Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mindenkeppen fog mozdulni.
mivel igy a legegszerubb szertem megoldani a felmerulo problemat.
meg valahol az effajta beules a miatt csinaljak allitahto uttal a telokat.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hmmm?
Thez;ezt most magyarul
Pbali;még csak a Rock Shox rugóútállító bizbaszát próbáltam,ott a rugó "tekeredik" bele/köré/rá a nyomorúdra, (asszem,ha jól értettem az egész lényegét)ahogy az állító csavart fordítod,ezáltal az a rugóhossz "eltûnik",és ennyivel az egész mélyebbre kerül,ergo becsúszószárak is,ahol rovátkák mutatják,épp hogy áll az egész miskulancia.==>ergo geometria változik,stb
de péel új Suntourok is tudnak ilyet,csak sajnos még csak katalógusban ill. boltban láttam õket
szóval ezekrõl semmit sem tudok
van még 1 fajta cuccos;ha totál blokkolható a teló,és lenyomott állapotban blokkol,úgy,h egy kis pöcök beakad,nos,akkor végülis ez is egy útállítás,nem?:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de, ha csokkented a rugoutat, es ranehezedsz a telore, akkor aranyosan benyomodva marad. szal lenyomod a 13cm-t 8-ra, akkor aranyosan 5cm-rel melyebben lesz a telo valla.

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Megmondaná nekem vki, hogyha egy telónak állítható a rugóútja, akkor az amikor állítom, iránytól függõen bejjebb ül, vagy kijjeb emelkedik??? Vagy esetleg a becsúszószár meg sem mozdul?

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
ok, nem gyagya vagyok

az, hogy 2004- az szerintem inkább a széria kiadási dátumát jelzu, de mindegy

Azért kérdeztem, mert most karácsony és szilvesztet közöttre mondtak nekem egy áremelkedést, és érdekelt volna, hogy ez még az régi, vagy már az új ár?
Kicsit soknak találom!

a Kérdést tettem fel hülyén. (erre a mondatra nem kell helyeselni - kösz :) )

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
az áll a lap tetején, hogy 2004.... akkor jövõ éviek (most még pár napig) ;) ::)

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
ezek az idei árak?

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Köszke mindNkinek!

http://biker.hu/cata...od_rs_duke.html

xcuturnxcuturnxcuturn!!!!!!!!! ;D ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
pontosan, ezen mar a multkor is elcsodalkoztunk... ;) van az rs-nek hpja... ha csak 2 telo is van rajta, de vegre!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
http://biker.hu/cata...rs/prod_rs.html

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Valoban megváltozott az RS importõr.Asszem az új az aki a sramot is forgalmazza, mivel az rs sram tulajdon lett.A neve nem ugrik be de biztos tudja valaki.

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
RS forgalmazó:

5 napja voltam a Nellában, ha jól tudom õk valamiféle hivatalos RS szervíz vagy mi.
Na ott mondta a ficó, hogy már csak ott vásárolt telókat javítanak gariban, mert a RS sok mindent változtatott mostanában
Talán a hiv. forg. is változott.
De õk biztosan tudják!
Egyébként nagyon szépen megcsinálták a Judy-mat!

Nekem van ME45-öm, nem bír annyit mint a Motorola Timeport vagy az Ericsson 688, pedig ezek hivatalosan nem csepp, por és ütésállóak.
Egyszerûen csak akkor készültek, amikor még számított a minõség, nem csak a design meg a mennyiség!

Nekem normál headsetem van bringázáshoz, ami kényelmes használatot tesz lehetõve, a kékfogas megoldás nem tetszik, mert tölteni kell a fölbevalót is, és sokkal nehezebb, plussz, ha kiesik tekerés közben, nincs kábel ami visszatartaná!

A timeportot 3 éve vettem, egy beázást leszámítva semmi baja nem volt! a harmadik házat fogyasztom rajta, de az eredeti is jó lenne, de kaptam ingyé boltos havertól, kutyának sem kellett!! :)

Szerintetek az XC-mission vázzal mennyire érdemes ugrálni? Nem 5méteres esésekre gondolok, hanem max 1-1.5 méteres meggrásokra.
Tudom, hogy gyárilag anyaghibás a hátsó villa és repedhet/törhet, bizonyítható ha ugrás közben törik, vagy akkor is cserélik garanciába!

Mennyi a vázgari, nem tudjátok?

Csak azért nem a vázas topikba írom, mert egy korábbi kérdésemért is ellettem küldve a jóba!

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
off
Nokijá 3210 8)
Néha nincs kép, nem rezeg, a 4. elõlap van rajta, poros, dzsuvás, ... de mûködik 3,5éve!!! Ezenkívül nem egyszer esett betonra (akkor szállt el a kép...), és bírta...
Kéne (néha) wap, meg vibrátor... Vki írta, h Siemens ME45... nah nekem az a királyság ;)
on

Aki tudja, i forgalmaz rock shox telókat kishazánkba, plz írjon privit, v ide, m vagy fax vagyok, v télleg lehetetlen megtalálni...
köfi

Boldog karit mindenkinek!
(Samsung SyncMaster 172V rlz!!! 8) ;D)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jajjmar ;) ha itt tartunk nincs benne java sem. naes? en nem jatszom mobilon, hisz itt a szamitogep... meg adatkabel, meg kutyafule...
kekfog sem kell nekem ;) mondjuk EZER meno lennek bicozas kozben ott logna a fulemben a vezetek nelkuli headset... csak hat :-X meg mar csak a pda hianyozna a kezembol mellette ;)
de legalabb telleg megprobaltam ;)
ha meg h telo, akkor valaki megtehetne azt, h minimum egy suntour NS szintu mozot gyart.. vagy inkabb egy lefureszelt vallu monster is johetne ;) ha mar ugyis kari van.... elfogadnam ;D

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
ugyanaz mint a t610, csak siemens..... es nekem bejon EZERrel. szal ez most nemjott be

AHA?

Csatlakozási módok

RS232

x

USB

-

IrDA

-

Bluetooth

-

Hát tényleg nem jött be!

http://www.westel900...emens/st55.html

De megpróbáltad...köszi....

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
azt még nem láttam, meglesem.
THX!

telo! :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
siemens st 55 ;) es westeltol, reszletre.
na?
ugyanaz mint a t610, csak siemens..... es nekem bejon EZERrel. szal ez most nemjott be ;D :-X ;D ;D
vegulis sok csetes szerint a telefon roviditese a telo. szal ideillik a topikba ;)

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
És már megit másna van igaza!

Ez tényleg így van.
A csajok pl. nem tudják milyen pasi kell nekik!
Legalábbis rosszul tudják! :)

Én tudom milyen telefont szeretnék, olyat mint az Ericsson T610 csak nem Ericssonban! :) és nem a Vodától, máshol meg drága!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

csak mivel az ember maga sem tudja mi kene neki ezert van az ami van.

ez pontosan így van ;D

NoVa: ;D ;D

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
THE ULTIMATE FORK

Összeszerelési útmutató:
Feltöltött kép