Kössz,megnéztem,de valahogy úgy hozta a sors,hogy világ életemben német tagozatos voltam és még nem fedezhettem fel az angol nyelv gyönyörûségeit.Úgyhogy amit leírtál az tökéletes,csak egy számomra ismeretlen nyelven.Egyszerûbben:
NEM TUDOK ANGOLUL
MG látom te is szívsz a Velotrade-Manitou párosítással!
Én tavaj vettem egy Black Elite-t 100 ezerért!
Egy év alatt törtem benne egy rugót(4ezer),kikopott a persely (20ezer),és legjobb még most jön:elviekben elcsavarodott a külsõszár(20 ezer).
Szóval 1 év alatt a vállakon és a becsúszón kívül minden le lett cserélve benne és egyiket se vállalták garanciába pedig mind benne volt még az 1 évbe.
És annyit mondok hogy ha össz-vissz kétszer vertem oda durvábban a telót (véletlen két kisebb csõrös 1 méterrõl max)szóval azt se lehet mondani hogy a nem megfelelõ használat miatt volt!
hát MG télleg rossz lehet. fõleg hogy egy sherman vegyél merewillát! az legfeljebb eltörik.. nekem is az van.. húdejó amugy egy okos kérdeés: van vmi olyan teló, ami olcsó (<35000) és jól bírja a képzést? ugy értem az r500on kívül, mert az ... suxxxxxxxxxxxx
sõt egy kicsi olaj csili sem ártana bele ;D ha nincs ilyen ujban akkor meg marad használt. ja csak pénz kéne ......
Azt mondta Sala,hogy õ vitte el a nagykerbõl az utolsó Race-t. ???
MG:szerintem hiába csináltatod meg,valszeg szétvered mégegyszer úgyhogy szerintem nézz másik teló után.Vagy motor,BMX után ;D
A mai napig 2db problémás Sherman Flick-el találkoztam.A legutóbbit 2
hete javítottam és a héten vitte el a kereskedo.
Többrol nem tudok.Ám amennyiben a villába belenyúltak / értem ezalatt
amennyiben az állítócsavart nem lehet kicsavarni
mivel nem megfelelo kulcsal próbálták kinyitni / / a jótállási ido alatt
a teleszkóp javítása csak szakmuhelyben / a jótállás érvényét veszti.A
jótálás csak olvashatóan kitöltött eredeti számlával érvényesítheto."
jah jonak tunik a megoldas de sztetek meddig fog ez elhuzodni???szvsz szegeny MG-vel annyit fognak foglalkozni mint en a tanulassal...
remeljuk h cselexenek ez ugyben..de sztem akkor is jo par honap lesz
Szerintetek miért van az hogy az ember vesz egy 155 ezres sherman-t és 2 hónap alatt annyira szétmegy hogy már nem lehet használni, visszaküldi az ember a nagykerbe hogy cseréljék ki és azt mondják hogy szét volt szedve, elvesztette a garanciáját (nem volt szétszedve) és megcsinálják 35ezer forintért? Szerintem ez elfogadhatatlan. Mit csináljak? Ráadásul úgy adták vissza a telót hogy tiszta olaj volt az egész meg lógott az útállitó csavar..... Magyarország............
Az, hogy a tárcsa mennyire csavarja el az alsó lábat, az függ a papucs erõsségétõl (természetesen a QR20 erõsebb, mint a gyorszáras 10 mm-eres tengely, és a 4 csavaros Bolt-On még erõseb...) a híd merevségétõl és a felfekvõ agyperem minõségétõl is (10 mm-eres agy esetében).
szamit az is hogy dupla vagy szimpla vallas, hogy mekkora a lab ill. becsuszo es hogy gyorszaras vagy atutos...
sztem par mm elmozdulas lesz..de szvsz birja