Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
akkor mar csak le kell vkinek forditania.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts

arról itt van infó: http://www.blackboxracing.com

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
amberek mi van ebben a black box kitben?
ugy teteleesen
tehat nem iylen csucs meno managger szavakra vagyok kivancsi.
hanem arra, hoyg ...?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

link=board=5;threadid=2338;start=8235#msg202127 date=1092322162]
vagyis lesz egy '02 electric red boxxered.

azért a ~100g/becsúszó, felsõ vállak súlykülönbségérõl, meg a sûrû olaj/nagy lukak miatti alapvetõ mûködésbeli különbségrõl (jelentõs) ne feledkezzünk meg. ;)

szóval tök más az a villa.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
rob: spiking-et megszûnteti a Blackbox kit? Mert engem az zavar legjobban. Elvileg az nem a compression, hanem a rebound oldal baja.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nanosh:

a race egy team a balszárából kivett compression damping rod-dal. (nem teljesen, csak nagy vonalakban, hogy értéstek) ezért mondja, hogy vegyél egy másik csillapítófejet a másik szárba, ami a compressionért felel, és jó lesz. vagyis lesz egy '02 electric red boxxered. :) én az olcsóbb megoldást választottam, és egybõl egy electric redet vettem.

2 citromsárga van a race-ben, amit eladtam, de nekem (65 kiló) is jó volt, kajakra azt hittem ez a legpuhább rugó, amit venni lehet.......

blackbox kit 50 dolcsi. érdeklõdni iljicsnél. értelme nem sok van, lévén a compression damping performance-ot növeli, de az nem állítható (és nincs is) a race-ben. jó még a slow speed rebound damping javítására (lassú visszaút) de ez észrevehetetlen, lévén a race gyorsan jön vissza :) meg a bottoming resistance is javul (nehezebb felütni) de ezt kiküszöbölheted több olajjal. a race.-ben van plusz olajka, én féltem hogy felütöm. :)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
pl. nehéz, kikotyogósodik..stb...a többit hagyjuk. :) Már asszem volt róla szó. vagy itt vagy a mArzocchi-s topicban

Author Exe

Author Exe

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Az lenne a kérdésem hogy milyen a 2004-es Dirt Jumper 3-as,kotyog-e, lehet-e a csillapítást állítani,milyen merev stb...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Jól értem, hogy lehet egy ilyen tuning szelepet kapni, amit otthon be tudsz barkácsolni? És akkor megspórolsz egy angliai utat? A kérdés már csak a hol....

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
én elhiszem :-*

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
eléggé lehet érezni mert a srácnak 04-es boxxer race volt és szar volt a visszaútcsillapítás és kirúgott mint állat és most állítólag nagyon jó!még nem mentem vele de sokkal jobb let mint volt meg mint másé azt mondja a srác!egyépként lukács bálintnak hívják a srácot!és általába minden versenyen ott van!egy umfel szóval meg is kérdezheted
;D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
lehetséges. mondjuk nembiztos, h ugyanolyan szintü mint az igazi.
Mondjuk hogyha azis számít valamit akkor nincs baj!
Milyen lett neki? lehet érezni a különbséget? After/Before

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
gulyás misi foglalkozik ilyesmivel vagyis haveromnak õ csinált valami blackbox félét asszonta

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
arról itt van infó: http://www.blackboxracing.com
azt itthon 100000% hogy nem csinálják :( Ez gyári tuning ha jól tudom. :-\ De ez lehet, h hülyeség.....

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ja, az szerintem ugyanez.
Ki csinálta neki/neked Rob?

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
Hát amit vettem robtól boxxert abban elvileg meghekkeltek valamit. az a bizonyos blackbox tuning nyavaja.
Még nem próbáltam más boxxert, úgyhogy nem tudom mi a különbség. De ezzel semmi bajom nincs...jól mocorog.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Én egyébként nagyon gondolkodok a sima Race rebound upgrade-n.
A befelé csillapítással nincs gondom, jó, hát kicsit billeg elöl, de úgyis ülve tekerek... Viszont a jelenségek, amirõl ír az arc nagyon idegesítõek! Lehet, hogy mégse adom el a telóm?

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
8)
hát ennyit feltétlenûl megér ;D ;D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Bezony...
Kár, hogy kb. 65.000.- Ft + min. 10.000.- postaköltség.
De még így is olcsóbban jössz ki, sõt lesz Tftuned matricád és a Sztívpít elõre fog köszönni ;)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
Can I convert my '03 or '04 Boxxer Race to Team spec?

Yes. By adding a compression damping rod you can get all the adjustments of the Team fork (high & low speed compression adjustment) Whilst doing this on '03 forks I also modify the rebound side to overcome the ratchety feel & high-speed compression spiking. If you also choose to have the right springs fitted you have a fork that can take you to the top of the podium.