Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ezek közül nekem superT egyébként meg boxxer...
de volt róla so sok irás...
pár oldalal ezelõtt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
ez fejbõl ment..ugytom hogy volt róla szó csak nem tom mennyi oldallal ezelõtt
bocs...

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

a redill oldal címe:
lapozz vissza és láss csodát ott lesz 1 kép alatt..
az én postom elõtt...

Ennyi erõvel már beírhattad volna az oldal címét (http://www.the-red-pill.com) is.
WaNNaRiDE

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
én a boxxerre szavazok
Van állásom...:bananadan

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
a redill oldal címe:
lapozz vissza és láss csodát ott lesz 1 kép alatt..
az én postom elõtt...

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
Nekem is lenne egy kérdésem.
Mint tapasztaltabb emberek, mit érdemes venni használtan:
--100000 körül SuperT
--90000 körül JuniorT(mennyivel "rosszabb" mint a SuperT?)
--vagy használt boxxert kb ennyiért.
és még az, hogy mi annak a red pill-es oldalnak a címe.
Elõre is köszi.
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
egy scott octane-ba keresünk villát ;)
én mit mondanék: z1 freeride 3. a fasznak tökölsz még. ki lehet huzni 150-re, mert ugyanaz a becsúszó/váll egysége, mint a z1 freeride 1-nek, vagy a 2-nek. (van oem 150-es 3, ebbõl indulok ki)
az, hogy a dj-ben és a z150-ben ugyanaz lenne belül: eleve a z150-ben hscv van, a dj-ben meg ssv. messze nme ugyanaz.....
másik meg: vegyél stance-et. van 150-es szimplavállas belõle. kb ugyanannyi súlyban, mint a marzo. (+/- 100 gramm)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
elbert:gondolom merevbe akarod rakni nem?merevbi mi az istennek kell 15centit mozgó teló?ezt áruld el....komolyanmondom ami te szenvedsz

vegyél egy psylo-t vagy pikeot!átütõslegyen azalényeg!és kész!psyloval sincsen semmi gond haver sl tuliot vett a polar-x fs jébe!és nagyonjó hidd el!én is már azthasználok és semmibajomvele
pike meg mégjobb... én nemgondolkodnék marzon...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Már futottam egy kört... Majd mondom! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

boxxer race... apró tuninggal team-má lehet alakítani.(tapasztalat)

Nah! Mesélj!

Aktuális civil

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
2002 SuperTrõl van valakinek véleménye?
ha kifogtam egy szép állapotút,nem fogok rosszul járni vele?
nagyon baráti áron....

69.

==================================================

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ugyanazt kapta ugyanazt kapta... heh.
djhez képest a z150 tényleg annyival többe kerül? add el az egyik vesédet.
ha ugyanazt kapta volna, akkor a dj miért nem mozog? mert nem ugyanaz a két villa, azért.
gyûjts. és szedj össze pici stílust, a biciklid meg fogja hálálni!
pike pedig merev. merev. mi kell több? miért, hogyan ne lenne az? csak mert rá van írva hogy endúró? arra is tökéletesen merev villa kell.... a nyúlós meg maradjon meg csak a cécósoknak.
sztem aludj erre még, és a dj-t messzirõl felejtsd el(2004) a 2003-asat meg ne huzigáld sehova, föleg kifelé nem, így ez meg ezért felejtõs. stance, z1fr3, z150, pike. ezek vannak.
ezek közül válassz, árban, márkahüség szerint.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen igaza van Volének hogy nem láttam még élõben,de szinte mindenhol elolvastam a mit irank róla...
jobb esetben a felhasználók véleményét is olvastam

Most megkérdezném hogy Te mentél-e velé és hogy meniyre merev.
mert a végén meggyõztõk hogy azt vegyem...

a dropoffnak eléggé vékony a nyaka,azért kérdeztem

nem szeretnék duplavállas villát

kihuzható-e?!nyilván arra gondoltam hogy a persely alatt meniy becsúszó van...
mert ha pl felépítésre megegyezik két villa mint pl a 04es dj 2 uazt kapta belül mint az150(álmaim egyik villája)

és várok meg gyüjtök....
azzal járok talán legjobban....

edit

ha jól emlékszem akokr egy csillapito szelepen lévõ lik miat nem mozdul a kisebb ütésekre a dj...

de gyüjtök -agyalok- olvasok...

addig meg cczek...

pike vs z1 3 aszem most de már igy is tököm ki van az egésszel..

sajna a z150 nagy nagy baráti áron 130körül lenne...az nagyon sok mert 80körül akartam villlát...

na béke

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
lehet kapni ám olcsón is duplavállast!
boxxer race. tökéletes villa, apró tuninggal team-má lehet alakítani.(tapasztalat)
erõs, nem csavarodik, stb stb.
nemértem hol a probléma.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
béléscsõ: egy rossz konstrukció rossz javítása. Ha az eredeti nyak nem bírta, akkor a vagy villa nem úgy volt használva ahogy kellett volna, vagy úgy volt, de sz.rt se ér, és akkor egy ilyen megoldás sem teszi jobbá.

