Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Régebbi évjáratokon.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nekem úgy rémlik, mintha lenne olyan psylo amin van véfék konzol.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Ja tényleg ;D de olyat ki vesz? ;D

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts

így van én is megerõsítem tényleg nincs gari a szimplavállas RS villákra kivéve ha csak tárcsafékszem van rajta, de olyan van egyáltalán? :)

mondjuk az összes Psylo :)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
így van én is megerõsítem tényleg nincs gari a szimplavállas RS villákra kivéve ha csak tárcsafékszem van rajta, de olyan van egyáltalán? :) és persze csak akkor nincs rajta gari ha tárcsafékkel használod..

don lovas:Na persze
;D ;D

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
ischtwahn: Blademaster jól beszél. Nem lehet, hogy ez minden Rock Shox-ra igaz legyen mert gyártanak olyan villát is amin gyárilag nincs V-fék tüske csak tárcsafék konzól. ;)

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts

Arról mit tudtok bikkmakkfanok, hogy igaze az, hogy ha Rock Shox-ra ráteszed a tárcsát akkor ugrik a gari? Vagy ez csak a láncos kereskedõnek az agyszüleménye, hogy inkább manitout vegyek, mert abbol neki több csöppen le? ???

az csak a cc villákra van.M ugye a sidek rohadt gyengék ellenben rohadt könnyûek,ezért a gari így van megoldva különben kb havonta millió telót vinnének vissza h mámeginszéccavarodott

vendég__*

vendég__*
  • vendég
szal akkor szerinted megér 10 ezret egy ilyen villa? Mert én ennyiért szereznék be egyet!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Amikor én csináltattam akkor még Hajdúnak hívták õket, de ezért csak nincs pofájuk többet kérni ! Szétszedik a villát, tömítés kicserél, új olaj bele, villa összerak, ennyi kb.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
iljics! És mindezt kajakra az x-faktoraban? Pedig ott a gatyát is leveszik az emberrõl!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
iljics! Mennyi idõ alatt csinálták meg? Ne basszá, hogy 5 rongy!!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
160-as tarcsaval szertem lehet hasznalni
nagyobb tarcsa mar tipus fuggo

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

alul a tömítõgyûrû bizbasz a tpc-ben halott

Ez miért kerülne 5e-nél többe ? Ráadásul nekem dezzó ez ment szét a '00 SX LT villámban és 4900-ba keülr a javítás, de ezt cserélték a Supernovámban is 5400-ért.
Kérem az ezrest ! 8)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
szerintem ez hülyeség. Gondoljál már utána: asszed hogy mindenki véfékkel használja a boxxert? Mert szerintem senki sem. Egyébként meg sid-eken is van tárcsa, ettõl nem vész el a gari. Különben minek raknának rá tárcsaszemet?

ischtwahn

ischtwahn

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Arról mit tudtok bikkmakkfanok, hogy igaze az, hogy ha Rock Shox-ra ráteszed a tárcsát akkor ugrik a gari? Vagy ez csak a láncos kereskedõnek az agyszüleménye, hogy inkább manitout vegyek, mert abbol neki több csöppen le? ???

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hát azt én megnézem hogy 5é megcsinálják! Ha annyira megcsinálják 5é, akkor kapsz még te is egy ezrest :))))

Hát nemtudom, jó lenne, csak nagy csalódás lenne ha azt mondanák az elején hgy 5 rongy, aztán a végén elémtolják a 20 ezres számlát.... Ma már mindenütt azt nézik, hogy hol a legnagyobb haszon. A szervízelésen van 2 rongy haszna, a tpc-n meg 8.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
X-Factorban kb. 5e-ért simán megcsinálják.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
szertem szet kene kapni es az also kupakot megcsekkolni.
vagy esetleg meg valameylik koppanasgatlo elfojt az olajjal egyutt.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
99-es szimplavállas X-vert-be hol lehet megcsináltatni aránylag occsón a tpc-t? A probléma a következõ:

Olaj elfolyik a francba, mert alul a tömítõgyûrû bizbasz a tpc-ben halott

1 centit kotyog a teló föl-le, ez mint kiderült az olaj hiánya miatt van, mert így nincs alul tartása a telónak, mi. Szal 1 centit lötyög a teló a tpc miatt. A komplett tpc-t nem akarom kicserélni mert semmi érteleme: 20 pénzbe kerülne. Egy ilyen telóra kár ennyit költeni. Azt viszont senki sem tudta megmondani hogy mennyi lehet a javítás, sõt inkább a velotrade-hez vinnék be. Valami ötlet, sufnituna? Igazából nekem fontosabb lenne az, hogy ez az 1 centis lötyögés ne lenne, mint a csillapítás. De jelen helyzetben a kettõ egymástól függ.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
;D dehogy, csak a nosztalgia.... még megkeresheted a topikot, valaohl a mélyben rejlik.
meg azt mondom h mozókat tényleg jó cserélni évente 2 évente.(de ugyis továbblép mindenki, mint ahogy én is fogok.