Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Köszi srácok! :)Nem lettem okosabb sokkal!Nem kell út állítás és tényleg nem rajongok a levegõs rendszerekért!De a Marzó-ba van a levegõn kívül van rugó,olaj.Az RS-nek lehet a csillapításán állítani.a Marzó-ba meg levegõvel magamra szabhatom!
Nem tom!! :-\

dontsunk helyetted?
nezd meg mind2-t, amelyik tetszik, azt vedd.
de sztem tobben szoltak itt a rs mellett, mint ellene, csak jol el volt rejtve a szovegben.
kb 1 kategoria....
nezd meg, es valassz.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
tudok egy sw dh telot
eladon

ez nem esett jol igy alig ebredes utan!

s.mario

s.mario

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Köszi srácok! :)Nem lettem okosabb sokkal!Nem kell út állítás és tényleg nem rajongok a levegõs rendszerekért!De a Marzó-ba van a levegõn kívül van rugó,olaj.Az RS-nek lehet a csillapításán állítani.a Marzó-ba meg levegõvel magamra szabhatom!
Nem tom!! :-\

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts

ki forgallmazza itthon a suntourokat?

Neuzer Hungary.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
25,nem 20 :)
és 02-es darab,szal nem mai harcos,csak azóta használva is volt,ami meglátszik a sebesüléslistáján;
a lábon millió helyen matrica már foszladozik,meg karcolások,miegymás (a becsúszón semmi,csak a lábon!!!!)
a bal oldali szimeringet cserélni kéne,mert idõrõl idõre észreveszem,h jön ki az olaj ( a teljes szimeringszett 4e,de mindeddig nem tettem meg,mert dög lusta vagyok,no meg mivel nem használom,nem is volt szükségem rá)
tök új szimeringekkel már 29e lenne;)

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Aha és tudtik vmi boltot ahol hegyekben állnak a suntour telók rám várva???? esetleg webcíme a boltnak?

Az a Marzo az jól néz ki de mi baja van hogy 20 ért adod?

Ja végignéztem a Suntour honlapot és egyetlen teló van ami 10cm fölött mozog!!!!!(vagy én vagyok hülye) és az megint duplavállas és 15cm mozog ami nem zavar csak hát mennyibe kerül? ki forgallmazza itthon a suntourokat?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
s1ru2;
http://www.bikemag.h...marzo.sized.jpg
~25
mert ez van helyette;
http://www.bikemag.h...Psylo.sized.jpg
;D
amúgy ha sokat mozgó duplavállasat akarsz venni,akkor keress régi Shock Works DH-t,ezekkel már "csak" az a gond,h hihetetlenül kiemelik a gép orrát...
ha pedig vmit botból akarsz;
Shock Works Sky jet 60 000 32 000 -47%
ez a ZPben....
minden emlékem szerint a Sky egy brutális teleszkóp,kb Mozo szintû,csak ez éppenséggel levegõs

télleg,RST-krõl jut eszembe,h az Aerosa is akciós éppen,ami,ha jól hallottam,kivételesen egész használható darab a cég palettáján...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ujonnan mas otletem nincs.
hacsak egy rst omega sl talan (a szpészmen is ilyennel ment a sport-on, meglehetosen sokat birt latszolag....)
de a suntourok:
http://www.srsuntour-cycling.com/
Suntour telók minden mennyiségben

HeGe.

HeGe.

vendég

• fórumtag
  • 36 posts
Juhi te fel tudsz mászni magadra? Azt hogy kell? Én is kipróbálnám.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Jó hát ezért kérdeztem!!!!

és tudtok 12-13-14 et mozgo telót (szimplavállast) 40 körül?????? mrt ha igen akkor írd le

ja és a Suntour okat meg lehet nézni vmi honlapon??

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
jó mindeggy!száljunk lerólam!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

szerintem nem jobb!
Drop off szerintem!Psylo xc nem olyan jó!Attól függ neked kell e útállítás!

