És ha USE titán head lockot veszel még a grammániások is örülni fognak. De ki is veheted és még a dugó súlyával sem kell terhelned a bringát.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2004. július 29. - 08:41

Írta 2004. július 29. - 08:27

Szvsz is meg fogod oldani. Amúgy elég sz*r meló, én úúúúútálom. ;D Szóval itt is jó ha van kéznél [glow=red,2,300]SÕR[/glow] 8)
Szerintem érdemesebb venni egy head-lockot. 8)Személy szerint jobban kedvelem. Össze is tudod húzni a fejcsapit, össze is tarja, plusz lezárja alul is a villanyakat==>nem szutykolódik.
Szerintem érdemesebb venni egy head-lockot. 8)Személy szerint jobban kedvelem. Össze is tudod húzni a fejcsapit, össze is tarja, plusz lezárja alul is a villanyakat==>nem szutykolódik.
Írta 2004. július 28. - 21:19

bár ha a csavart ütöd, kiütheti a közepét, nekem volt már olyan, inkább vmi dugokulccsal, hogy eloszoljon a terhelés
Írta 2004. július 28. - 21:18

Írta 2004. július 28. - 20:42

1. Fél-integráltal mi a helyzet, ahhoz se kell?
Nem, a felig integralthoz sem kell.
2. Azt a kis körmös bigyót hogy kell beleapplikálni a villanyakba?
Azt bele kell utni a nyakba. Celszeru kalapaccsal. De tegyel bele egy csavart, lehetoleg ne azt amivel utana hasznalni fogod, es a csavart usd. Figyelj arra, hogy egyenesen menjen. Jobb boltokban van ehez szerszam, de meg lehet csinalni rendesen otthon is.
Ha ferde, akkor egyengetsz rajta, szerintem megoldod

Írta 2004. július 28. - 19:55

Thufir Hawat kérdezte nemrég, hogy kell-e speckó szerszám villacseréhez integrált csapágynál.

Írta 2004. július 28. - 18:56

Jaja szerintem is ez lesz!
Csak kell egy olyan havert keríteni aki szedett már szét telót :!
Egyedül semmiképp ne álljak hozzá?Mennyire bonyolult szerkezet egy ilyen dj3?
neked is csak azt tudom mondani, hogy valamelyik év eleji bikkmakkban van a DJ1 szétszedése, úgy kell, mert tökugyanaz,
egyébkéntmeg, ahogy Endroo írta.
Írta 2004. július 28. - 17:23

Nem a kisujjamból szívtam a teflonos olajat, ez a gyártó (esetemben Suntour) ajánlása.
Karbantartás: attól függ hol használod, ill. hogy milyen minõségû szimmeringgel szerelik.
Karbantartás: attól függ hol használod, ill. hogy milyen minõségû szimmeringgel szerelik.
Írta 2004. július 28. - 14:45

Abszolúte nem bonyolult dolog a DJ3, és még igazán spéci szerszám sem kell hozzá (talán az aljához való dugókulcs az egyetlen). Tetejét lecsavarozod 21-es dugókulcsal, olajat kiöntöd, megnyomogatod, hogy a csilibõl is kijöjjön az összes, alján 12-es dugóval kicsavarozod, lehúzod a lábat, zéger fogóval kiveszed a zégergyûrût és kihúzhatod a nyomórudakat is. Tovább úgyse nagyon érdemes szétszedni, csak ha rugóutat is akarsz variálni. Áttörölget, összerak, felül raksz bele olajat, gondolom abba is kevesebb kell mint a gyári adat, hogy kimozogja a teljes útját, kupak visszacsavar és go ride.
Szimmeringeket meg inkább szilikon sprayvel fújogasd, az még ér is valamit, mivel az impregnálja a mûanyagot.
Szimmeringeket meg inkább szilikon sprayvel fújogasd, az még ér is valamit, mivel az impregnálja a mûanyagot.
Írta 2004. július 28. - 14:09

Jaja szerintem is ez lesz!
Csak kell egy olyan havert keríteni aki szedett már szét telót :
!
Csak kell egy olyan havert keríteni aki szedett már szét telót :

Írta 2004. július 28. - 13:57

Ha meg nem csinaltal ilyet es nem akarod szervizbe vinni, akkor szolj valami haverodnak akinek mar volt dolga telo szetszedessel, es egyutt csinaljatok.
Írta 2004. július 28. - 13:55

Hi!
Én is kipucolnám a telómat csak aza gáz h még életemben nem szedtem szét telót!Van egy 2004-es dj3-am.Azt tudom hogyan kéne szétszedni,csak netmom mi fog várni(olaj fröcsög/mini alkatrészek elgurulnak stb...)Neki merjek állni egyedül?Már egyébként is szét akartam szedni a telómat megnézni hogy milyen,csak félek hogy valamit elrontok!!
Szervizbe nem akarom vinni mert az "picit" drága!
Mire figyeljek ha szétszedem?
Thx
Én is kipucolnám a telómat csak aza gáz h még életemben nem szedtem szét telót!Van egy 2004-es dj3-am.Azt tudom hogyan kéne szétszedni,csak netmom mi fog várni(olaj fröcsög/mini alkatrészek elgurulnak stb...)Neki merjek állni egyedül?Már egyébként is szét akartam szedni a telómat megnézni hogy milyen,csak félek hogy valamit elrontok!!
Szervizbe nem akarom vinni mert az "picit" drága!
Mire figyeljek ha szétszedem?
Thx
Írta 2004. július 28. - 13:35

És milyen gyakran kenegessem teflonos olajjal, és milyen gyakran van értelme szétszedni?
Mostanában a Vértesben elég nagy a por, bár ez az esõzés talán megköti cseppet...
Mostanában a Vértesben elég nagy a por, bár ez az esõzés talán megköti cseppet...
Írta 2004. július 28. - 13:10

...mindemellett a szimeringekhez azért nem árt pár csepp teflonos olaj, pl. TF2...
Írta 2004. július 28. - 13:03

Hogyan szoktátok tisztítani és utánkenni (mivel?) a becsúszokat?
Nos, mielott elkezdened kivulrol kenni, szolok hogy az ugy nem jo

Kenes-tisztitas: szetszeded a telot, es valami tiszta ronggyal kitorlod a regi elhasznalodott, koszos zsirt a perselyektol es a szimeringektol. Utana a perselyekhez, meg a szimering ala raksz finom lagy zsirt es kesz is, rakhatod ossze.
Amiben van olajfurdo, azokat ertelemszeruen nem kell zsirozni...
Írta 2004. július 28. - 12:59

igen,nekem van egy.küldj privit,ha kell.Van olyan LizardSkin ami jó 120mm útra?
Írta 2004. július 28. - 12:58

Sziasztok!
Hogyan szoktátok tisztítani és utánkenni (mivel?) a becsúszokat? Van olyan LizardSkin ami jó 120mm útra?
Hogyan szoktátok tisztítani és utánkenni (mivel?) a becsúszokat? Van olyan LizardSkin ami jó 120mm útra?
Írta 2004. július 27. - 23:31

Írta 2004. július 27. - 22:44

Írta 2004. július 27. - 22:42

nincs vkinek rock shox pilot c vagy xc telója eladó?max 30at tudnék tejelni,azt viszont azonnal.esetleg vmi hasonló tulajdonságú (olajos) manitou-ja?