Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
OFF

Dirtboy: az aláírásodban a "ride as if you where never goin to die" szerkezet nekem valahol sántít...
az a "where" az nem "were" akar lenni?

ON

GOD

GOD

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
írta: Szálka dátum: tegnap 10:42:39pm
Hali!

Lehet hogy a Mozo olcsó és jó de nem hinném hogy több évig bírja! Haverom vett egy fasza kis Mozo-t nem tom de **rva drága volt és 2 hónap után eltörte... nem esett csak egy lépcsõ:)
Lehet hogy most jó de én nem vennék kakit.. bocs minden Mozofannak de én inkább aszondom hogy várd ki mig lesz 50-ed és akkor nyugisan mehetsz választani a felsõ polcról is....

én a MOZO 120A-mtól nem várok többet 1-3 évnél mert eléggé zúzom és **rva yol mozog és bejön nagyon. amugy ugyis most gyüjtök és veszek vmi jobb szériát 8) majd utána bátyám nyomdokaiba lépek és beújítok 1 dirt jumper 3 ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
itt van valahol 4-5 oldallal visszább, MG rakta be. Lapozgass, nekem nincs kedvem. :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nem tud vmi vmit erröl marzó eksönröl, hogy ha egy bizonyos tönkremegy akkor rádobok egy kis zsét és kapok egy brend nyú dj3at. kicsit részletesebben gondoltam, vki esetleg linket tud az is faja lenne...

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 posts
és mi a különbség az MXC és az MXR illetve a z4 között?Az eggyik haverom MXC vel nyomja a dirt-öket és nagyon bírja neki..a másik haverom meg z3-mal megjegyzem az a gyerek õrül amilyeneket ugrik és annak sincs semmi baja..??

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha streetezés=lépcsõugrálás, akkor NE! Alapbol az egy CC teló. Amugy elvileg akad néhol egy-két eladó darab, nemtommennyiért. oan 25-30nál többet nem adnék érte.

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 posts
Hali valaki tud nekem mesélni valamit a Marzocchi z4-es telóról?? lehet vele streetezni ??
Mennyi lehet egy jó állapotú ??
köszi
dirtboy

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

a masik meg h 50ert mit kapsz? mert telot nem.

Állítólag az Aerosa az kivételes abból a szempontból,h nem olyan ratyi,mint a többi RST,és az pont 50e :)
lcs:új Santourokról tudsz vmit?Lock outos,útállítós,stb...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
szívesen, de ne az Axelt, vagy a Judy SL-t ('04) vedd! ;D

baglyos

baglyos

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Tényleg mindenkinek kösz, aki adott pár tanácsot a telóvásárlással kapcsolatban, de azt hiszem megint ott vagyok, ahol a part szakad: ahány ember, annyi vélemény. Az lesz a legokosabb, ha bemegyek a bótba, megveszem az egyiket, amelyik szimpatikus, és fohászkodom a fõbb vallások jelentõsebb isteneihez, hogy nálam jól mûködjön; majd beszélek hozzá, miegymás. Aztán majd írok róla véleményt. Még1x kösz!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Szálka:
add at haverodnak udvozletem, es mondd meg neki, h egy lepcson lefele kell jonni, nem felfele neki menni.
meg azt is kerdezd mar meg letszi, honnan szedett draga mozot?
meg itt h amozo, akkor r500. ez kemeny 25e penz. telleg szarul mozog, de MOZOG! es sokat bir. persze ido utan eltorik
a masik meg h 50ert mit kapsz? mert telot nem. vagy huszonxert mozo szeru szart(akar a judy tt ezereves), vagy 80 felett marzo/manitu roxsox... a ketto kozott nincs semmi.
csak hasznaltan kaphatsz valamit 50 korul ha mazllid van...

Szálka

Szálka

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Hali!

Lehet hogy a Mozo olcsó és jó de nem hinném hogy több évig bírja! Haverom vett egy fasza kis Mozo-t nem tom de **rva drága volt és 2 hónap után eltörte... nem esett csak egy lépcsõ:)
Lehet hogy most jó de én nem vennék kakit.. bocs minden Mozofannak de én inkább aszondom hogy várd ki mig lesz 50-ed és akkor nyugisan mehetsz választani a felsõ polcról is....

GOD

GOD

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
itt Vácon mindenki húzza a MOZO-t de nekem (és az egyik haveromnak de az övé gyártási hibás) MOZO-ónk van és nagyon best de amint látom itt is mindenki viszonylag + van elégedve vele....
ennek örülök ;D

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
szemét vagy ;D
én akartam elöbb.
az enyémet lehet vinni 20-ért is ;) alku van ám 8)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
Viktor 17: nekem van egy eladó Judy TT-m, 2 hónapos, kb 100km van benne, ha érdekel küldj privit!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
DH-ra;
Zoom duplavállas 30e-ért
hihetetlen brutál,átütõs,és 10-e körül lehet csináltatni neki olajcsillit
FR-re;
na,ne röhögjetek ki,de a megacsóróknak itt van a Mozo helyett a Zoom...80-at mozog,kb 4 kiló,és "sose hal meg" fílingje van,olyan batár,mint két Shock Works Fly/Joy 1ütt ;D
jahh;
judy tt jó dirtre:)
oszttársam olyat vesz,mert merevvilla tönkreteszi az izületeit,a Mozo túl nehéz,a Judy tt viszont erõs,elég sokat mozog biztonságos kereteken belül (acél becsusszanók)olcsó és relatíve könnyû....

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ha vkit erdekel tudok leasztomert csinaltatni.
-20 fok korul kemenyedik.
harom kemenysegben letezik ha jol emlekszem.
egy sracnak 3/4 eve gond nelkul mukszik.

Viktor17

Viktor17

vendég

• fórumtag
  • 61 posts
Igaz... De milyenre gyûjtsek? ???

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
a judy TT se nagy lepes az RST-hez kepest..inkabb gyujtogess emg egy kicsit..most ugy is jon a tel, meg a karacsony meg a leertekelesek..

Viktor17

Viktor17

vendég

• fórumtag
  • 61 posts
Régi... 381R :'(
Ezért is kéne már valami jobb teló.