Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
conor: igen arra van, hétvégén ki is próbáltam mohuséban. szerintem ugyan ez olyan fícsör amit pont a terepen lehet jól beállítani, úgyhogy én inkább szavaznék a külsõ állításra. persze pénz beszél kutyaszar ... az már egy másik topik

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
én más irányból közelítettem meg.
acél nyak vs alu verseny-nyak.

legyen okos belsõ, vagy erõs külsö....

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Endroo: ha jól értelmeztem a pike leírásában, a floodgate csak a lockout kioldásának állítására vonatkozik?
mert akkor jó lesz nekem az SL is...:)

persze majd jövõre...
Autist Team:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Hello bocs hogy felbeszakitom a tarsalgast...
Azt v.ki eltudja mondani hogy mi a kulonbseg a PIKE SL és a Pike dragabb valtozatai kozott?

race: Upgrade over SL: External Floodgate
team: Upgrade over Race: Hollow Crown and Aluminum Steerer
honnan vehettem az infót? :chin:
sala: tõled azért többet vártam :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Én is paráztam , hogy most mi is van :D
De aztán Boxxerkerítés Vole felvilágosított

Nem mintha sokat érne a kompr.csillapítás állító bizbasz.....

JUteszembe. MIlyen olaj kell a 2004es WCbe? Mármint sûrûségre..

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Az miért van, hogy a jobb szárában a boxxernek kb 5-10 kattanással állíthatom a visszautat, de a bal szárba meg mintha elforogna valami. 3as imbusszal csináltam.

mer az úgy mûköd.
a vissza cs. 90 fokban forgatható
a komp.cs. meg vagy 6-ot lehet körbe koppanásig.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

ment. majdnem másfél mega, remélem tudja fogadni a postafiókod. amugy köszönet érte elcsét illeti, nekem õ küldte át elõször. :mmraise:

akkor most nekem is toldd át lécci mert jól elvesztettem :D
köszi

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Az miért van, hogy a jobb szárában a boxxernek kb 5-10 kattanással állíthatom a visszautat, de a bal szárba meg mintha elforogna valami. 3as imbusszal csináltam. Érdemes szétszednem vagy csak béna vagyok?

Ja és hol taláhatnék színben megfelelõ javítófestéket és eredeti matricát? Van egy-két karcolás amit kijavítanék.

Bosnyak

Bosnyak

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Hello bocs hogy felbeszakitom a tarsalgast...
Azt v.ki eltudja mondani hogy mi a kulonbseg a PIKE SL és a Pike dragabb valtozatai kozott?
:bananadan :hehe: :bananadan

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Hello újra!

A teló enyhe streetre,dirtre,meg néha a János-hegyre kéne.Gyorszárast akarok és 68 kiló vagyok.Valaki írta,hogy 60-ból már egy jobb villa is kijön mint ezek.Melyik az a teló?Nekem nem baj ha marad lóvém.DJ 3mast próbáltam már lassú mozgásút is meg olyat is ami tök jó volt.Hogy õszinte legyek a Blacket még nem próbáltam sose.De nem lehet rossz.

Ui: psylo meg nem tetszik(szubjektív),amiket próbáltam mindben puha volt a rugó.
NO OFF,USE SEARCH

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

én is megkaphatnám?

p.lust@hri.hu

ment. majdnem másfél mega, remélem tudja fogadni a postafiókod. amugy köszönet érte elcsét illeti, nekem õ küldte át elõször. :mmraise:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

2000 -ben volt a piros, 2001-2002-ben bordo, 2003- ota pedig a harom fele.
Vagy tevedek? ;)

az olaj szempontjából tök mindegy: :)
itt a 3 link: tök ugyanaz a 3 teló:

'00:
www.sportimport.de/down/boxxer00.pdf

'01:
http://www.sram.com/...wnersManual.pdf

'02:
http://www.sram.com/...ers_English.pdf

na

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

(mint lor is mondogatta régen, nem a becsúszótol függ a merevség..)

azér ezen érdemes kicsit gondolkodni, kipróbálni egy pár fajta telót és kiderülne, hogy nem igaz....

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Boxxer '02 (bordó):
akkor most mindenki zavarodjon össze:
idézet a hivatalos manuáljából:
"Your fork uses 15wt. oil in the rebound leg and 10wt. oil in the compression leg. If the rebound is too quick at low speed and too slow at high speed, you may need to use a heavier weight oil. RockShox recommends a maximum of 30wt oil."

Boxxer '01, piros:
"Your fork uses 20wt. oil in the rebound leg and 10 wt. oil in the compression leg. If the rebound is too quick at low speed and too slow at high speed, you may need to use a heavier weight oil. RockShox recommends a maximum of 30 wt. oil."

Tehát lényegében ugyanaz a piros és a bordó.

2000 -ben volt a piros, 2001-2002-ben bordo, 2003- ota pedig a harom fele.
Vagy tevedek? ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

nkarcsi nekem van olyan, amit kersel, adj emilt és átküldöm valamikor.

én is megkaphatnám?

p.lust@hri.hu
Van állásom...:bananadan

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,368 posts
Arra voltam kiváncsi hogy vajon ettõl (mert tényleg nem volt sokat használva) természetes lehet-e hogy megkotyogóodhat a csekély súlyom alatt is?Csak ennyi.

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts

mi a hiba és milyen teló?

Olajcserés lett, odáig megvan hogy, precízen szétszedtem és visszatettem az új olajlehúzó szimeringeket, de a porlehúzó szimering nem akar visszamenni a helyére, pedig úgy csináltam mindent, ahogy az a Marzo szervíz kézikönyvben le van írva. Egyszerûen nagyon szoros.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
de ha tudod h nem tesz jót neki, miért csinálod? ha meg csinálni akarod, akkor meg miért kérdezed hogy rosszat tesz e neki? semminek nem tesz jót ha ránehezedsz erõvel, nemhogy egy kis alap cécó villának.
amúgy egy hirtelen véfékezés is hasonlót ad a villáknak.

málna: a rugalmasság nem negatívuma egy villának!:-)
enyém is eléggé rugalmas... de legalább kimozogja a témát

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,368 posts
Egy kis triálos hintázgatás(hátsó megemel, aztán hátsóra feláll meg hasonók) nagyon kotyogósító hatású?Csak azért vetek fel ilyen kérdéseket mert van egy EXR comp-om(tudom hogy nagyon alap de azért nem annyira gyenge) és attól tartok hogy másfél év után kotyog.65 kg(na jó most már lehet picit több)alatt vhogy nem vártam.És nem is zuzattam vele nagyon.Csak ez az elsõ kerékre felállós dolog eléggé megterhelõnek tûnik a bicó elsõ fele számára.Szóval nem tudom.A karbantartás sem volt nagyon elhanyagolva.Elõször azt hiottem hogy a fékem az de úgy tûnik nem:(

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
a balckre masnit? mivel, motorfékkel? ;)

már bocsánat, de a 10 centis elitem gyönyörûen mozgott -15 fokban (02es volt) és a merevséggel se volt baj. persze, lehet hogy 73 kiló alatt még nem jön ki 200as hayes fékkel... ;) vagy csak nekem volt szerencsém? (mint lor is mondogatta régen, nem a becsúszótol függ a merevség..)

cserébe a psylonál jóval merevebb (a gyzsnél), a dj kb használhatatlan, csak dörtre jó
igazán. szoval én ujra blacket vennék. 10böl 9 centit ki is mozgott, ennél többet melegben sem. és birja is elég jól