ezt, hogy kepzelitek, hoyg egy vmi mindenkinek megfeleljen?!
mindenkinek mas az izlese.
regebben csak annyiban volt mas, hogy nem volt valasztasi lehetoseg. volt egy darab ha kell viheted, ha nem othhon maradsz...
ma van x darab. ezert lehet valasztani kozulluk.
csak mivel az ember maga sem tudja mi kene neki ezert van az ami van.
mert
-nekem nem kell utallitas
-de nekem kell
-nekem is, es ha allitom akkor kemenyedjen.
-nekem ne kemenyedjen de kormanyrol csinalhassam
-es mi lenne ha nem lehetne allitani a csillapitast hanem csak zarni lehetne hat nemistom....
nah ennek felelj meg!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2003. December 23. - 14:42

Posted 2003. December 23. - 14:08

Az ÉN hibám, pedig csak egy hasonlat v. mi akart lenni...példa...ahh, ez az!
Jahh, lehet, hogy az lenne akkor a baj, hogy keveset mozog
és nem PIROS! vicces! 
Nekem Me45 öm van, csak azért is leírom, direkt a bringázás miatt vettem ilyet és tényleg jól bírja!
Jorus, rosszul fogalmaztunk, tényleg nem az van, hogy FASZ aki ilyet vesz, szó sincs errõl.
Én éppen azt írtam, hogy bosszantó, hogy kompromisszumot kell kötni, ha azt akarja az ember, hogy kicsi, könnyá és sokat tudó telefonja legyen, akkor sem kaphataj meg, mert:
- csúcsmodellek mind fénykpezõsek, de mindek
- vagy bluethoothm vagy infra, vagy GPRS - miért nem lehet egyszerre
-színes kijelzõ, tényleg van értelme?
-polifónikus csengõhang? haggyámá! az mindek?
Hogy, használd a GPRS-t, a WAP-ot költsd a pénzt a drága csengõhangokra meg háttérképekre!
Teleszkópokról annyit, hogy én nem azt mondtam, hogy ami könnyû, az legyen jó DH-ra is, mert ez hülyeség, hanem arról volt szól, hogy a jó megoldások közös erényeit nem lehet, vagy nem tudják a gyártok összeadni, így mindíg választani kell és a különbözõ megoldásoknak, különbözõ elönyei vannak
U-turn, kicsit lassú, le kell szállni, de nem változik a karakterisztika
A másik lenyomós megoldás esetén (nem tudom milyen márka), menet közben is lehet állítani, könyebb a teló, de ha lenyomod keményedik és télen nagyon lassul!
Flame
a
Jahh, lehet, hogy az lenne akkor a baj, hogy keveset mozog

Nekem Me45 öm van, csak azért is leírom, direkt a bringázás miatt vettem ilyet és tényleg jól bírja!
Jorus, rosszul fogalmaztunk, tényleg nem az van, hogy FASZ aki ilyet vesz, szó sincs errõl.
Én éppen azt írtam, hogy bosszantó, hogy kompromisszumot kell kötni, ha azt akarja az ember, hogy kicsi, könnyá és sokat tudó telefonja legyen, akkor sem kaphataj meg, mert:
- csúcsmodellek mind fénykpezõsek, de mindek
- vagy bluethoothm vagy infra, vagy GPRS - miért nem lehet egyszerre
-színes kijelzõ, tényleg van értelme?
-polifónikus csengõhang? haggyámá! az mindek?
Hogy, használd a GPRS-t, a WAP-ot költsd a pénzt a drága csengõhangokra meg háttérképekre!
Teleszkópokról annyit, hogy én nem azt mondtam, hogy ami könnyû, az legyen jó DH-ra is, mert ez hülyeség, hanem arról volt szól, hogy a jó megoldások közös erényeit nem lehet, vagy nem tudják a gyártok összeadni, így mindíg választani kell és a különbözõ megoldásoknak, különbözõ elönyei vannak
U-turn, kicsit lassú, le kell szállni, de nem változik a karakterisztika
A másik lenyomós megoldás esetén (nem tudom milyen márka), menet közben is lehet állítani, könyebb a teló, de ha lenyomod keményedik és télen nagyon lassul!
Flame
a
Posted 2003. December 23. - 12:39

