akkor mar csak le kell vkinek forditania.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2004. August 12. - 23:59

Posted 2004. August 12. - 23:47

Posted 2004. August 12. - 23:46

amberek mi van ebben a black box kitben?
ugy teteleesen
tehat nem iylen csucs meno managger szavakra vagyok kivancsi.
hanem arra, hoyg ...?
ugy teteleesen
tehat nem iylen csucs meno managger szavakra vagyok kivancsi.
hanem arra, hoyg ...?
Posted 2004. August 12. - 21:42

link=board=5;threadid=2338;start=8235#msg202127 date=1092322162]
vagyis lesz egy '02 electric red boxxered.
azért a ~100g/becsúszó, felsõ vállak súlykülönbségérõl, meg a sûrû olaj/nagy lukak miatti alapvetõ mûködésbeli különbségrõl (jelentõs) ne feledkezzünk meg.

szóval tök más az a villa.
Posted 2004. August 12. - 17:07

rob: spiking-et megszûnteti a Blackbox kit? Mert engem az zavar legjobban. Elvileg az nem a compression, hanem a rebound oldal baja.
Posted 2004. August 12. - 16:49

nanosh:
a race egy team a balszárából kivett compression damping rod-dal. (nem teljesen, csak nagy vonalakban, hogy értéstek) ezért mondja, hogy vegyél egy másik csillapítófejet a másik szárba, ami a compressionért felel, és jó lesz. vagyis lesz egy '02 electric red boxxered.
én az olcsóbb megoldást választottam, és egybõl egy electric redet vettem.
2 citromsárga van a race-ben, amit eladtam, de nekem (65 kiló) is jó volt, kajakra azt hittem ez a legpuhább rugó, amit venni lehet.......
blackbox kit 50 dolcsi. érdeklõdni iljicsnél. értelme nem sok van, lévén a compression damping performance-ot növeli, de az nem állítható (és nincs is) a race-ben. jó még a slow speed rebound damping javítására (lassú visszaút) de ez észrevehetetlen, lévén a race gyorsan jön vissza
meg a bottoming resistance is javul (nehezebb felütni) de ezt kiküszöbölheted több olajjal. a race.-ben van plusz olajka, én féltem hogy felütöm.
a race egy team a balszárából kivett compression damping rod-dal. (nem teljesen, csak nagy vonalakban, hogy értéstek) ezért mondja, hogy vegyél egy másik csillapítófejet a másik szárba, ami a compressionért felel, és jó lesz. vagyis lesz egy '02 electric red boxxered.

2 citromsárga van a race-ben, amit eladtam, de nekem (65 kiló) is jó volt, kajakra azt hittem ez a legpuhább rugó, amit venni lehet.......
blackbox kit 50 dolcsi. érdeklõdni iljicsnél. értelme nem sok van, lévén a compression damping performance-ot növeli, de az nem állítható (és nincs is) a race-ben. jó még a slow speed rebound damping javítására (lassú visszaút) de ez észrevehetetlen, lévén a race gyorsan jön vissza

Posted 2004. August 12. - 11:05

pl. nehéz, kikotyogósodik..stb...a többit hagyjuk.
Már asszem volt róla szó. vagy itt vagy a mArzocchi-s topicban

Posted 2004. August 12. - 10:38

Az lenne a kérdésem hogy milyen a 2004-es Dirt Jumper 3-as,kotyog-e, lehet-e a csillapítást állítani,milyen merev stb...
Posted 2004. August 11. - 23:57

Jól értem, hogy lehet egy ilyen tuning szelepet kapni, amit otthon be tudsz barkácsolni? És akkor megspórolsz egy angliai utat? A kérdés már csak a hol....
Posted 2004. August 11. - 22:14

Posted 2004. August 11. - 22:08

eléggé lehet érezni mert a srácnak 04-es boxxer race volt és szar volt a visszaútcsillapítás és kirúgott mint állat és most állítólag nagyon jó!még nem mentem vele de sokkal jobb let mint volt meg mint másé azt mondja a srác!egyépként lukács bálintnak hívják a srácot!és általába minden versenyen ott van!egy umfel szóval meg is kérdezheted
;D
;D
Posted 2004. August 11. - 21:50

lehetséges. mondjuk nembiztos, h ugyanolyan szintü mint az igazi.
Mondjuk hogyha azis számít valamit akkor nincs baj!
Milyen lett neki? lehet érezni a különbséget? After/Before
Mondjuk hogyha azis számít valamit akkor nincs baj!
Milyen lett neki? lehet érezni a különbséget? After/Before
Posted 2004. August 11. - 21:46

gulyás misi foglalkozik ilyesmivel vagyis haveromnak õ csinált valami blackbox félét asszonta
Posted 2004. August 11. - 18:57

arról itt van infó: http://www.blackboxracing.com
azt itthon 100000% hogy nem csinálják
Ez gyári tuning ha jól tudom. :-\ De ez lehet, h hülyeség.....
azt itthon 100000% hogy nem csinálják

Posted 2004. August 11. - 18:54

Posted 2004. August 11. - 18:52

Hát amit vettem robtól boxxert abban elvileg meghekkeltek valamit. az a bizonyos blackbox tuning nyavaja.
Még nem próbáltam más boxxert, úgyhogy nem tudom mi a különbség. De ezzel semmi bajom nincs...jól mocorog.
Még nem próbáltam más boxxert, úgyhogy nem tudom mi a különbség. De ezzel semmi bajom nincs...jól mocorog.
Posted 2004. August 11. - 18:47

Én egyébként nagyon gondolkodok a sima Race rebound upgrade-n.
A befelé csillapítással nincs gondom, jó, hát kicsit billeg elöl, de úgyis ülve tekerek... Viszont a jelenségek, amirõl ír az arc nagyon idegesítõek! Lehet, hogy mégse adom el a telóm?
A befelé csillapítással nincs gondom, jó, hát kicsit billeg elöl, de úgyis ülve tekerek... Viszont a jelenségek, amirõl ír az arc nagyon idegesítõek! Lehet, hogy mégse adom el a telóm?
Posted 2004. August 11. - 18:42

Posted 2004. August 11. - 18:40

Bezony...
Kár, hogy kb. 65.000.- Ft + min. 10.000.- postaköltség.
De még így is olcsóbban jössz ki, sõt lesz Tftuned matricád és a Sztívpít elõre fog köszönni
Kár, hogy kb. 65.000.- Ft + min. 10.000.- postaköltség.
De még így is olcsóbban jössz ki, sõt lesz Tftuned matricád és a Sztívpít elõre fog köszönni

Posted 2004. August 11. - 18:36

Can I convert my '03 or '04 Boxxer Race to Team spec?
Yes. By adding a compression damping rod you can get all the adjustments of the Team fork (high & low speed compression adjustment) Whilst doing this on '03 forks I also modify the rebound side to overcome the ratchety feel & high-speed compression spiking. If you also choose to have the right springs fitted you have a fork that can take you to the top of the podium.
Yes. By adding a compression damping rod you can get all the adjustments of the Team fork (high & low speed compression adjustment) Whilst doing this on '03 forks I also modify the rebound side to overcome the ratchety feel & high-speed compression spiking. If you also choose to have the right springs fitted you have a fork that can take you to the top of the podium.