??? ??? ??? :-X >:(
olvasd el mit irtal. eddig hatarozatlanul, most hatarozottan beszelsz osszevissza....
sirus:
es te elhiszed h kimozogja a 14cm-t?
es hogy fog mar kienzni?
vegyel egy 13-at mozgo suntourt ujonnan ennyiert.
az meg rendes telo is, nemugy mint a mozo...
de ez szubjektiv, majd rajossz h milyen hulyeseget csinlatal a duplavallas villa merevvaz dologgal...
ertelmetlen... streetre nemjo, csak dh-ra LENNE jo, ha fullie lenne.. de igy meg arra sem, mert hiaba mozogna ki sokat a telo elol, ha lleraz a terep a pedalrol....

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Miért nem jó a Mozo X5.5???? nemtom kimozgatni??

hát csak vágod most egy 8cm JudyTT van ami sztem elég jól mozog csak keveset szóval ha veszek akkor nem 2cm el hosszabbat akarok vennit hanem 13-14 cm telót. Van egy 14cm Suntour Mg-DH arról tudtok vmit???

Milyen Marzo is az???

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
tág határra gondoltam!
Határozottan kijeentem hogy psylo jobb szerintem mint a drop off és nekem jobban bejönnek az rs-ek mint a marzók!Na így jó?

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
ez már a 2-ik volt :D
az elsõnek eldeformálódott a válla egy csúnya eséstõl,az meg azért nem mozgott szépen
a szimmeringet meg rob szerint kell fújni szilikon sprayel és nem lesz ilyen gond

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

vagy esetleg vmi egyéb ötlet??? max. 45000FT

s1ru2;
lassan megérkeznek az új Suntour villák,nézz körül ott ~30e
vagy szimplavállas Mozo ~22e
de semmiképpen se ilyen duplavállas kakit.Az RST kb egy kõnehéz trekking teleszkóp,a Mozo 5.5 meg olyan durva,h azt sose használod ki -és szintén olyan nehéz is- a legtöbb embernek bõven elég a sima Mozo 500-as,ez gyakorlatilag a legerõsebb simple crown teló kishazánkban,ha olyanokat nézünk,h 37-es cromo becsúszók,miegymás,nem hiába 3 kg...
esetleg,ha érdekel olajcsillis,rugós,100at mozgó Marzo olyan 25ért? Mert a Psylo annak a helyére került...

gorgo;
nem lehet,h annál a szimeringcserénél valami ööö nem passzolt rendesen?
Juhi; arra gondolsz,h a Psylo csillije nem olyan tág határok között állítható? Vagy,h van 2 szelepes? Vagy mi van?

csillapításra gondoltam!Az jobb benne nem?

ebbõl sok mindent nem lehet kitalálni... ::)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
juhi.
ha megkerhetnelek, legalabb gpndold vegig, mit irsz.
es szedjel magadra egy icipici hatarozottsagot, mert ez idegesito.... kezdessz emlekeztetni egy par egykori itt jelen levo emberre....( ::) :-X )
gorgo: nem volt mazlid :-\ de az "eladtam"-ot nem kellett volna leirnod, szal... ;D
sirus: ha az en velemenyem szamit, NE vegyel duplavallasat... es keress hasznaltan vmit az aproban, ennyiert kapsz egesz jo telot is.....

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
Nekem volt egy 2002-es psylo xc-m,de nem voltam vele elégedett
Az elsõ 5 hónapban úgy mozgott mint az álom, aztán jött egy szimmeringcsere és olyan hányadék lett a mozgása, hogy csak na
3 hónap múlva újabb szimmeringcsere
kb. olyan 9 hónapos korában szétment az egyik sz*r kupak,de csináltam egyet aluból,ugyanekkor vettem észre, hogy a tárcsafék felöli oldalon kotyog(hope nem tett neki jót)
el is adtam

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Hi figyu ha neketek kevés pénzetek lenne és sürgõsen kéne 1 tló ami elég strapabíró akkor milyet vennétek?

én RST Gila XE és Mozo X5.5 között vacilálok.
(PolarX vázba kéne)

Létszi segítsetek!!!!!!!!!!!!
Ja és ha vki megemlíti a Psylot azt megutom!! ;)

vagy esetleg vmi egyéb ötlet??? max. 45000FT

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
csillapításra gondoltam!Az jobb benne nem?