Posted 2003. December 23. - 12:35

Télleg elég nagy divat lett a mobil, egy osztálytársam 9 éves öccsének is van már... meg hasonlók. Nemtudom hogy az ilyenek szülei mi a francnak vesznek neki mobilt. Miért van rá szüksége? Hogy az óvodából fel tudja hívni anyucit vagy mi? Sztem csak azér hogy játszani tudjanak rajta... Basszus lassan már tiszta amerika lesz ebbõl az országból. Sok hülye rohangál mobillal a zsebében. A gyerek meg bármi baj van ("jajj kikötõdött a cipõfûzõm anyu/apu gyere segíteni" - "azonnal indulok...") hívja a szüleit. És ezzel az a gond hogy a gyerek nem fogja megtanulni hogy neki kell megoldani a problémáit, és nem mindig anyuci szoknyája alá kell rohanni... Nekem ez a véleményem.
Egyébként term. nekem is van mobilom, de karóra, és egyenleg hiányában csak arra használom hogy az idõt nézzem rajta. Az aksi meg már tönkre van... ha bír egy napot a drága, de nem fogom megjavíttatni mert nem érdekel,új telefonra meg nincs pénz, szal
UI: nemtudom bekapcsolni a porszívót, SEGÍÍÍTTTSSSÉÉÉÉGG!!! ;D
HÁHH sikerült!! ;D
Egyébként term. nekem is van mobilom, de karóra, és egyenleg hiányában csak arra használom hogy az idõt nézzem rajta. Az aksi meg már tönkre van... ha bír egy napot a drága, de nem fogom megjavíttatni mert nem érdekel,új telefonra meg nincs pénz, szal

UI: nemtudom bekapcsolni a porszívót, SEGÍÍÍTTTSSSÉÉÉÉGG!!! ;D
HÁHH sikerült!! ;D
Posted 2003. December 23. - 12:14

nekem tetszik, h EZER szines, meg szép eros a fenye... meg amikor menocsavo elokapja a 3310eset, es elkezdi vele alazni a nepet, en csendben elohuzom enyemet, es ...

najo, nem.
az m35 meg :-Xnocomment, de mind1mondjuk az enyem nem talalkozott loval, csak neha labda hianyaban...

(nem hagyhattam ki h nem szolok hozza.... :-X

ON
Posted 2003. December 23. - 12:13

Posted 2003. December 23. - 11:59

Posted 2003. December 23. - 10:03

OFF
Színes kijelzõ és polifónikus csengõhang... nah, pont erre nincs szükségem. És Palmi igen, biztos sokkal jobb átküldeni file-okat, képeket, MMS-ben vagy laptopot és adatkábelt hurcibálni, mint BT-n vagy infrán áttolni... :
Kissé demagóg hozzállás ez a minekezaszareddigismegvoltunknélküle. Minek van telód, miért van tárcsaféked, elõtte is jól megvoltak az emberek, miért jársz busszal, mikor lovon is járhatnál, miért laksz házban, mikor takarónk a csillagos ég volt, egyél nyershúst, fogj bölényt, miegyéb. Engedelmeddel, én használom az általam felsorolt funkciókat a telefonomon, és nem szégyellem magam miatta. Ja, ez a 2. telefonom 4 év alatt, tehát nem a divathullámok ritmusában cserélgetem.
ON
Színes kijelzõ és polifónikus csengõhang... nah, pont erre nincs szükségem. És Palmi igen, biztos sokkal jobb átküldeni file-okat, képeket, MMS-ben vagy laptopot és adatkábelt hurcibálni, mint BT-n vagy infrán áttolni... :

ON
Posted 2003. December 23. - 03:08

Posted 2003. December 23. - 01:08

Színes kijelzõ, polifónikus csengóhang, ???? vibra oszt heló!
És DH-ra jó?

Még egy kis off: Az M35 nálam túlélt egy lórúgást, túristaúton hirtelen szembejövõ ló megijedt, és lekapott a bringáról. A lovas még hosszú másodpercekig szóhoz se jutott a döbbenettõl

On: Amióta külön létezik XC, DH, Street, stb, azóta lemondhatunk a mindenre jó cuccokról. Talán majd egyszer lesz valami ultimate teló, ami 200 gramm, 4-44 centiig állítja a saját rugóútját intelligensen, blokkol, ha kell, esetleg bringázik is helyettünk, ha lusták lennénk. De akkor jönne valaki felháborodva, hogy mé' nem mozog 45 centit?

Posted 2003. December 23. - 00:18

Persze, engem is kurvára idegesít a kínálat vezérelt piac.
Megteremtik az igényt a fényképezõs telefonra, a sok majom meg vásárolja.
Én minimum évente szoktam cserélni a készülékeimet ,ált. aláírok még egy évet, de idén nem vettem újat, inkább megcsináltattam a haldokló siemensemet!
Nincs jó készülék.
És persze, hogy nincs szükség ennyi fasságra. Az enyémen van GPRS, mivel sokat utazom, szeretem, hogy gyors a WAP, infrát alig használom, a többi pedig nem érdekes.
Megteremtik az igényt a fényképezõs telefonra, a sok majom meg vásárolja.
Én minimum évente szoktam cserélni a készülékeimet ,ált. aláírok még egy évet, de idén nem vettem újat, inkább megcsináltattam a haldokló siemensemet!
Nincs jó készülék.
És persze, hogy nincs szükség ennyi fasságra. Az enyémen van GPRS, mivel sokat utazom, szeretem, hogy gyors a WAP, infrát alig használom, a többi pedig nem érdekes.
Posted 2003. December 22. - 19:22

