Szerintem inkább az Acros és a Votec villáira hasonlít:
mamba:
http://www.acros.de/...utsch/mamba.jpg
mamba fr:
http://www.acros.de/...ch/mamba_fr.jpg
votec gs5:
http://www.votec.com...s/img/gs5aq.jpg
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2003. október 06. - 19:12
Írta 2003. október 06. - 19:11
vendég__*
Írta 2003. október 06. - 19:08
nekem kurvára mind1 hogy tekerem, vagy tolom, mer uccse csinálom egyiket se! ha meg a mátrában lax, noos akkor más a helyzet ;D amugy meg, most olyan sokat változtat ez a dolog? aki akarja csinálja, de szvsz ****ság. na pihi
Írta 2003. október 06. - 19:03
Ha már lock-out a téma... valaki mintha írta volna hogy a Marzo ECC-je lezárva is bemozdul. Ez kb mennyit jelent? 1-2cm?
Írta 2003. október 06. - 18:52
Csak én érzem úgy, hogy a Suntour duplavállasának elég Hungaria koppintás szaga van? http://www.srsuntour...rd.xml?vpID=126
Írta 2003. október 06. - 18:52
jaja, persze értemén... PONTOSAN ezért nincs nekem se. Fene egy hullámhosszon jár az agyunk. ;D
Írta 2003. október 06. - 18:44
siver sc
dirt jumper
ezeken van eta ha jol emlekszem
latod ezert nincs doardom mert nincs benne lock out (anti bob)
dirt jumper
ezeken van eta ha jol emlekszem
latod ezert nincs doardom mert nincs benne lock out (anti bob)
Írta 2003. október 06. - 18:38
Magyarországon pesthez közel? Mátra... ;D
A Lock-out általában opcionális, és javarészt a CC villákban. RS SID, Judy, Duke, Psylo, mittomén, vagy a Fox olyan telói, aminek a nevében van L betû (Float RLC stb.) MErt miértelme lenne a Dorado-ba tenni?
a legtöbb ccs telón sincs lockout
A Lock-out általában opcionális, és javarészt a CC villákban. RS SID, Judy, Duke, Psylo, mittomén, vagy a Fox olyan telói, aminek a nevében van L betû (Float RLC stb.) MErt miértelme lenne a Dorado-ba tenni?
Írta 2003. október 06. - 18:36
kicsi viragszal!
nem mindegy, hoyg bekemenyited vagy lezarod!
mert az egyik x kor tekeres a masik meg jo esetben meg a kormanyrol is elvegezheto 90fok-os forgato mozgas...
pont pont pont
nem mindegy, hoyg bekemenyited vagy lezarod!
mert az egyik x kor tekeres a masik meg jo esetben meg a kormanyrol is elvegezheto 90fok-os forgato mozgas...
pont pont pont
vendég__*
Írta 2003. október 06. - 18:20
hát jó...
de akkor fogod berakod keményre azt' jówan. onnan már nem mozog többet 10-20 milit. ez kb annyit számít mint az 50g ;D a legtöbb ccs telón sincs lockout. más. hungaryban pesthez közel hol lehet Frezni? oké, hhh meg jéhegy, de hol tudsz felfelé tekerni? me jéhegyen megindulsz azt megy lefelé a pálya, azok a kisebb emelkedõk, meg lazán tulküldhetõk lockout nélkül. vagy csak én nem ismerem a pályákat? ;D na mind1, 1 szonak 987654 a vége én meg fáradok... ;D nekem nem kell ilyen tekerõ, mert az elsõ nem sises váltómra emlékeztek, meg randa. megvagyok én nélküle
de akkor fogod berakod keményre azt' jówan. onnan már nem mozog többet 10-20 milit. ez kb annyit számít mint az 50g ;D a legtöbb ccs telón sincs lockout. más. hungaryban pesthez közel hol lehet Frezni? oké, hhh meg jéhegy, de hol tudsz felfelé tekerni? me jéhegyen megindulsz azt megy lefelé a pálya, azok a kisebb emelkedõk, meg lazán tulküldhetõk lockout nélkül. vagy csak én nem ismerem a pályákat? ;D na mind1, 1 szonak 987654 a vége én meg fáradok... ;D nekem nem kell ilyen tekerõ, mert az elsõ nem sises váltómra emlékeztek, meg randa. megvagyok én nélküle
Írta 2003. október 06. - 17:14
Írta 2003. október 06. - 16:59
nemtom mi az a szajbatekert fogas!
nem si fogom megtudni!
SOHA!!!!
en szepen kimegyek az erdõbe ott kitalalom merre akarok menni es aztan megyek amig birok!
aztan hazafele megallok egy jo lancosra es tuz.
nem si fogom megtudni!
SOHA!!!!
en szepen kimegyek az erdõbe ott kitalalom merre akarok menni es aztan megyek amig birok!
aztan hazafele megallok egy jo lancosra es tuz.
