
Bocsi,igazatok van a becsúszót illetõen,nem 32,csak 30-as.
Rob! Nem kell így fikázni ezt a telót,hogy nem gondoltad,hogy a Marzo ilyet ad ki a kezei közül.Minden ismertebb gyártónak megvannak az ilyen low-end modelljei (Manitou Six Comp,RS Judy TT).
És nem annyira rossz ez a cucc,ha valaki nem akar,vagy nem tud 50 fölöti ezreket perkálni egy jobb csillapításosra.
Egyébként a tuningban igazad van,mikor megvettem én is azzal kezdtem.
Most gyönyörûen mozog.
Egyébként meg elég masszívnak tûnik,persze lehet hogy ez csak a külcsín...
Én a Manitou zsír helyett a Szilorett nevû lágy szilikonzsírt tettem bele,ami kb. tizedébe kerül amannak és szvsz semmivel sem rosszabb.
Üdv!
Rob! Nem kell így fikázni ezt a telót,hogy nem gondoltad,hogy a Marzo ilyet ad ki a kezei közül.Minden ismertebb gyártónak megvannak az ilyen low-end modelljei (Manitou Six Comp,RS Judy TT).
És nem annyira rossz ez a cucc,ha valaki nem akar,vagy nem tud 50 fölöti ezreket perkálni egy jobb csillapításosra.
Egyébként a tuningban igazad van,mikor megvettem én is azzal kezdtem.
Most gyönyörûen mozog.
Egyébként meg elég masszívnak tûnik,persze lehet hogy ez csak a külcsín...
Én a Manitou zsír helyett a Szilorett nevû lágy szilikonzsírt tettem bele,ami kb. tizedébe kerül amannak és szvsz semmivel sem rosszabb.
Üdv!