Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fox

- - - - -

• Please log in to reply
2442 replies to this topic

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,325 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
C nem a lock, hanem a low speed comression, vagy mi. Sima RL is lockkal szerelt ("L" betû takarja ezt). Szökõévente használom... :-)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

off
kösz
szólj ha tudsz valamit.
on

amúgy én is összepakolnék egy olyat (bár ki tudja lehetne e) hogy fix 140 RL, qr15, régi nyilt fürdõ, de kashimás becsúszók

nálunk a laborban épp protetikust keresnek. betanulsz?:)
rl helyett miért nem rlc? hasznos ám mikor le van zárva a villa, de ha nagyon muszáj mozog ahol kell. bár.. ha belegondolok, a tegnapi várpalotai túrán hozzá sem nyúltam a lokc-hoz. kb ezért mernék bevállalni egy rc2es 36ot.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
diákmelót tudnék, de rég voltál te az...:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Dolgozz!! :D :P

off
kösz
szólj ha tudsz valamit.
on

amúgy én is összepakolnék egy olyat (bár ki tudja lehetne e) hogy fix 140 RL, qr15, régi nyilt fürdõ, de kashimás becsúszók
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

nem lenne jó (már ha Mof vanillájaról van szó)
140 -es és nem lehet rövidíteni

Nem, a 15-ös átütõs ezüst-fehér foxiról, ami pont jó lenne a 15-ös átütõs tengelyhez átalakítható Hope Pro 2 elsõ agyamhoz. :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Dolgozz!! :D :P

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Én talán még gondolkodnék is rajta, ha lenne pénzem és értenék is a rókákhoz. De nem vagyok egyik szerencsés helyzetben sem. Pedig milyen jó kis villa lenne az Epicbe.

nem lenne jó (már ha Mof vanillájaról van szó)
140 -es és nem lehet rövidíteni

de basszus lenne normális havi jövödelmem, meg is venném rögtön
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

eh! ha ezt ennyiért elviszi valaki, akkor az enyémet is fölrakom 95ért aggyal együtt. amik garantáltan rendben vannak..

Én talán még gondolkodnék is rajta, ha lenne pénzem és értenék is a rókákhoz. De nem vagyok egyik szerencsés helyzetben sem. Pedig milyen jó kis villa lenne az Epicbe.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,325 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

130rl a speciben 200as elixirrel eleg gatya volt. dt thruboltos.
Pike az total mas kategoria.

Hm, az a 130 RL valami spéci, a speci számára készült szuperkönnyített verzió volt? Régi és nem túl könnyû Talas-om van Foxból és gyorszáras. Na erre mindent mondhatnék, de hogy nem merev, azt nem. 185-ös tárcsát használok elõl, talán csak 140-es állásban csavarja valamennyire, de nem jelentõsen. Nagyon merev, szerintem, gyorszárashoz képest pláne... Máskülönben meg lehet, hogy velem van a baj, mert mióta próbáltam Manitou R7-et tárcsafékkel, nekem szinte minden villa merev. :-D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Ez aztán érdekes egy fajzat: hivatkozás. Ennyire kompatibilisek lennének egymással a lábak ugyanazon becsúszóátmérõ esetében?

eh! ha ezt ennyiért elviszi valaki, akkor az enyémet is fölrakom 95ért aggyal együtt. amik garantáltan rendben vannak..

fiath.

fiath.

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
téves , sorry

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Én is ilyet akartam csinálni (átütõs láb, levegõs becsúszó), csak RS telónál. A szakik szerint kivitelezhetõ lett volna.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Ez aztán érdekes egy fajzat: hivatkozás. Ennyire kompatibilisek lennének egymással a lábak ugyanazon becsúszóátmérõ esetében?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

mongy a stumpiban én is kolbásznak éreztem a talast. elõtte a régi dog-ban meg abszolút nem, meg az újban sincs semmi gond a gyorszáras reconnal, pedig az nem merevebb mint a róka.

a pitch az egy sokkal brutalisabb epitesu bringa volt - a rugos pike az olajcsere utan nagyon finoman mozgott (egy levegosom sem mozgott ugy). az mas teszta, hogy nehez mint a ko :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

furcsa egy ízlésed van :)

Lineáris, szép simán mozog, fõleg menetközben érezni, jobban ragasztja a kereket a földhöz mint pl a Reba tette. meg a Rebánál a 120mm út kevesebbnek érzõdött mint a Minute-nél....

ízlések és pofonok, nekem Foxom sosem lesz, max hátul, mert az RP2 nem rossz....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
mongy a stumpiban én is kolbásznak éreztem a talast. elõtte a régi dog-ban meg abszolút nem, meg az újban sincs semmi gond a gyorszáras reconnal, pedig az nem merevebb mint a róka.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
140es vanilla 15ös átütõvel, xt fék, nagytárcsa és tökéletes. persze nem is vagyok 70kilónál több.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Fox-on fika váll és rángatja a 20-as tárcsa? Ugyanarról a márkáról beszélünk?:) Régebben F100 RL-em volt, most az asszonypajtás gépében van F120RL, mindkettõ igen-igen masszív, nem nagyon látni jelét annak, hogy bárhol is fika mennyiségû anyag lenne.

Meg ebben is nagyon erõs volt a Fox: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg ;)

A mozgása pedig nekem nagyon bejött. Legalábbis a nyílt olajosoké.

130rl a speciben 200as elixirrel eleg gatya volt. dt thruboltos.
Pike az total mas kategoria.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
furcsa egy ízlésed van :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ezért kell venni egy Sektor-t...

:)

bár én a Indiánok mozgását szeretem a legjobban...