igen, rajottem. kozben kivertem dehat egyszeruen atesett az uj villan.
szal holnap dio, furesz es hetvegen Dobogoko uj teloval )
koszi a helpet mindenkinek!
meg jo ejt, meg ilyemsi
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2003. szeptember 19. - 00:11
Írta 2003. szeptember 19. - 00:03
kiverheted a diódat ;D, de tök felesleges szenvedned, mert azt mán nem tudod utána használni, új villába új dió kell, olcsó, vegyél azt kész.
Írta 2003. szeptember 18. - 23:44
hat... akkor elvileg a regit is ki tudom szedni, csak vegig kell verni a regi nyakon es alul kiesik
lenyegeben mar csak ez van hatra, plusz levagni a nyakbol par centit es okes a dolog.
dejodejo!! kosz a segitseget!
most tok orulok
lenyegeben mar csak ez van hatra, plusz levagni a nyakbol par centit es okes a dolog.
dejodejo!! kosz a segitseget!
most tok orulok
Írta 2003. szeptember 18. - 23:22
Fentrõl bele köll verni a dijót! Én kalapáccsal és csavarhúzóval csináltam, de csavarhúzó helyett használhatsz vmi mást is (nekem sikerült ferdén is beleütnöm már vele...).
Írta 2003. szeptember 18. - 23:06
dio!
ok, lovok masikat. de mitol fog ugy beleszorulni?
a vackot leverem, azzal nem lesz gond
ok, lovok masikat. de mitol fog ugy beleszorulni?
a vackot leverem, azzal nem lesz gond
Írta 2003. szeptember 18. - 22:49
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bazze!
szal az dio ami benne van azt ne is szedd ki.
vegyel masikat 1eft.
az also cseszet pedig le kell utni rola korkorosen.
csavarhuzoval adjad neki finoman es kesz!
bazze!
szal az dio ami benne van azt ne is szedd ki.
vegyel masikat 1eft.
az also cseszet pedig le kell utni rola korkorosen.
csavarhuzoval adjad neki finoman es kesz!
Írta 2003. szeptember 18. - 21:28
szoval az "amit szet tudok szedni, ossze is tudom rakni" elv ertelmeben kikaptam a regi villat. de elakadtam...
az, hogy a roox nyaka vagy 5 centivel hosszabb, mint kellene, az oke, siman orvosolhato.
ugyanakkor ket helyen akadtam el:
- egyreszt a regi villa nyakaban van egy hamutartonak kinezo valami, ami szemmel lathatolag a csapagyat "tartja", plusz ebbe csavarom bele a stucnit. namost ezt kiszedni egyszeruen nem tudom, raadasul nem is ertem mitol szorul a nyakban. innentol azt sem ertem, hogy a Judy nyakaban mitol fog megszorulni?
- masreszt a regi villa nyakanak az aljan, ott, ahol a vazzal talalkozik, van egy gyuru. ez megintcsak kellene az uj villara, de ezt szinten nem tudom a regirol leimadkozni, pedig nagyon kellene ahhoz, hogy megtartsa az "also" csapagyat. forditott V-szeru keresztmetszete van: /\
helpme?
10x!
az, hogy a roox nyaka vagy 5 centivel hosszabb, mint kellene, az oke, siman orvosolhato.
ugyanakkor ket helyen akadtam el:
- egyreszt a regi villa nyakaban van egy hamutartonak kinezo valami, ami szemmel lathatolag a csapagyat "tartja", plusz ebbe csavarom bele a stucnit. namost ezt kiszedni egyszeruen nem tudom, raadasul nem is ertem mitol szorul a nyakban. innentol azt sem ertem, hogy a Judy nyakaban mitol fog megszorulni?
- masreszt a regi villa nyakanak az aljan, ott, ahol a vazzal talalkozik, van egy gyuru. ez megintcsak kellene az uj villara, de ezt szinten nem tudom a regirol leimadkozni, pedig nagyon kellene ahhoz, hogy megtartsa az "also" csapagyat. forditott V-szeru keresztmetszete van: /\
helpme?
10x!
Írta 2003. szeptember 18. - 16:53
egy haver hasznal 04-es judit vagy mi az.
majd informallak rola konkretan.
de igy elsore eleg jo kis darab szepen mozog ...
majd informallak rola konkretan.
de igy elsore eleg jo kis darab szepen mozog ...
