Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2005. március 03. - 23:07

ez kevés? Miért? A Stance FLow meg nehéz? asszem elvesztettem a fonalat.
Az, hogy csavarossá alakítod a 10mm-s agyat, olyan NAGYON sokat azért nem dob a dolgon, fõleg ha tényleg olyan keményen adod elõ.
Z1 FR III mondom. Nincs benne semmi felesleges kütyü, csak rugó, meg olaj. A lába meg kellõen merev. Külön erõsített nyakat árul hozzá a Marzo, nem ugyanazt, mint amit pl a cécés villákhoz. És még magas is. Mit akarsz ennél többet?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. március 03. - 22:48

Írta 2005. március 03. - 22:46

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. március 03. - 22:31

mert oda minek?
egyébként talán valami ipari fémragasztóval kellene beleragasztani egy méretpontos csõdarabot...
Írta 2005. március 03. - 22:28

dj nem lesz...
max egy átütõs láb...
másik hogy nyakcsõb plusz béléscsõövet csináltatni nagy meló,illetve nem is a csináltatás hanem a berakást hogy kéne intézni!?
edit
mert pl a drop offank eléggévékonyka a nyakcsöve...
ezért akarok ranki bele valmit(ha azt a villát veszem)
szóval erre kéne valmi metódus hogy hogy lehet beleragasztani,vagy valmi haszonló....
lefagyasztani a csövet és ugy beletolni.illetve a villavállt fölmelegítni?!
épp anyira hogy ne deformálódjon...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. március 03. - 22:14

akkor vegyél shermant, az pont a kettõ között van. cserébe 2x annyi.
acél becsúszó meg .. mind1, lényegtelen.
azélrt ajánlottam, mert magasabb, mint a pike, de azt veszel amit akarsz.
Írta 2005. március 03. - 22:13

én mióta psylo-m van azóta rockshox fan vagyok. következõ villám ezért lesz egy pike.
mert ugyanolyan szépen mozog, de merevebb, erõsebb, többet mozog a psylonál, amivel meg egyáltalán nincs is bajom, max annyi hogy az enyém nem tullio-s.
most szvsz a pike best buy...ennyi pénzért...
de ha a marzo szimpibb, vedd azt.

(de a dirt jumpert imho semmiképpen!)
Írta 2005. március 03. - 22:08

nem tetszik ez igy...
meg ha 100körül veszek villt akor az ne acél becsúszós legyen...
remélem apike nem fog szétmenni...
de nekem enm kell enyi kütyü bele...
csak mûködjön vagy 5évig és jóidõ
marzo akor is szimpatikusabb...
ez van...
drop off oem illetve 03as fél éves dj2 és a pike van versenyben...
mindegyik alcson y ajuniorhoz képest az nem döntõ...
de brija a keméyn használatot gyorsan köveken nagy hayesal...
drop off átmenõcsavarral lenne...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. március 03. - 22:01

Írta 2005. március 03. - 22:00

nem értem mi a bajod a pike-kal...
szerintem hazai körülmények között nehéz lenne tönkretenni...normál használat mellett persze.
nwd5-ben is azzal nyomják páran, szerintem nem egy gagyi teló...
de te tudod, ez csak az én véleményem;)
/nekem egy álomvilla/
Írta 2005. március 03. - 21:47

jah és vehetnél nekem is egyet, a saját mellé

Írta 2005. március 03. - 21:21

valszeg egy átütõs drop off 3 lesz kihuzva...
pike meg szerintem nem sokáig tolerálná a durvulást...
könyyû az...
de kövvezettek meg nekm nem jön be...
Írta 2005. március 03. - 20:01

btw Menettapasztalatokkal szerintem Fityisz kollega tud szolgálni, neki van valami ilyesmije.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. március 03. - 19:47

A külcsin nagyon penge (10 pont), mûködés, hmm.. ezt kérdeztem.

Árak: hmm.. tõlünk nyugatabbra csak az államokban olcsóbb... legalábbis én így vettem észre.
Írta 2005. március 03. - 19:41

Amúgy én még rosszat nem hallottam fox-ról. [árszabáson kívül]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. március 03. - 19:39

Írta 2005. március 03. - 19:34

Konkrétan a szervizigényrõl hallottam nagyon negatív dolgokat. Itteni tapasztalatok? Amit én néztem F80RLT, F80X. Az áruk alapján nem olcsók, de kérdés, hogy jobbak-e annyival (jobbak-e egyátalán), mint amennyivel drágábbak? (Az RS SID-hez képesti plusz merevség jól jönne, a nagyobb tömeg már kevésbbé..)
Írta 2005. március 03. - 19:26

Írta 2005. március 03. - 19:22

ami esetleg: Black, Psylo, ezek olyan 30körül indulnak [régebbi ill karcosabbak] olyan 50-60körül már elég jók vannak, 80-90ért meg már újat is lehet kapni [Pike, Reba, Duke, Z1, új Black stb]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. március 03. - 19:22

Enduro teló
Marzocchi dirt jumper III. 2003-as(újított becsúszószárral) 50000ért az jó nem ?
A Dirt Jumper marhara nem Enduro telo, csak szolok. Akkor mar inkabb egy regebbi Psylo, vagy meginkabb Duke.
I`m as fast as nobody!