Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
rockshox judy tt nagyon szar cc re ?
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem értem. pilot xc 43 ezer. a gila plus sl nyak nélkül 27, de a nyak még 2-3 ezer. tehát harminc. pont ennyi (10-13 ezer) az az árkülönbség, hogy a judyban egy jól mûködõ porvédõ/olajlehúzó egység van és egy tökéletes nyilt fürdõs hidracoil csillapítás, mig ez rst megkérdõjelezhetõ szimmeringjei és olajpatronos csillapítása nem éppen top of the line. arról nem beszélve hogy egy haverom pont a héten törte el második rst alsószárát. (gila)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Szerintem rst-t vegyél: Mért csak rockshox??::: http://www.biker.hu/...d_rs_pilot.html szerintem aránytalanul drágaPosted Image

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Szerintem nincs semmi gond az rst-vel. Omega csillapítással, vagy Gila t5 plus jók cc-re nekem Gila t5 van és teljesen megfelel. mozot semmiképpen ne vegyél. nehéz de legalább szar. rockshox pilot! Marzocchiból csak az Mz Comp félék vannak ilyen árkategóriában olyat viszont NE vegyél. A marzo nem jó alsó kategóriában.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
65 kilóhoz elég a pilot. abban van csillapítás, megbizható, igaz, nem a legmerevebb, de nem törik. jobb mint a csillapítatlan sz*rok, vagy bármi ami mozo, suntour vagy rst.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

srev

srev

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Üdv!

Kb.65 kiló vagyok, és a használt cuccokban nem igazán bízom (saját magamból kiindulva :-) ..).
Köszi szépen

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
attól függ hány kiló vagy
és van egy duke 40-ért az apróban, ha használt is szóba jöhet;)
Autist Team:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
rock shox pilot xc. (vagy sl) semmi más.

srev

srev

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Sziasztok Bringások!

Valaki tudna nekem segíteni? Telót szeretnék venni a vasamra,de szigorú költséghatár mellett, ami 30-40e Ft. Mit tudnátok ajánlani? Leginkább túrázásra kellene, nem ugrándozni! (egyébként egy caprine highlanderem van)
Elõre is köszi szépen!

Üdv,
Srev

bwoay

bwoay

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Endroo,
köszönöm szépen!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Hi!

Kb mennyiért lehet kapni 2003-as marzo drop off-hoz, komplett, becsúszó+váll+nyak -at? Csak ugy hozzávetõlegesen. köszi

"hozzávetõlegesen" 30 és 50 között. boltja válogatja

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
a hydra air az a sima levegõs rendszer, ahol felül légkamra van, alul meg rugó
az all travel meg hogy távtartó ide oda pakolásával tudod állítani a villa útját

bwoay

bwoay

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
köszi szépen!
és a hydraAir-t tudja valaki?
meg az all travelt? :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
dual air: alul felül levegõkamra - légrugózás a pozitív és a negatí rugó helyén is
air assist: acélrugós megoldás, de pumpálhatsz rá levegõt is elõfeszítés gyanánt

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Hi!

Kb mennyiért lehet kapni 2003-as marzo drop off-hoz, komplett, becsúszó+váll+nyak -at? Csak ugy hozzávetõlegesen. köszi
A szex miatt megnõsülni olyan, mint megvenni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoróért.

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/

bwoay

bwoay

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
valakit el tudná magyarázni
(egy olyan értetlen hülyének, mint jó magam vagyok :D),
hogy pontosan mit ért a Rock Shox a hangzatos HydraAir
meg All Travel kifejezések alatt?
pontosabban arra lennék kíváncsi,
hogy mi a különbség az Air Assist, Dual Air,
meg Hydra Air között.
az megvan, hogy ezek rugó(zás) típusok,
az All Travel meg a rugóútállítás egy módja,
de itt meg is áll a tudományom.
elõre is thx

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
és/vagy szilikonspré;)
tecsó, ósan, aeroszolos flakon
Autist Team:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Vicc volt bazeg:D
Nekem 05-ös 888 rc villám van és kifogástalan;)

Márió:Teflonspray.1000 forint kb az ára.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Köszi a segítséget a Pikehoz.. remélem én is hamarosan egy olyan tulajdonosa leszek,,
A kormányra szerelhetõ vezérlõ izé mennyibe kerül?
Dig az egyik havernak 888rc je van, vagy st,, azt nemtom pontosan,,de iylen gondja amirõl írsz még nem volt,,csodálkoznék..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
eheheheh
ezéer nem vettem én rock shoxot :)

ez persze nem komoly....

valai kenõanyag amivel a bescuszokat lehet "ápolni"illetve szimmeringekre?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!