Írta 2003. szeptember 18. - 14:35
es a 2004-es Judy mifele vajon?
sok helyen olcsobban adjak, mint a 2003-asokat
sok helyen olcsobban adjak, mint a 2003-asokat
Írta 2003. szeptember 18. - 09:26
A Judy TT jó kis villa. Annyi hátránya van, hogy nincs benne csillapítás, de a pénzedért egy megbízható villát kapsz, ami kiszolgál még sokáig, ha nem zúzod brutál módra. És hát mégis csak Rock Shox.
Írta 2003. szeptember 18. - 09:05
hol lovod es mennyiert?
egy-ket helyen rakerdeztem, de mindenhol ugy neztek ram, mintha hat labam lenne, mondvan regebben volt, de mar nincs es nem is lesz.
en egy Judy TT-t nezegetek. olcsocska es mikor elmondtam mire kellene, mondtak, hogy nekem jo lesz
egy-ket helyen rakerdeztem, de mindenhol ugy neztek ram, mintha hat labam lenne, mondvan regebben volt, de mar nincs es nem is lesz.
en egy Judy TT-t nezegetek. olcsocska es mikor elmondtam mire kellene, mondtak, hogy nekem jo lesz
vendég__*
Írta 2003. szeptember 18. - 07:22
r500 ;D tudom mindenki le akart róla beszélni, de ha a saját szempontomat nézem akkor ez a legjobb.. valamit valahogy mozog, de el nem fogom törni. a merewhwz képest jó lesz.
Írta 2003. szeptember 17. - 22:04
Írta 2003. szeptember 17. - 20:41
Tudsz még róluk infot?Mert annyi új Szántúr van,h kissé lemaradtam...
becsúszó átmérõje,anyaga
levegõs v. acélrugós
súly?
mondjuk nem hangzik rosszul...35e...
becsúszó átmérõje,anyaga
levegõs v. acélrugós
súly?
mondjuk nem hangzik rosszul...35e...
Írta 2003. szeptember 17. - 19:57
Csak ugy gondoltam beszólok, telóvételen gondolkodóknak: uj suntour-ok a probike-ban, teflonos becsuszo, lockout , travel adjuster. 35-37 ezer pénzre volt felmatricázva.
vendég__*
Írta 2003. szeptember 17. - 19:18
nem kell félreérteni, pihi. csak azt montam, hogy a tgs telók nem a legjobbak. ez önmagában semmit nem jelent, én most meg merewillával nyomulok, szoval... vót már telóm, de most nincs. pech. örülnék egy tgsnek is ideiglenesen, bár hóvégére lesz más. ne dobd ki, de ne várj tõle sokat......
az meg, hogy kapasbol kuka... hat annyi penze se apamnak, se anyamnak, de tan meg a kiralynak se, hogy csak ugy eldobaljam a telot
mondjuk lehet, hogy egy jobb teló is beszart volna azoktol a körülményektõl.
Uff
Írta 2003. szeptember 17. - 15:51
Írta 2003. szeptember 17. - 15:49
A 39-ezres nem exr comp volt? Mer az gagyibb egy kicsit...
Proike árak:
Judy SL U-turn '04: 49.900
Judy XC '04: 37.900
Pilot C '03: 39.900
Pilot XC '03: 49.900
Proike árak:
Judy SL U-turn '04: 49.900
Judy XC '04: 37.900
Pilot C '03: 39.900
Pilot XC '03: 49.900
Írta 2003. szeptember 17. - 13:12
Azert azt vegyuk eszre, hogy X-factorban ugyan van Marzo EXR, csak epp 59e-ert adjak. Ez a telo(2003-as) 39e volt ridebike-ban, mignem 2 hete eladtak az utolsot is.
A Mali jo tipp volt, nekik van 2002-es, 55-ert. (az egyebkent ridebike-nak is van)
Viszont ha mar 50e fole kellene mennem, en speciel mar nem EXR-t vennek.
Csabesz
A Mali jo tipp volt, nekik van 2002-es, 55-ert. (az egyebkent ridebike-nak is van)
Viszont ha mar 50e fole kellene mennem, en speciel mar nem EXR-t vennek.
Csabesz
Írta 2003. szeptember 17. - 11:15
valszleg en sem ugy meseltem el a dolgaimat, hogy kapasbol ertheto legyen
kosz a segitseget!
lehet telobeszerzes projekt lesz az ugybol vegul...mar tobben ajanlottak, hogy azt a TGS-t max papirnehezeknek hasznaljam
kosz a segitseget!
lehet telobeszerzes projekt lesz az ugybol vegul...mar tobben ajanlottak, hogy azt a TGS-t max papirnehezeknek hasznaljam