Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2005. június 09. - 13:25

Jó, majd eccer kiróbálom.
Mellesleg a foxiban nemis uturn van hanem 3 állású butaság (80-100-125)
énis nézegettem régebben
dehát menthetetlen, gyorszáras.. :'(
Mellesleg a foxiban nemis uturn van hanem 3 állású butaság (80-100-125)
énis nézegettem régebben
dehát menthetetlen, gyorszáras.. :'(
Írta 2005. június 09. - 13:21

Megtudja mondani vki, hogy kb. mennyit érhet újonnan egy Manitou Stance Blunt?
sztem a blunt az OEM villa. de kb a flow árában lehet.
zolle: ELVILEG ugyanolyan (paraméterek tekintetében) gyakorlatilag meg egyszer próbálj ki egyet, és rájössz, hogy azért van ott különbség. jó tudom, te psylo fan vagy, én meg márkabuzi, de akkoris.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. június 09. - 13:21

kb ugyanaz mint a 2003as psylo, gyorszáras, ami kb 80e volt akkoriban
Írta 2005. június 09. - 12:42

fox villák: ha utánanézel, a legolcsóbb fox vanilla r az kb 110 ezer huf. annyiért már nem is annyira sok az a villa, ahhoz képest, hogy milyen merev, milyen szépen mozog, és mekkora májerfaktora van

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. június 09. - 12:23

Megtudja mondani vki, hogy kb. mennyit érhet újonnan egy Manitou Stance Blunt?
Írta 2005. június 09. - 12:11

jamm, de a SiD egy egyversenyes és/vagy 40kilós sónyalónak való teló
Foxokkal meg simán DS versenyeltek annó, mikor még volt DS
Foxokkal meg simán DS versenyeltek annó, mikor még volt DS
Írta 2005. június 09. - 10:24

"(pl. sid könnyebb, mint a legkönnyebb fox"
csak nézd meg hogy hajlik a sid, és hogy a fox... meg az élettartamukat..
egyébként tényleg bûn drágák, viszont iszonyat jók ....szerintem
valahogy éreztem a különbséget mikor a 2003as Duke SL (pedig az se szar teló) után egy Fox Float Rl került a bringába...
"nálunk nem nagyon elterjedtek" hát ez valószinû az áruk miatt van...
csak nézd meg hogy hajlik a sid, és hogy a fox... meg az élettartamukat..

egyébként tényleg bûn drágák, viszont iszonyat jók ....szerintem

valahogy éreztem a különbséget mikor a 2003as Duke SL (pedig az se szar teló) után egy Fox Float Rl került a bringába...
"nálunk nem nagyon elterjedtek" hát ez valószinû az áruk miatt van...

Írta 2005. június 09. - 10:20

Ez a fox..és lehet a sid könnyebb de egy 05-ös sid-et nem fogsz öt év múlva is használni..meg a fox telók picit többet bírnak.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. június 09. - 10:17

Tegnap néztem az új xfaktor katalógust és láttam, hogy milyen árban vannak a Fox telók, ezek lennének a csúcstelók vagy csak árban azok(pl. sid könnyebb, mint a legkönnyebb fox és minden foxhoz található hasonló egy másik márkából, ami majdnem ugyanazt tudja). Egyébként nem nagyon ismerem a foxokat(csak katalógusból, nálunk nem nagyon elterjedtek). Ha tévedek nyugodtan hülyézetek le.
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. június 09. - 07:40

ha neked jó a mozo, akkor
1. még nem próbáltál egy villát sem
2. használd egészséggel
1. még nem próbáltál egy villát sem

2. használd egészséggel
Írta 2005. június 09. - 00:09

Nekem a mozgásával nincs gond ha ki van tisztítva, az alsó szár a híddal meg rohadt merev. A többit hagyjuk. A hagyjuk miatt kellene a soul
.

Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 09. - 00:03

Na õt akarnám ha lenne, szerintem ez a fékhíd nagyonnagy!
szokásos mozo szisztéma

nagy legyen, vagy egyedi, a mozgás, meg társai már nem számít
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. június 08. - 22:07

No akkor mégegyszer:Van a mozónak felsõkategóriája? Érdekes lenne.
A hugom bicóján a vibe 1 hét alatt beállt, még egy kurva gumiharangra se tellett nekik, mint régen az R200,R500on...
http://mozosuspension.com
Itt nézd meg a soul nevû villát! Az már egy felsõbb kategória! (nem felsõ, csak felsõbb) Na õt akarnám ha lenne, szerintem ez a fékhíd nagyonnagy!
Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 08. - 07:40

Olyan 2-3 éves cumó azt hiszem,persze,nem olyan széles Lterjedt,h ismerje az Mber:)
Vagon pénzért cserébe kapsz 1 Leftyt,ahol "brake action and suspension are isolated"
Lhiszem,h mûködik,csak azt nem,hogy tényleg szükség van ilyesmire.
Mármint,idáig senki sem panaszkodott a villák bólogatására...Amit a honlap ír,h az út 80%-át elveszítjük,sztem ez hülyeség,mert az csak vészfékezésnél yön elõ,ami ugyebár a yóember próbál Lkerülni mert blokkolja a kereket meg miegymás.
Ha már USE akkor Alien nyeregcsõ (múlt héten vizualizáltam 1 gyönyörû piros darabot nyamm) meg Atom stucni.
Vagon pénzért cserébe kapsz 1 Leftyt,ahol "brake action and suspension are isolated"
Lhiszem,h mûködik,csak azt nem,hogy tényleg szükség van ilyesmire.
Mármint,idáig senki sem panaszkodott a villák bólogatására...Amit a honlap ír,h az út 80%-át elveszítjük,sztem ez hülyeség,mert az csak vészfékezésnél yön elõ,ami ugyebár a yóember próbál Lkerülni mert blokkolja a kereket meg miegymás.
Ha már USE akkor Alien nyeregcsõ (múlt héten vizualizáltam 1 gyönyörû piros darabot nyamm) meg Atom stucni.
Írta 2005. június 08. - 00:54

>>Nagggyon komoly ez a villa!<< Vagy csak nekem új, hogy létezik ilyen? :scared:
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2005. június 06. - 08:18

Van a mozónak felsõkategóriája? Érdekes lenne.
A hugom bicóján a vibe 1 hét alatt beállt, még egy kurva gumiharangra se tellett nekik, mint régen az R200,R500on...
Írta 2005. június 05. - 00:15

A fas.. szóval miért nem lehet itthon felsõbb kategóriás Mozo villákat kapni?
Nekem bejön ez a transarch fékhidas megoldás de itt csak a vibe-r-t meg a groove-t lehet kapni :/. Éppen ezek is strapabíróaknak tûnnek soha nem koppannnak fel (egy év használat után egybe van) de nincs bennük semmi csak rugó...
Nekem bejön ez a transarch fékhidas megoldás de itt csak a vibe-r-t meg a groove-t lehet kapni :/. Éppen ezek is strapabíróaknak tûnnek soha nem koppannnak fel (egy év használat után egybe van) de nincs bennük semmi csak rugó...
Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 04. - 23:51

Írta 2005. június 04. - 20:34

hát azért akad páratlan külsöátmérõs is, szóval telefon mindenképp szerintem.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Írta 2005. június 04. - 20:25