Yasec mondta ezt a fékmerevítõrõl. És igaza volt. meg kell csinálni a vázat olyanra, hogy ne legyen szükség fékmerevítõre.

esetünkben venni kell egy olyan villát, ami bírja azt a fajta felhasználást, amit folytatunk. Tudom-tudom a pénz nagy úr. Ebbõl jönnek a kényszer-megoldások. Meg elõbb-utóbb a mentõ is jön...

Albert: a kettõ közül: egyikse. Gyüjts még
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
leh:
nem mondod. és nem mondod hogy nekem is volt ilyenem...
nem gyõztem hallgatni a recsegést, pedig szakszerüen került bele.
esetleg cc villát nem déhára kéne használni, és akkor nem lenne ezzel gond, illetve aki tudja hogy nem alkalmas villával használja, elmegy a boltba, és vesz egy headlockot! azt sem véletlenül találták ki, a körmös dió, vagymi a neve, az megmaradjon meg a grammhuszároknak, meg a trekkingeseknek.

márió
igen, a pike enduro villa.

a 2003as dj villa válla nemtörik jobban, mint bármi más marzóé. egyszerüen csak keletkezik rajta egy repedés,úgy marad, és éli életét. de az a repedés ottvan, esztétikailag nem egy jópont.
ja, és marhára nem egészséges kihúzni 15 centire. az meg hogy kihúzható e... mi nem húzható ki!? max utána benne lesz 2 centi a külsöszárban, és az elsõ kövön kitörik. azaz nem egészséges, és amire te emlékszel, az a 2004-es dj, csakhogy az meg háromésfél kilógramm. ami meg nem a használható villa kategóriába sorolja be.
de ha egyszer tudod hogy nincs stílusod, odavered, tudod hogy nem kéne gyenge villa,és azt is tudod hogy magas kéne.
akkor könyörgöm mért nem veszel egy duplavállas TELESZKÓPOT?
az talán megnézve elég magas, elég erõs, szép, és a stílustalanságot is kiválóan bírja.
nem magabiztos kerékpározáshoz meg el lehet felejteni az ilyen gányolt tuning dolgokat.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

a pike szerintem enduró teló
a külsõ szár ha jól emlékszem 600g körül...
az nem tul sok...

A Boxxer laba szerinted mennyi? Az is gyenge, hasznalhatatlan szar?
Ha nehez telot akarsz, mert biztos csak az a jo, akkor vegyel Montert. Regi Monster 100 korul van, neha alatta, es vannak nagyon jo allapotuak. Ennel eroseb tuti nem kellhet. Ha pedig a kolbaszolassal van baj, arra nyujt megoldast a 20mm -es csotengely ( Pl. Pike ).

Lattal egyaltalan Pike -ot eloben? Azt hogy probaltad -e menet kozben inkabb meg sem kerdezem...

A béléscsöves témával kapcsolatban, sztem nem hülyeség, mondom úgy hogy alólam már kitört a villám. Az új nyakba már bele is rakattam egybõl, maximálisan jó. És ha belegondolsz Thez, a nyak alja igen komoly stresszpont.

Es ami kitort alolad az egy normalis villa volt, vagy valami olcso Suntour esetleg Mozo? Egyaltalan mi az istent csinalsz, ami ennyire igenybe veszi a bringat, es megsem jo a duplavallas villa hozza? Ha pedig jo a duplavallas, miert nem veszel azt?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
A béléscsöves témával kapcsolatban, sztem nem hülyeség, mondom úgy hogy alólam már kitört a villám. Az új nyakba már bele is rakattam egybõl, maximálisan jó. És ha belegondolsz Thez, a nyak alja igen komoly stresszpont.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hehe mondom szerintem ezt hadjuk...
majd lesz valmi azt mesélek

a pike szerintem enduró teló
a külsõ szár ha jól emlékszem 600g körül...
az nem tul sok...

na még egy utsó kérdés:

a 03as dj 1 az válltörõs,azt mondjátok,de tört is valkinek?!
ha a 05ös oem dropoff és a 03as de uj dj 1 közt kéne válsztni akkor,meik!?
ill 150mm ig kihuzható mindkettõ ugy emléxem...

na többet én errõl nem kérdezek mert már ezzel van tele a topic...

kihagytam amit még akartam:

nme azzal van a gond hogy 5méteres letöréseket ugrok,hanem hogy szeretem limire tolni,maig már nme fosok nagyon(eddig ez a teló "kolbászolása"miatt volt)igy nem ritka az 50körüli kövek közti csörtetés...
és igen a stilusommal van a gond...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
és a plusz béléscsövet meg sürgösen felejtse el mindeki, akiben csak a legkisebb szikra is felpattant ez ügyben.

minek ez az atomháborúra való felkészülés? + béléscsõ, minimum 5 csavaros láb, anyacsavarral rögzitett 40 mm-es tengely....
mit szeretnél csinálni te egy szimplavállas villával?
esetleg talán juniort-t, vagy supert-t kéne venned, vagy van néhány monster is az apróban.
egyszer megnézném hogy kerékpározol.

a stílusoddal van gond, vagy pedig hatalmas bender letöréseket ugrassz folyton?