Posted 2003. December 22. - 19:12

a u-turn-ben nem tudom, mi törik el. én ezt még nem hallottam, hogy "on the fly" nem lehet csavargatni.
Posted 2003. December 22. - 16:32

Off:
minek ennyi basz egy telefonba?
Legyen rajta zöld meg piros gomb azt csá, na jó lehessen smsezni is vele.
Szvsz teljesen fölösleges a GPRS, Java, BT, Infra, Kamera,...
Amíg nem voltak ezek a vackok tük jól megvolt nélküle mindenki.
On
DH ra szerintem kompromisszum mentes az RS (Boxxer)
minek ennyi basz egy telefonba?
Legyen rajta zöld meg piros gomb azt csá, na jó lehessen smsezni is vele.
Szvsz teljesen fölösleges a GPRS, Java, BT, Infra, Kamera,...
Amíg nem voltak ezek a vackok tük jól megvolt nélküle mindenki.
On
DH ra szerintem kompromisszum mentes az RS (Boxxer)
Posted 2003. December 22. - 16:17

OFF
Tökéletes termék mondjuk nincs, mert tud GPRS-t, BT-t, infrát, hanghívás kutyafasza, 1 hetet bír az akksi, nagy a memóriája, kicsi, könnyû, olcsó. A hibája, hogy sokaknak van. ;D
ON
Tökéletes termék mondjuk nincs, mert tud GPRS-t, BT-t, infrát, hanghívás kutyafasza, 1 hetet bír az akksi, nagy a memóriája, kicsi, könnyû, olcsó. A hibája, hogy sokaknak van. ;D
ON
Posted 2003. December 22. - 15:10

Na ezt utálom a világban.
nincs tökéletes termék.
Minden valamiért jó. ÉS ez lehet választási szempont, én azért vettem ezt mert, és azért nem azt mert.
De mi van akkor, ha az ember kicsit többre vágyik, egész egyzserûen nem lehet, hogy ne köss kompromisszumot.
Mobilok: GPRS, MMS, színskijelzõ ... király, de INFRA az nincs rajt.
Ha az kell ,vegyél mást, amin meg GPRS- nem lesz.
Tudom, hülye példa.
Asszem kifakadtam.
Szóval mindkét megoldásnak van elõnye is meg hátránya is. Mindenki szeresse a magáét és akkot boldog lesz.
KARÁCSONY!!! MINDENKINEK BOLDOGAT!
Pussz!
nincs tökéletes termék.
Minden valamiért jó. ÉS ez lehet választási szempont, én azért vettem ezt mert, és azért nem azt mert.
De mi van akkor, ha az ember kicsit többre vágyik, egész egyzserûen nem lehet, hogy ne köss kompromisszumot.
Mobilok: GPRS, MMS, színskijelzõ ... király, de INFRA az nincs rajt.
Ha az kell ,vegyél mást, amin meg GPRS- nem lesz.
Tudom, hülye példa.
Asszem kifakadtam.

Szóval mindkét megoldásnak van elõnye is meg hátránya is. Mindenki szeresse a magáét és akkot boldog lesz.
KARÁCSONY!!! MINDENKINEK BOLDOGAT!
Pussz!

Posted 2003. December 22. - 14:56

Terepen is, Hármashatárhegy jó tesztalany volt, csak ott felfelé nem kormányrasúlypontát, és várakozás a leeresztésre, hanem hirtelenebb rugaszkodás, hogy gyorsabban üljön be. Az egyetlen problémám 3-4 fok alatt van vele, akkor már nagyon lassan ül le.
Posted 2003. December 22. - 14:42

Igen, ezt a megoldást én is irigyelem. Kérdés, hogy terepen is jó e.
Sajnos RS -telókról le kell szállni.
Ezt valaki megerõsíthetné, mert eddig csak fél füllel hallottam!
Sajnos RS -telókról le kell szállni.
Ezt valaki megerõsíthetné, mert eddig csak fél füllel hallottam!
Posted 2003. December 22. - 14:37

Persze jobb volna, ha a két végállás közti áttekerés nem 1-2 percbe kerülne, hanem mondjuk 10mp-be, meg teljesen biztonságosan meg lehetne oldani a kormányról vezérlést, de ez még egyelõre csak a lock-outnál van így.
Azért nem teljesen, a 2004-es Suntour villák állítása a létezõ legegyszerûbb. Elég, ha ránehezedek a kormányra, és lemászik 130 mm-rõl 60-ra szép lassan, miközben a tekerést sem kell abbahagyni. A kiengedésnél meg egyszerûen megemelem az elejét kicsit, és lenyomom a kart egy pillanatra, máris visszaállt. Egyéb téren egyértelmû, hogy fele annyi pénzért nem teljesít úgy, mint a nagyok, de ezt a megoldást bármin szívesen viszontlátnám.
Posted 2003. December 22. - 12:38