Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ne köszönd meg, nem miattad írtam...
Nem is a visszajelzéssel volt a bajom.
Csak a visszajelzés visszajelzése nélkül is nehéz megtalálni a helyes visszajelzést.
És mi a helyes út?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Külön kell venni hozzá.:(
Autist Team:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
visszajelzés nélkül nehéz megtalálni a helyes utat ;)

manitou zsírhoz adnak pisztolyt, vagy külön kéne venni hozzá?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Thez: nem árulom el, hogy mit dolgoznak a szüleim és nem mondom ez, hogy mennyit gürüztem, hogy egy ilyen gépem legyen. Csak ez az életem. Képzeld, vannak olyanok, akik nagyon sokat áldoznak vlmre, de azt nagyon lassan tudják összeszedni. Van akinek a szerelme egy autó és mindent megtesz, hogy nagy nehezen megvegye. De nem használja sokat, mert NEM MILLIOMOS CSEMETE és nehezen tudja fönntartani. Én ugyan ezt csinálom bringába. Sztem rohadtúl nem mindenki milliomos csemete, azért mert nem bulira, meg hülyeségre költi a pénzét és talál egy két jó bizniszt, hogy NEM MILLIOMS CSEMETEKÉNT ILYEN GÉPE LEGYEN... Értés?!?!

Amúgy meg tényleg szomorú tény, hogy sokan rá vannak kényszerülve ezekre a bringákra, de akkor is nagyon kritikán aluliak...

Kössz Zap!!!

R.E.S.I.S.T.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

még mindig lehet kultúráltan is írni.
nem mindkeinek milliomosok a szülei hogy megvegyék neki a boxxer-t bullittal.
szal gondolkodj már el.
és ne szólj hozzá minden értelem, és információtartalom nélkül mindenhez.
köszi.

Tök jó, hogy most szálljunk rá kolyok8ra, de kurvamód nem kell milliomosnak lenni ahhoz, hogy Bullitod legyen Boxxerrel... Gondolkodj már el.
Másrészt elég gyakran szól mindenki mindenhez hozzá tartalom nélkül.
Itt vagyunk 30 an, minden témát 86 szor végigvittünk, mér nem lehet infotartalom nélkül hozzászólni? Hátha jön a megváltó és elmondja nekünk az új, 200 grammos agyváltó titkát és senki nem fogja észrevenni, vagy mi? Éppen olyan zavaró, ha mindenkinek aki nem szimpi állandóan beugattok, mint maga az illetõ.

Uff.

Aktuális civil

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
ráírják, nem merik szégyelni (ez tény), de a fogasnál valóban nincs sok, ez igaz. csak régebbi (még jó fajta) activokat láttam. nah, de tök mind1, engem nem érint, örülök neki.

on

teleszkóp

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Jessz off korsz ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nem ajánlják arra.
csak ráírják, hogy jobban mutasson rajta.
és nem is szoktam a fogasnál sem sok ilyet látni.
SÕT, megkockáztatom, összetörve sem láttam még ilyet az út szélén a hegyen meg ilyenek..
ez se nem vezsélyeztetés, se semmi..
aki nem teheti meg, az nem vesz jobbat.
lerágott csont.
de ezért ne ugassa már le a szegényeket....
inkább örüljön h õ megteheti.(mert a szülei megvették neki)

ON

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
thez: igen ez is egy álláspont és sajnos igaz is. 1-2 évvel ezelött még valóban "jó" bicikliket árultak, nemegy ismerõsöm ment ilyenekkel túrázni és bírták. de a miak siralmasak. nézd meg a downhill csodagépet, arra ajánlják, hogy ejtõzz, pedig semmit nem bír!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
még mindig lehet kultúráltan is írni.
ez nem "csipõs nyelv" hanem primitívség.
másik meg hogy nem egy család, örül h ebben az országban meg tud élni a minimálbérbõl.
a gyerek meg mindenképpen szeretne egy jó biciklit, nem merev gépet.
neki a 18e ft-os össztelós is nagyon jó bicikli. és annak is nagyon tud örülni.
nem mindeki milliomos hogy megvegye a bullitot boxxer-el.
nem mindkeinek milliomosok a szülei hogy megvegyék neki a boxxer-t bullittal.
szal gondolkodj már el.
és ne szólj hozzá minden értelem, és információtartalom nélkül mindenhez.
köszi.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hja, ne is mondd! Gecire útálom õket. Sztem büntetni kéne azt, aki ilyet vesz a gyerekének... Veszélyeztetés miatt...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts

féknyereg és a fék

az mi?

amugy jah, viccesek a tesco bringák... én s nézegettem eccer mikor arra tévedtem és hát szertem be kéne tiltani azokat. kész életveszély... pistike megnézi a dizordert, aztán kér egy ilyet, elmegy déházni és meghal, mert a 40 kilója alatt eltört a váz és hátbaszurta...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát a múltkor a Tescoban is úgy volt õsszerakva a downhillbringa, hogy a féknyereg és a fék a rendes oldalon volt, de a kerék fordítva volt berakva (tehát a tárcsa az ellnkezõ oldalon ficegett... :) ). És az a szomorú, hogy ez az összerakott mintadarab volt... Hehehe... Bár nekem szmájlit csalt az arcomra...

vendég_zsiber_*

vendég_zsiber_*
  • vendég

Jönnek az új (jobb?) RST-k..
http://www.rst.com.t...APID-SUPERq.jpg Rapide Super - 80-130, 32es becsúszó, 2.2kg
http://www.rst.com.t...RAPID-HILLQ.jpg Rapide Hill 180mm, 36os becsúszó 20mm átütõtengely, 3.1kg
http://www.rst.com.t...s/05-SIGMAQ.jpg Sigma X5 8"út 36os becsúszó 20mm átütõtengely, 3,7kg

túrázóknak: Z-Crown http://www.rst.com.t...32-Z-CROWNq.jpg

Reméljük jobbak lesznek. A képek elég bíztatóak.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
oda van írva, hogy milyen becsúszó távolságokhoz jó a váll. (és hogy ahhoz a távolsághoz milyen villa tartozik: gila, capa, stb)
ez replacement váll. kicserélheted a már meglévõ villádon. szerintem jó ötlet, csak ronda.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
csak nezz egy horizontal flip-et es egybol rajossz!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
csak tükrözi a gyártó igényességét... persze, ez az egész rst oldalon látszik..
ettöl még csinálhatnak jó villákat, csak akkor is... mennyibe kerülne egy rendes honlap ennek a cégnek? semmibe... akkormeg?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
mivel a z crown nem egy villa, csak egy váll.
és alárajzoltak vmi alap telót, hogy lássák az összefüggést az emberek jól.
azt meg tükrözhették, forgathatták, nincs jelentõsége....

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
:D
ez vicces. Mondjuk nem a teló számít a képen hanem a csomitartó de azért meglehetõsen fura. Egy sima régi RST külsõszár tükrözve vagy mi, legalábbis annak tûnik...

edit: a Gamma EL-emnek vilt ilyen külsõszára...
Autist Team:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts

Jönnek az új (jobb?) RST-k..

túrázóknak: Z-Crown http://www.rst.com.t...32-Z-CROWNq.jpg

ez szép meg jó, de miért jó ha jobb oldalon van a féknyereg felfogatás?