Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Szerintem inkább az Acros és a Votec villáira hasonlít:

mamba:
http://www.acros.de/...utsch/mamba.jpg

mamba fr:
http://www.acros.de/...ch/mamba_fr.jpg

votec gs5:
http://www.votec.com...s/img/gs5aq.jpg

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
vagy az eta vagy az ecc kb 3cm-t mozog meg

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nekem kurvára mind1 hogy tekerem, vagy tolom, mer uccse csinálom egyiket se! ;) ha meg a mátrában lax, noos akkor más a helyzet ;D amugy meg, most olyan sokat változtat ez a dolog? aki akarja csinálja, de szvsz ****ság. na pihi

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Ha már lock-out a téma... valaki mintha írta volna hogy a Marzo ECC-je lezárva is bemozdul. Ez kb mennyit jelent? 1-2cm?

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Csak én érzem úgy, hogy a Suntour duplavállasának elég Hungaria koppintás szaga van? http://www.srsuntour...rd.xml?vpID=126

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jaja, persze értemén... ;) PONTOSAN ezért nincs nekem se. Fene egy hullámhosszon jár az agyunk. ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
siver sc
dirt jumper
ezeken van eta ha jol emlekszem

latod ezert nincs doardom mert nincs benne lock out (anti bob)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Magyarországon pesthez közel? Mátra... ;D

a legtöbb ccs telón sincs lockout

A Lock-out általában opcionális, és javarészt a CC villákban. RS SID, Judy, Duke, Psylo, mittomén, vagy a Fox olyan telói, aminek a nevében van L betû (Float RLC stb.) MErt miértelme lenne a Dorado-ba tenni?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
kicsi viragszal!
nem mindegy, hoyg bekemenyited vagy lezarod!

mert az egyik x kor tekeres a masik meg jo esetben meg a kormanyrol is elvegezheto 90fok-os forgato mozgas...
pont pont pont

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hát jó...
de akkor fogod berakod keményre azt' jówan. onnan már nem mozog többet 10-20 milit. ez kb annyit számít mint az 50g ;D a legtöbb ccs telón sincs lockout. más. hungaryban pesthez közel hol lehet Frezni? oké, hhh meg jéhegy, de hol tudsz felfelé tekerni? me jéhegyen megindulsz azt megy lefelé a pálya, azok a kisebb emelkedõk, meg lazán tulküldhetõk lockout nélkül. vagy csak én nem ismerem a pályákat? ;D na mind1, 1 szonak 987654 a vége én meg fáradok... ;D nekem nem kell ilyen tekerõ, mert az elsõ nem sises váltómra emlékeztek, meg randa. megvagyok én nélküle

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Hát EZ az. ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nemtom mi az a szajbatekert fogas!
nem si fogom megtudni!
SOHA!!!!
en szepen kimegyek az erdõbe ott kitalalom merre akarok menni es aztan megyek amig birok!
aztan hazafele megallok egy jo lancosra es tuz.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
de ha esetleg neked a freeride azt jelenti hogy felfelé is mész relatíve sokat, nem csak lefelé, akkor azért elhiheted nagyon jól tud jönni az a lockout ;)

és azért 130 milinél már nem olyan picit mozdulbe, valamint az az 50g nagyon sokat számít egy FR bicónál nem?... :-X

vendég__*

vendég__*
  • vendég
persze, meg az is jó lenne ha kólaautómata lenne a csomagtartón.. télleg jó lenne ;D csak lehet nélkülözni. azt hogy az rs sidet megtuszkolják ilyen tekerõ mütyürrel, vagy csavaró akármivel, mer oda kell. de ha éppen a hegyröl jössz le, vagy tekersz a fogsig akkor azért túléled, ha megmozdul egy picit a villád ;D szerintem. bár biztos jó, de szvsz fölösleges súly ;D ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
130-as villára minek lock-out?

Feltöltött kép

Jó az, hidd el. Nekem '01-es Z1 MCR volt ECC-vel, és nagynéha, ha olyanom volt, használtam a blokkolást. És jó volt. :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
de ez nem 80-120 hanem 100!!!
a régi 130 volt. egy 130as villára meg minek lokáut? uccse fox véle keményen hegyeket mászni. vagy hülye vagy ;D szoval szvsz szántúrék szépen elrontották szerintem, hogy nincs 130as villájuk, vagy csak nem rakták fel az oldalra? mert ha van akkor egy vásárlóval többet számolhatnak ;)

Mickey2

Mickey2

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
De ott vannak helyette a kormányról vezérelhetõ (út hossz és blokkolás) típusok 80-120 mm-ig, alu vagy crmo becsúszókkal különbözõ fajta csillapításokkal kinek mi tetszik. Hát ha ezeket is 30 eFt körül fogják árulni akkor örülni fogok.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Az új NS szar, mert csak 100 millit mozog majd, legalábis a suntour oldalán csak 1 fajta van.. a régi jobb volt.....
I.C.E.=Integrated Control Equipment N/A
Travel 100mm
System Coil spring / Hydraulic
Lower Magnesium monocoque
Design Leading axle
Leg color Mat black, Metallic silver
Crown Alloy
Integrated HD ID type (50mm)
Stanchion tube Cro-mo
Right side Coil spring (Hard) with hydraulic damping
Left side Coil spring (Hard)
Steerer tube Cro-mo
Length (w/o thread) 255mm
Length (w/ 55mm thread) N/A
Crown race diameter 30mm
Wheel size 26"
Brake DIsc & V-type
Preload adjuster Air pressure adjust

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
az az XC NS Pro mar reg nincs sehol....es nem is lesz..az ujrol nem tok semmit.

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 posts
Hali
Tegnap láttam egy gyereknél valami SR. Suntour XC telót...azt mondta hogy nitrogénpatronos vagy i a fene, és 2004-es a teló 38 000 HUF..
tudtok rólla valamit? mlyen?
Ja és tudtok olyan boltot ahol ezt a SR Suntour XCPro NS-t lehet kapni??
Köszi
dirtboy