Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2005. January 21. - 14:03

Azt szeretném megtudni, hogy az Rock Shox villában cserélhetõ-e a persely? Azzal tisztában vagyok, hogy a szimmering az igen. Csak azt nem tudom hogy azzal megszûnik-e a kotyogás??? Plíz help!
Posted 2005. January 20. - 23:44

Nah akkor télleg hagyom a mozo-t azt valahonnan még lopok pénzt azt veszek manitout vagy majd elválik, beszéltem még pár gyerekkel és mindenki ellenezte a mozo-t úgyhogy a project kilöve...
Posted 2005. January 20. - 23:31

Én a 20ezer Ft-os különbözeten biztos inkább lecserélném a villát!
Én is gondoltam erre, lévén egy Axel Super ma újonnan 70e Ft, egy Axel Elite meg 45e pénz. Csakhogy nem hiszem, hogy el tudnám adni a telómat még 35e Ft-ért se, így már mindjárt 35ezer lett a 20000 Ft-os különbözetbõl, ahogy te említed :-(
Posted 2005. January 20. - 22:09

Posted 2005. January 20. - 21:19

Sziasztok!
A Manitou teleszkópokhoz kapható TPC-lockout opció mennyire funkcionál rendesen? Úgy értem: mondjuk egy gyári Axel Super-ben levõ TPC egységgel teljesen egyenértékû egy Axel Elite-be utólag épített tag?
Konkrétan: egy 2003-as Manitou Axel Elite villába kellene nekem egy ilyen lockout (19900 Ft a Velotrade árlistájában).
Ha ez totál rossz ötlet, akkor lehet, hogy "beruházok" egy Black Super RTWD telóba
A Manitou teleszkópokhoz kapható TPC-lockout opció mennyire funkcionál rendesen? Úgy értem: mondjuk egy gyári Axel Super-ben levõ TPC egységgel teljesen egyenértékû egy Axel Elite-be utólag épített tag?
Konkrétan: egy 2003-as Manitou Axel Elite villába kellene nekem egy ilyen lockout (19900 Ft a Velotrade árlistájában).
Ha ez totál rossz ötlet, akkor lehet, hogy "beruházok" egy Black Super RTWD telóba

Posted 2005. January 20. - 17:37

Posted 2005. January 19. - 00:29

bazz mintha ezeket már valki (pl én)kérdezte volna!
pifta,ne legyeél enyire fatökû!!!
kérlek keress vissza!!!!
vagy hagyd a piftába!!
pifta,ne legyeél enyire fatökû!!!
kérlek keress vissza!!!!
vagy hagyd a piftába!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. January 18. - 15:22

pontosan. Úgy tünik már nem csak én unom a folyamatos "ötleteket"
ha nincs pénzed, akkor hiába jössz ezer variációval, hogy ez kéne az kéne, csak valami szart tudsz megvenni. Aztán meg majd azzal jössz, hogy hogy lehet tuningolni. meg hogy folyik az olaj.
szivesen segítünk. annak aki.
ha nincs pénzed, akkor hiába jössz ezer variációval, hogy ez kéne az kéne, csak valami szart tudsz megvenni. Aztán meg majd azzal jössz, hogy hogy lehet tuningolni. meg hogy folyik az olaj.
szivesen segítünk. annak aki.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. January 18. - 15:18

Posted 2005. January 18. - 15:14

Ne vegyél semmit, gyûjts össze pénzt egy rendes villára.Éljen a szócséplés.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. January 18. - 15:11

valaki tud valamit mondani a Kangaroo Tatankáról? nincs sok pénzem, ne azt mondjátok, hogy vegyek helyette psylot, meg blacket mer nincs rá keret! szóval valaki...
Posted 2005. January 17. - 23:19

