Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Kranton

Kranton

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Ezek a villák jók?
Mert én most akarok venni, és teljesen bizonytalan vagyok, nem tudom szabad -e ugyanannyiért sontour t vennem mikor rock shoxot is adnak kicsivel többért.
Vki segítene,szóval jók -e ezek, és ha igne melyik?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Tudom hogy a 888-nak két válla van;)
De ok értem.szopás.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
dig: a 888 két válla van, az alsó nme elég ahhoz hogy a 66-ot megtartsa egymagában.... amugy sem csavaros a 66 válla. abból csak ugy lehet alacsonyabb villát csinálni, ha visszaveszel a rugóútból.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
még egy kérdésem lenne

a duke sl 2004 air villában a bal szár a rugózást biztosítja
a jobboldali szárban is levegõ van
ha jól tudom, ezzel a megindulás finomsága állítható, a kérdés, van valakinek tapasztalata azzal, hogy mennyire? milyen mértékben?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Az utángyártott vállat a 888-hoz a 66-ra is rá lehet tenni?
Vagy erre is van külön?
Mert néztem és a 66 azért tetszetõsebb mint a pike;)

Zap:Iljics villáját ajánlom mert az SPV szelep nyomását jól leredukálta minimumra és baromi szépen mozog az a villa és ugye a Yeti egy terep shermannal;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Azért a pike sem az a forradalmi változás a telóiparban, ráadásul inkább az all mountainnal van egy kategóriában (ha a marzó csinál majd hozzá átütõs lábat) a TAS, TST, ETA nagyjából tudja ugyanazokat a beállításokat, max a kormány távvezérlõt kell megvenned külön + minden fém belül + nehezebb + magasabb
A pike-nak a hatalmas elõnye hogy igen olcsón hozzá lehet jutni ehhez a technoölógiához és ezért teheti népszerû villává nálunk is.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én is akartam kisebb villát a bullitba.
beépítés mellett a boxxer 545 helyett kapni 130-as marzokat max...
én mindenesetre 150-es z1-et vennék, ha a pénz nem számít.
a pike tényleg alacsony, de odabasz kategória.
nehéz választás, de a yetibe inkább a z1-es. a 66 magas (590 a 170-es, és 570 a 150-es) az spv manitou lassú, a pike alacsony, a többi meg felejtõs.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
5 centivel magasabb 150en, mint a Boxxer 178on!!!! Pont kisebb teló kell, könnyebb, 150es, de nem CC. Iljicsé jó lenne, de drága és ami igazán bajom, hogy SPVs. Nameg 1.5ös és most vettem stucnit. :(
Meg felejtettem a telócserét, ám kipróbáltam PSPvel, milyen lenne benne egy fekete teló és hát megint elõjött... (pécsiekben megtekinthetõ)

Aktuális civil

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez igaz, ha nagyjából ugyanazon a vonalon akarsz maradni, amin eddig voltál, akkor a Nixon kiesik. De akkor szerintem a Pike is.

Sherman miért nem jó? Ott a Iljicsé, másfeles, TPC-s, háromszín-nyomásos, minden frankó :) De persze a Z1FR is nagyon üt- vedd azt :D

Bár most a sporton láttam élõben a 66-ot, hááááát... nyálcsorgós-típusú :D 150mm-n még lehet passzolna is a as-xbe. de lehet hogy hanyattvágná.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ja, nem, Nixon nem. Akkor már Sherman. A Z1-re gondoltam ám, csak mindenhol azt olvasom, hogy a Pike így rules, meg úgy blows away minden más forkot, hogy kiváncsi voltam itthon ki mit gondol... Egyébként szerintem a Pike enduro villa, tényleg, mint a Nixon, a Z1 meg inkább Sherman, ha már Manitou. A 66 meg nemtom. Ideggyógyintézet? De mivel kis 150es Fr villa kellene a Boxxi helyébe...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ááh a fekete cucc kell a yetibe mindenképp!!!

Z1 1 köll neked!!!
vagy a 66ost kicsibe...

megvettem adropoofot elsõ tesztkörön kurva jó volt...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a pike jobb választás, ha kevesebb pénzed van, de ha megtehetném, lehet, hogy a z1-et venném ;)

Nixon? esetleg? csakhogy ne legyen olyan könnyû a választás :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
zap: mindkettõ, páros héten az egyikkel járnék páratlanon a másikkal. :bananadan
mellesleg: axle to crown height

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Juj, mit láttam kiálíltáson: a Manitou egyik alapabb villáján nem Post Mount-os, hanem IS-es felfogatás van!! Le is fotóztam gyorsan
http://kep.tar.hu/fuckbkv <frissítve: márc. 5> <Sportkiállítás képek is vannak>

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
tárgytalan, rábukkantam Thommey kigyûjtésére...
Teszem hozzá véletlenül, mert a keresõ nem találja ki, hogy mit is akarok én valójában... :D

Na de, hogy ne unatkozzatok, szavazhattok:

Rs Pike Race vs. Marzocchi Z1 FR 1 eta

.

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hogy mondják angolul a beépítési magasságot?
Vagy ha valaki tudja a Pike-ét 140es álláson, az is jó...

Aktuális civil

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
állítgatni szeretek! :)

de azért kicsit tartok tõle!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kicsit neheyebben indul meg tlaán
nem lesz olyan érzékeny
föleg a szoros tömitések miatt

nem hiszem hogy több vele a gond...

érzékeny a jó beállításra...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
Sziasztok

Jó rég nem jártam itt. De most megint van egy kérésem, kérlek titeket, ha tudtok segítsetek. 2004-es DUKE SL air telót néztem ki magamnak. Keresgéltem neten infókat, de semmit sem találtam! Van valakinek tapasztalata vele. Egy SL U-turn-t cserélek le, ami gyönyörûen mozog. A levegõs rosszabbul fog? Több vele a gond?
Péter
** A bukósisak NEM ciki! **

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hát ha ennyire ráérsz, én nem tartalak vissza :D
amugy itt nagyjából mindeki elég jó már szerintem angolból ahhoz, hogy ilyet megnézegessen. de hajrá, én várom a fordítást ;)