Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Suntour ügyben:nem tudom ez a ragasztó elengedés kinek az 5lete volt, de hozzánk három teló érkezett.Egyikkel Kisvajda ment fának :o a másik kettõnél eltört a híd.Ez kb 100 eladott villából.
XC Pro S-TR:levegõ rugózás,olaj csillapítás,60-120 ig fokozatmentesen állítható,Magnesium Monocoque szárak,7050-es alu becsúszók,teflonbevonat,32-es átmérõ,alu váll,7075-ös alu nyak.Lock-Out,IS 2000 tárcsafékszem.A lockout,és az útállítás is kormányról megy.
De nézd meg az Axon S-RL-t.Ez könnyebb is,100mm az útja, ugyan csak lockout van benne,és 30as becsúszó, de a többi dologban megegyezik.kb 55000 a fogyára.
Üdv:Thy

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás

Juhi már kb két héttel ezelõtt is írt ilyeneket ebbe a topicba, hogy "a teló már biztos, mert az már megvan, egy psylo sl, de a vázat még nem tudom..."

thez: 8. osztályos korunkban még mi is ilyen szeleburdik voltunk... ;)

Thez!Itt a bicajom! ;D Jé csak nem van egy bicajom :o!Csak nincsenek rajta a tárcsafékek meg még az ujj telóhttp://kep.tar.hu/ju...146&pid=4021016

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Juhi már kb két héttel ezelõtt is írt ilyeneket ebbe a topicba, hogy "a teló már biztos, mert az már megvan, egy psylo sl, de a vázat még nem tudom..."

thez: 8. osztályos korunkban még mi is ilyen szeleburdik voltunk... ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
persze, bico nelkul.....
VEGYEL MAR EGYET!
vagy addig ne kerdezz ostobasagokat, amig telleg nincs a zsebedben az a 200-300 roka, amibol megveszed azt, amirol ennyit kerdezgecc... ha meg nincs ennyi, inkabb egy px-rol kerdezzgess, meg egy mozo-rol, ok?
mar bocs, csak hat...
sztem ertheto.... ;)most lehet, h nem szerecc engem, de... ilyen az elet.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
street/freerider vagyok! ;D Jó élyt

vendég__*

vendég__*
  • vendég
neked minek az ;D te cécés vagy, nem? bár végülisarra is jó...
régen sokat beszéltek vmi insync telókrol,de akkor tulzottan nem izgattak, de most így a fehér psylo kapcsán a hauser oldalán láátam egy érdekeset. vmi insync echo 728 nevü villáról van szó és egy az egybe egy fehér psylo! beszartam.... mennyibe kerül ez és hol találok ilyet? érdemes ezen gondolkodni egyáltalán vagy insync=alapból szar ??? hmmm... köszi a helpet.. ;)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
el van dontve a psylo javára! ;DCsak nem fehér :'( De fekete és lessz az a lényeg 8) 8)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Hmmm a fehér SL az télleg gyönyölû! 8) Egész olcsón lehet kifogni használtan, láttam már itt 35e-ért is. Szívesen elfogadnék egy olyat. :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
szvsz másra való a psylo meg a dirtjumper. a psylo olyan mindenes zuzó teló, a dirtjumper meg nem is tom. talán dirtjump. de a psylo jóval alacsonyabb a djnél. szoval inkább psylo ;D nekem is olyan kell. fehér :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
egyik 80k a masik meg 120. na melyik? ha elvan dontve MINEK KERDEZED??????????

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
juhi:

szerintem PSYLO SL....

csak hogy ma este is nyugodtan tudjál aludni... ;D

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
hát igen ez odabasz :-X

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
bazze juhi ;D :'(

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
Lenne egy kérdésem!Szerintetek psylo sl vagy dj3?El van már döntve csak kérdezem

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ha suntour. a tavalyi XCPro NS szeriarol:
a ragaszto kicsit durvasabb hasznalat utan hajlamos elengedni a nyak/vall csatlakozasanal. igy a full erosen beszerelt villa is oknnyeden korbeforog, mig a kormany egy helyben van. ill recseg is tole mint a fene, szal csak ovatosan verni oda....
es remelhetoleg ezt kinottek mar az idei szeriaban.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hemm én aszondom sid felejtõs, az szvsz CSAK ÉS KIZÁRÓLAG hc verseny cc villa, a duke már finomabb, kicsit neehzebb, de talán egy szolidabb tárcsa sem hatja meg annyira mint a merewillánáliskönyebb sidet. suntour se lehet rossz, bár azért már inkább rs.

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Hali!

Éppen egy új teló vásárlása elõtt állok, de ahány emberrel beszéltem, annyifélét ajánlottak. A lényeg, hogy sikerült leszûkítenem a kört 3 páciensre, de nem tudok választani.
Az egyik egy '04-es SID RACE. Ezzel kapcsolatban az a legnagyobb félelmem, hogy az 1,2 kg-os ára a rövidebb élettartam, és a kevésbé strapabíróság. A másik a DUKE RACE, ami súlyban és tudásban is jónak tûnik és végül a harmadik a november-decemberi bikkmakban lévõ SUNTOUR XC_PRO S-TR, errõl meg szinte semmit sem tudok (ami mellesleg nem annyi, amennyi oda van írva). Még annyit, hogy XC-re és maratonra használom.

Szóval ti melyiket választanátok, ha a suntour és a rock shox közötti árkülönbséget nem vesszük figyelembe?

PBali

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
ggx: nemtudom mennyibe fog kerülni a javítás, remélem egy tizesnél több azért nem lesz. Ha visszakapom akkor meglássuk hogy hogy szuperál aztán lehet hogy eladom ha nemjó.

rebelis

rebelis

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Dupla vállas USD rendszerû.
Szimeringnek is csak skf szabvány szerintit használok. olcsobb és jobb mint amit a telokhoz adnak, bár nehezebb és a mérete sem olyan mint amit a telogyártok használnának(vastagabb és szélesebb is.De ez egyedi telónál nem érdekes mert ugyis olyanra tervezed, hogy elférjen.

rebelis

rebelis

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
inkább e-mail. gó!