Írta 2003. október 06. - 16:34
de ha esetleg neked a freeride azt jelenti hogy felfelé is mész relatíve sokat, nem csak lefelé, akkor azért elhiheted nagyon jól tud jönni az a lockout
és azért 130 milinél már nem olyan picit mozdulbe, valamint az az 50g nagyon sokat számít egy FR bicónál nem?... :-X
és azért 130 milinél már nem olyan picit mozdulbe, valamint az az 50g nagyon sokat számít egy FR bicónál nem?... :-X
vendég__*
Írta 2003. október 06. - 16:31
persze, meg az is jó lenne ha kólaautómata lenne a csomagtartón.. télleg jó lenne ;D csak lehet nélkülözni. azt hogy az rs sidet megtuszkolják ilyen tekerõ mütyürrel, vagy csavaró akármivel, mer oda kell. de ha éppen a hegyröl jössz le, vagy tekersz a fogsig akkor azért túléled, ha megmozdul egy picit a villád ;D szerintem. bár biztos jó, de szvsz fölösleges súly ;D ;D
Írta 2003. október 06. - 16:27
130-as villára minek lock-out?
Jó az, hidd el. Nekem '01-es Z1 MCR volt ECC-vel, és nagynéha, ha olyanom volt, használtam a blokkolást. És jó volt.
Jó az, hidd el. Nekem '01-es Z1 MCR volt ECC-vel, és nagynéha, ha olyanom volt, használtam a blokkolást. És jó volt.
vendég__*
Írta 2003. október 06. - 16:22
de ez nem 80-120 hanem 100!!!
a régi 130 volt. egy 130as villára meg minek lokáut? uccse fox véle keményen hegyeket mászni. vagy hülye vagy ;D szoval szvsz szántúrék szépen elrontották szerintem, hogy nincs 130as villájuk, vagy csak nem rakták fel az oldalra? mert ha van akkor egy vásárlóval többet számolhatnak
a régi 130 volt. egy 130as villára meg minek lokáut? uccse fox véle keményen hegyeket mászni. vagy hülye vagy ;D szoval szvsz szántúrék szépen elrontották szerintem, hogy nincs 130as villájuk, vagy csak nem rakták fel az oldalra? mert ha van akkor egy vásárlóval többet számolhatnak
Írta 2003. október 06. - 15:04
De ott vannak helyette a kormányról vezérelhetõ (út hossz és blokkolás) típusok 80-120 mm-ig, alu vagy crmo becsúszókkal különbözõ fajta csillapításokkal kinek mi tetszik. Hát ha ezeket is 30 eFt körül fogják árulni akkor örülni fogok.
vendég__*
Írta 2003. október 04. - 11:01
Az új NS szar, mert csak 100 millit mozog majd, legalábis a suntour oldalán csak 1 fajta van.. a régi jobb volt.....
I.C.E.=Integrated Control Equipment N/A
Travel 100mm
System Coil spring / Hydraulic
Lower Magnesium monocoque
Design Leading axle
Leg color Mat black, Metallic silver
Crown Alloy
Integrated HD ID type (50mm)
Stanchion tube Cro-mo
Right side Coil spring (Hard) with hydraulic damping
Left side Coil spring (Hard)
Steerer tube Cro-mo
Length (w/o thread) 255mm
Length (w/ 55mm thread) N/A
Crown race diameter 30mm
Wheel size 26"
Brake DIsc & V-type
Preload adjuster Air pressure adjust
I.C.E.=Integrated Control Equipment N/A
Travel 100mm
System Coil spring / Hydraulic
Lower Magnesium monocoque
Design Leading axle
Leg color Mat black, Metallic silver
Crown Alloy
Integrated HD ID type (50mm)
Stanchion tube Cro-mo
Right side Coil spring (Hard) with hydraulic damping
Left side Coil spring (Hard)
Steerer tube Cro-mo
Length (w/o thread) 255mm
Length (w/ 55mm thread) N/A
Crown race diameter 30mm
Wheel size 26"
Brake DIsc & V-type
Preload adjuster Air pressure adjust
Írta 2003. október 04. - 09:27
az az XC NS Pro mar reg nincs sehol....es nem is lesz..az ujrol nem tok semmit.
Írta 2003. október 04. - 08:13
Hali
Tegnap láttam egy gyereknél valami SR. Suntour XC telót...azt mondta hogy nitrogénpatronos vagy i a fene, és 2004-es a teló 38 000 HUF..
tudtok rólla valamit? mlyen?
Ja és tudtok olyan boltot ahol ezt a SR Suntour XCPro NS-t lehet kapni??
Köszi
dirtboy
Tegnap láttam egy gyereknél valami SR. Suntour XC telót...azt mondta hogy nitrogénpatronos vagy i a fene, és 2004-es a teló 38 000 HUF..
tudtok rólla valamit? mlyen?
Ja és tudtok olyan boltot ahol ezt a SR Suntour XCPro NS-t lehet kapni??
Köszi
dirtboy