Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

poli

poli

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Akkor vegyél egy használt marzo-t az lesz a legjobb(vagy egy újat)
A bringát meg nem hasonlitanám egy PC-hez!

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Ettõl függetlenül még lehet, hogy a mozo-t veszem meg ;D

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Pontosan ugyan ez volt amikor gépet vettünk. De ott sikerült egy nyár alatt összedobni a gépet. De ha a bringa is olyan jó lesz mint a gépem akkor COOL.

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Szülõi beleegyezés alapján megy, ugyanis nekem csak a pénz 2/3ada van meg, és jelenleg nincsenek itthon a szüleim. Értem én mire célzol, de a másik hogy még bizonytalan is vagyok ;D

poli

poli

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Ez már tényleg vicces sose lesz bringája ! He

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

(100% hogy a 2 közül valamelyik): A mozo x5.5a-t vagy az Rst Gila Xe-t?

Tényleg nem kötekedésbõl, de lassan mindennap másik variációkat sorolsz fel... venni is fogsz valamit? ::)

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Mit ajánlotok?
Manitou Six Sport
Rock Shocks Judy TT
esetleg rst?

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
A Manitou six sport mennyire jó?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
jaaa!
telleg ;)
szeva!
ma voltam a westend tetejen ;)
este 20:00kor, es sehol senki!!!!!!!!
se bordos, se bicos, se senki.....
nemertettem nagyon :-X
DE cserebe!

poli

poli

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
thezolee:
Ismerem az Öcsit,és téged is a triálos Petinek vagyok a tesója , abbahagytam a triált ,építettem egy jó bringát most azzal nyomom ezerrel!
Jön valaki holnap a westend tetejére?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ööö, en azt h draga, es szep.
no meg azt h iljicske egy ilyen villat nyuz.
tehat o tud EZRET rola, mi csak lattuk, meg olvastunk max rola....

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ki mit tud a Manitou Supernováról?

http://www.pinkbike....ew&image=117958 Errõl itt.

Van valakinek? Azt tudom, hogy karbon lábak meg cirka 12 centi út, meg TPC+ csili. De többet?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Régen mondtátok,hogy a 04-es Judy XC-k nagyon gyengére sikerültek--kifejtené valaki,hogy miért?

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
A 2004es Judy TT ilyen idõben egy mm-t sem mozdul... (tapasztalat)

Az olcsó villák között, már a legtöbbet kipróbáltam (rs, rst, mozo, suntour, stb.). És talán a legjobbak az RST-k, természtesen tisztába kell lenni a korlátaikkal.

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
kelo:
az egyik ismerõsömnek volt sid race(2000-es),amit xt ill. xtr tárcsával használta.Nekem nem panaszkodott semmit róla,õ nagyon szerette.
Ha érdekel akkor még megvan neki és eladó

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

amugy Lord Leslie: ha választhatnál egy RST és egy Rock Shox közöztt melyiket választanád? két hasonló villa, hasonló áron, két NAGYON eltérõ márkától. a judy sem durvulásra van, de bírja valamiért...

Mármint Judy TT, vagy RST Aerosa? mert ha így érteted, akkor az utóbbi bár teszemhozzá most rögtön hogy TT-t még nem használtam.

Jah nem a mozo-ra mondtátok hogy merevvilla ilyen idõben?
Csak emr tényleg nem ajnározni (ugyhogy, asszem abba is hagyom ::)) akarom az RST-t de a gyári 10 centijébõl, normális idõben 9-9fél centit hozok ki, ilyen idõben meg (mostmértem) 6 cm...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Én 3 Mozo-t nyirtam ki anno 2000-ben 1 hónap alatt.Többet mozogtak elõre hátra mint fel-le.Utána inkább visszakértem a lóvémat és vettem egy RS Judy Xc-t( '00).Ami isten nagy teló csak nem lehet már kapni. ::)
Uff

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
RST. Nekem kettõ is volt. Amikor elkezdtem komolyabb összegeket beleölni a montiba minjárt egy Aerosa BAS-szal indítottam, ami nagyon tetszett. Az akkori (2001-es) árviszonyok közt kicsit húzós volt a közel 100.000-es árával, de bontottan sikerült egyhez hozzájutnom vmi hetvenakárhányezerért. Azon kívül, hogy nem találtam olyan atomkompresszort, amivel fel tudtam volna fújni annyira, hogy ne kopogjon fel minden kavicson, meg voltam vele elégedve közös múltunk mind a 7 napján, nagyon szépen mozgott. :-) Lecseréltem egy Center X-re. (Ezt sem tudtam felfújni, mindegy.) A második RST-m egy Alfalfa XL, ami bikaerõs volt, megbízható, nagy, egyszóval igazán olyan villa, amire akkor szükségem volt. Egyetlen hibájaként azt tudnám említeni, hogy - lévén olajpatrojnos kivitel - gyakran szét kellett kapni, és átzsírozni. (Hála az LCs által gyártmányolt zsírzószemnek, ez fél évi generálra redukálódott.) Az átlag RST lehet, hogy nem a minõség csúcsa, de mittomén, nekem szerencsém volt velük.

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
GGX már a neve is tetszik: RST Matricás!!!! ;D
Jó lesz nekem az a mozo x5.5a.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
Mustár, ha meg igy állsz hozzá, hogy az 50 kilóm alatt úgyse törik el, csak ez számít, akkor vedd meg ezt! Annyiba kerül, mint egy fékpofa
TELESZKÓP

::)

(ja egyébként sokan kérdezik, hogy miért szídja mindnki az RST-t, hát pl ezért is, mert ilyeneket kiadnak a kezükbõl :-X )