Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
szerintem ez a telóolaj pont olyan mint ahogy meg van mindenki gyõzõdve hogy kocsiba is csak a shell jó, mert a ferrari is azzal megy :rolleyes: szóval szerintem amilyet kapsz a boltban. de még mindíg nem láttam benzinkútban telóolajat, szóval maradok a tams féle motorexnél vagy a castrolnál, amit lehet kapni a szomszéd házban, vagy a putoline-nál ami még maradt régebbrõl.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja, és ne anyázzatok, Kecske, te módosíts, rob te meg bazzeg. :D Sosem értettem, hogy mér baj, ha zúg a gép. Mer ugye vagy játszom, amikoris ugye nem hallom, vagy net, egyéb akármi, de akkor meg ugye zene szól, szal nem hallom. Filmezés közben ugye nem hallom. Hmm... majd, ha éjszaka renderelek akkor esetleg, de a mostani "hangos" gépnél még Alvin motoszkálása is hangosabb szal még mindig nem értem. :D Ja, ez a vége már OFF volt.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Thy véresen komolyan veszi ezeket a dolgokat,a dolgozók gyöngye. Amúgy vki megsúghatná,h mi akkora pláne a motorex olajban? Mindig is MOL lökésgátló olajat vettem szal nem tudom annyira megítélni a különbséget, van vmi oka, h mindenki erre hajt, érezhetõ a különbség?

1.5 impozáns és erõt sugárzó,fõként,ha az olajzöld fejcsövön egy nagy "C" virít :D

ROB vazze ne offolj már szét mindent!!! :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Hogy lenne már csúnya, te imposztor? Dönölû! :)

1.1/8 a monti standart
meg van az 1.5 ami csúnya

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
majd ezt akkor is mikor jövõre a neuzernél, a csekénél vagy a faktornál nyomod :D

szeretem ezt a japán életérzést. életem a cégé :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Azt írják ugyan, hogy az egyetlen m. forgalmazó a velotrade.(ezért kérnek érte annyit amennyi jól esik... köcsögök)

OFF
Anyád a köcsög!
ON

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

Milyen januartol?
"2005.11.01-tõl " Az nem januar hanem Nov 1.

Hát igen! Csak kettéáll a szemem az álmosságtól. 10010110101010111010... ki tuggya ezt követni.
:) :whacky: :but:lépek is aludni...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás

Aza baj, hogy a kedves velotrade drágán adja. Ahhoz képest te télleg jó áron adod. Azt írják ugyan, hogy az egyetlen m. forgalmazó a velotrade.(ezért kérnek érte annyit amennyi jól esik... köcsögök) Én mégis kaptam az egyik motorsport boltjukban... csak szépen kellett kérni.

nalátod ;)
de nem az egyetlen forgalmazó. sõtt. khm. na mind1. de drágán adják az tény. az a normál ára. de....vannak kiskapuk :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

vízhûtéstõl csak mégmelegebbe lesz ugye

bár nagyon offtopic, de lesz egy yesico open air házam is mellé:
Feltöltött kép
elöl-hátul 12cm ventik. leszabályozva 5v-ra. és a videokártyám is átmegy passzivba (heatpipe-os zalman, vagy viz arra is még nem tudom) és csend lesz. most cserélem a 465-ös enermaxom egy 475-ös noisetaker enermax-ra :D és akkor az lesz a leghangosabb a gépben :D
és hogy ne legyek teljesen offtopic: hát az ^^ ilyenek miatt nincs se idõm se pénzem a kerékpárépitésre: lefoglal az uj hobbim, a számitógépbarkácsolás :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Milyen januartol?
"2005.11.01-tõl " Az nem januar hanem Nov 1.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
Aza baj, hogy a kedves velotrade drágán adja. Ahhoz képest te télleg jó áron adod. Azt írják ugyan, hogy az egyetlen m. forgalmazó a velotrade.(ezért kérnek érte annyit amennyi jól esik... köcsögök) Én mégis kaptam az egyik motorsport boltjukban... csak szépen kellett kérni.

http://www.motorexolaj.hu/ Azt is írják, hogy emelkedtek az árak január óta. dehát nem mindegy, hogy hol és mennyivel... utána kell nézni.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

ehehe:). Kell Motorex? kapsz. 2600ft/Liter. olyan amilyet kérsz. csak szólj..
pusz

Hát kösz, de a bótba én is el tom tóni a seggem. És ott 2300/liter a fél literes meg 1300.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
tams nem link :) (csak néha elfoglalt:p)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ha tams éppen link, akkor castrolt használok, az picit még drágább ;)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
ehehe:). Kell Motorex? kapsz. 2600ft/Liter. olyan amilyet kérsz. csak szólj..
pusz

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
Teleszkóp olaj??? kéne 5-10-15w. Motorex bazi drága nincs valami olcsóbb? Ti milyet használtok?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
1.1/8 a monti standart
meg van az 1.5 ami csúnya

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

ez nem az én szokásom/reszortom, de mi lenne, ha használnád a "módosít" gombot?

szerintem jó lenne...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
ez nem az én szokásom/reszortom, de mi lenne, ha használnád a "módosít" gombot?
Van állásom...:bananadan

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

1 inch= 2,54 cm

3 féle villanyakról tudok: 1 inch, 1 1/8 inch = 2,8575cm 1 1/4 inch=3,175cm

Az 1 inches szinte kihalt, ritka méret A-headesben (menetesben gyakori volt, ha igaz) 1 1/8 szokott az oúti lenni, 1 1/4 a monti standard (ugye?)
Elsõ blikkre azt mondnaám, hogy a Modolón a 2,6 cm az a kormánybefogó, és nem a villanyakméret, mert olyan létezik.

visszanéztem.... kössz