Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
pl a nwd 5 tele van 66-okkal. stinkybe, jokerbe, sõtt, ha jól láttam még rmx-be is.
no, az igaz hogy nem könnyû
Travel 150mm: 2780 g.
Travel 170mm: 2810 g.
+nyak
de ennyiért sokat mozog+szimplaváll.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen az! van a drop off-ból dulpás is!!föleg az idei oem az normális átütõs...
04es az sajna gyzáras,de lehet hogy a juniort igy is odaveri...
ez az: a 04 http://www.marzocchi...&IDOggetto=7953
majd a 05ös
http://www.marzocchi...&IDOggetto=8486
az faszántos lenne...

mért vicces a 66!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

66 egy lol villa szertem
de vkinek az kell... hát legyen

amugy itt a fogas felé használják páran, jókat mondanak róla, bár nekem nem szimpi. ugyan arra gondolunk? 155mm, duplaváll, fullfeka, 32es becsúszók, gyorszár?

66 sztem nem anniyra rossz villa. no nem a 170es, a 150-es. Stinky-be, Cove G-spotba, teszemaszt Ellsworth Jokerba, és van egy géped ami tök jó, igaz nem dh versenyzésre való, de FUN.

ez utóbbi jellemzés ha a Mozo x5.5 akar lenni, akkor igen. (nem mozog sztem 13-14nél többet)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
nem, az szimplaváll. z150fr

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
66 egy lol villa szertem
de vkinek az kell... hát legyen

jah a z150 odaveri, mert nehezebb ... ;)

amugy itt a fogas felé használják páran, jókat mondanak róla, bár nekem nem szimpi. ugyan arra gondolunk? 155mm, duplaváll, fullfeka, 32es becsúszók, gyorszár?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát nem mondom hogy egy 66ost viszaadnék ha hozzámvágják...
de a z150 meg azért súlyban majdveri a boxxered...

nálam leht hogy egy drop off oem lesz belõle a duplás,valakinek van ilyenje?!
tapsztalatok!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem is egyre szimpatikusabb a fullteló szimplavállassal... Sokkal könnyedebb lesz tõle. Meg nincs is nagyon hegy, amire tényleg kéne a 18-20 ceni. Max a merevség miatt, de a mai "kistelókkal" sztem nincs gond e téren sem...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát srác ez ismerõs probléma ;)

de ha nem "nagy"ösztelósba köll akkor egy psylo/drop off/black-el ezer jobban jársz!
de ha mindenképp kell a "dupla koronás" akkor csak a 151es boxxer ha nem zavar hogy majd öt éves...

engem zavar ugyhogy inkább gyüjtök még :(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
de miért kell mindenáron duplavállas? mert a haveroknak az van? elhiszed, hogy nem tudsz tõle jobban biciklizni, hogy plusz egy váll van rajta?
merev vázba semmiképpen nme vennék duplavállast.
össztelósba meg ha sikered van, tudsz szerezni egy hasznát 151-es boxxert.
amugy van pont 50-ér egy psylo az apróban :) (na nem az enyém, csak mondom)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
60K korul a Boxxer 151 a legjobb. Probalj meg ilyet szervalni valahonnan.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Dave, hátha jót kérdezek (ami segít a döntésbe)..
de milyen vázba szeretnéd a mozo-t?
vagy milyen vázba szeretnl duplavállast?

Rider Dave

Rider Dave

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Nemértem pedig eddig csak jót hallottam róla...
Csak éppen azért akartam ilyet venni mert occsó és ennek az ellnekezöjéért nemszeretnék nemtudok psylot venni még ha használt akkor is.
Van esetleg valami ötletetek hogy úgy 60k körül milyen duplavállast tudnék venni? Na persze amit nemkell kidobnom 2 nap után.

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Csatlakozom robhoz:)
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
x5.5 olcsó acélbecsúszós, duplavállas, 140 mm-t mozgó sima tengelyes, nyilt olajpatronos csillapítású villa. lassú, könnyen koszosodik, magas a beépítése, és nehéz. mellette nem szól semmi. esetleg az optika. vegyél használt psylot inkább, hidd el jobban jársz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rider Dave

Rider Dave

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Hellosztok!

Hallottam már 1-2 helyen a mozo DH duplavállasz teleszkópjárol ( X 5.5 ) Így hallásra eléggé megtetszett és aztmondták hogy csak 40k nemtudjátok hogy hol lehetne megnézni mert a mozo oldalán nincs fenn! Ilettve ti láttátok már boltban, lehet rendelni?
Thx

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás

fuckbkv:hány száz km-t is mentél a Manitouvel?
Csak szimpla érdeklõdés...

bár nem cczek, és nincs meg régóta, de olyan 800km megvolt vele

Miért?

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
elvezet olvasni a "bizonyitsuk be hogy az en telom a legjobb" beszelgeteseket...

sztem a black comp a legjobb :D

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
ajánlom figyelmébe aki nem nem érti mit beszélek mert én nem vitázni akarok csupán érvelni:
http://marzocchi.com...&IDOggetto=2445

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
dirt jumper
a magam részérõl sokallom az árát, sztem egy psylo-val - ami lehet használt is - egyszerûbb az élet:)
persze az ár függ, attól, hogy melyik verzsön

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Más: Én most 1 03'-as DJ III-at használok szerintem annak a judy-hoz képest keményebb a mozgása ami sztem annak tudható be hogy az dirt, freeride teló.Arról i scsak azt tudom mondani hogy mivel 03-as ez a széria lett a legjobb....sztem..és aza sebességérékeny rendszer..hmmm...nagyon hasznos funkció..

Ez dirt teló és kifejezetten _nem_ freeride.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.