Posted 2005. January 17. - 20:25

de ha úgyis tudja mit akar, akkor miért is jött ide? vagy mit is kérdezett?
meglátjuk hallgat-e ránk. érdemes lenne.
de ugyse fog, mert az duplavállas:-) ami menõõõõ.
meglátjuk hallgat-e ránk. érdemes lenne.
de ugyse fog, mert az duplavállas:-) ami menõõõõ.
Posted 2005. January 17. - 20:13

hihetetlen mit töritek magatokat, hogy ne vegye meg a fostalicska villát. Ha neki az kell, akkor vegye meg, legfeljebb a saját kárán tanul... Aztán ki tudja, lehet, hogy imádni fogja mert csak a városligeti Király-dombról akar vele legurulni:)
Szóval csatlakozom kalaiushoz. Vegyél Mozot! Duplavállasat! Sõt Zoomot, mert az is nagyon jó! Valamibõl ezeknek a cégeknek is meg kell élniük!
Szóval csatlakozom kalaiushoz. Vegyél Mozot! Duplavállasat! Sõt Zoomot, mert az is nagyon jó! Valamibõl ezeknek a cégeknek is meg kell élniük!
Posted 2005. January 17. - 17:51

Posted 2005. January 17. - 17:46

amig a polarix fs csak 130 mm-t mozog, addig tök felesleges bele nagy villát tenni. (mert hiába mondanak rá 150-et, nem annyi, még jóindulattal sem)
és egy psylot egy év mulva is el tudsz adni. addig simán sokkal jobb, mint az a mozo.
ne csinálj hülyeséget.
és egy psylot egy év mulva is el tudsz adni. addig simán sokkal jobb, mint az a mozo.
ne csinálj hülyeséget.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. January 17. - 16:30

albertfish: bár már ki lettél okítva, azért: KÉP
Rider Dave: nekem volt Px FS-em, és 130as marzocchival használtam. Remek volt, nem kell abba az a csunya nagy mozo. Black, Psylo, Z1 sokkal jobban illeni fog hozzá, hidd el.
Rider Dave: nekem volt Px FS-em, és 130as marzocchival használtam. Remek volt, nem kell abba az a csunya nagy mozo. Black, Psylo, Z1 sokkal jobban illeni fog hozzá, hidd el.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. January 17. - 16:23

ahhoz mindeképpen szimplavállas illik. kis frí bicikli.
tehát én a helyedben azt tenném, hogy 40-50 között(ennyi a mozó is ugye) vennék használtan egy rendes 12-13 centi körüli villát. itt szóba jöhet a psylo, black, dj3.
ezek kb mind ilyen árban vannak...
mind nagyon jó villa. élmény ilyenekkel menni, és télen is mozog. ezt a mozo nem mondhatja el magáról. tehát most megveszed ezek valamelyikét x ezerért, meglesz az uj váz, a polarx fs, akkor belepróbálod és jó lesz. ezek jók bele. ha meg nem tetszik, minimális értékvesztéssel ha nem amortizálod le nagyon, el fogod tudni adni a villát ujra.
volt itt egy srác, aki kb több hónapig próbált eladni egy x5.5-öt, de senkinek sem kellett... tehát én azt semmiképp sem venném meg. utána esélytelen hogy pénzt kapj érte hogy be tudd fektetni az árát majd az új villába....
szerintem.
én ezt tenném
tehát én a helyedben azt tenném, hogy 40-50 között(ennyi a mozó is ugye) vennék használtan egy rendes 12-13 centi körüli villát. itt szóba jöhet a psylo, black, dj3.
ezek kb mind ilyen árban vannak...
mind nagyon jó villa. élmény ilyenekkel menni, és télen is mozog. ezt a mozo nem mondhatja el magáról. tehát most megveszed ezek valamelyikét x ezerért, meglesz az uj váz, a polarx fs, akkor belepróbálod és jó lesz. ezek jók bele. ha meg nem tetszik, minimális értékvesztéssel ha nem amortizálod le nagyon, el fogod tudni adni a villát ujra.
volt itt egy srác, aki kb több hónapig próbált eladni egy x5.5-öt, de senkinek sem kellett... tehát én azt semmiképp sem venném meg. utána esélytelen hogy pénzt kapj érte hogy be tudd fektetni az árát majd az új villába....
szerintem.
én ezt tenném
Posted 2005. January 17. - 16:12

Tudom mért kérdezed és tudom hogy duplavállas nemjó merevvázba de nemsoká úgyis lecserélem addig meg vagy 1 évig bírni fogja a fejcsö.
Magellán Polar-X FS-t szeretnék vennék és ahhoz kéne valami
Magellán Polar-X FS-t szeretnék vennék és ahhoz kéne valami