Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2442 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Arn, hogyne lenne hátránya.....hullámos pályán nem fog ugy mozogni sosem. Mivem rezgésre nyit a szelep, ergó ha pumpálsz nemigen fog mozogni. Nem hiába mondják sokan, hogy inkább versenyzõk alá való. Kérdezd ZeeZolit, neki volt sokáig, tán még van is.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

terralogicot lehet sima rles teloba rakni utolag (32es f29)? a jelenlegi bringanak a karakterebe frankon passzolna. gyakorlatban komfort oldalrol nincs semmilyen hatranya? pl egy hullamos palyanak eleg hasonlo terhelese lehet, mint amikor kiallva "pumpal" az ember.

sima rl-be sztem nem

Feltöltött kép

terra

Feltöltött kép

de ha netán mégis, kb akkoris drágább lenne mint eladni ezt és venni egy terrásat. S bár ízlések ugye, de pl ami nekem ingyen se kéna az a terralogicos teló.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.052 hozzászólás
arn, mennyi van abban a bicajban? 100km? :) :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Mérje már meg valaki a Fox rp2 tag legnagyobb átmérõjét. Köszi.

46,5 mm .ez a vékonyabb alap verzió.

+ 2mm a Hv kamrás változat.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
terralogicot lehet sima rles teloba rakni utolag (32es f29)? a jelenlegi bringanak a karakterebe frankon passzolna. gyakorlatban komfort oldalrol nincs semmilyen hatranya? pl egy hullamos palyanak eleg hasonlo terhelese lehet, mint amikor kiallva "pumpal" az ember.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

46,5 mm .ez a vékonyabb alap verzió.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Nagyon úgy néz ki, hogy lesz egy Talas-om. A kérdésem a következõ: ugye állítható a villa útja, ezt menet közben is állíthatom, vagy meg kell állnom hozzá és a terhelést teljesen levenni róla? Nem mintha utóbbi katasztrófa lenne, általában nem rohanok.

bírja

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nagyon úgy néz ki, hogy lesz egy Talas-om. A kérdésem a következõ: ugye állítható a villa útja, ezt menet közben is állíthatom, vagy meg kell állnom hozzá és a terhelést teljesen levenni róla? Nem mintha utóbbi katasztrófa lenne, általában nem rohanok.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Gondoltam csinálok már egy ilyet is. Eredetiben hd minõségû, csak a youtube miatt lett ilyen rossz.

Én egy olyat kérdeznék hogy ez milyen kamerával és leginkább "hogyan" rogzítetted ide a cuccost.
Offért bocs.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Tényleg nagyon jól néznek ki, meg kell hagyni.

Van esetleg ötletetek, hogy matricát honnan lehet szerezni? 2008-as Talasom van és a jobb szárán egy szállítás során megsérült a matrica. :( Nem vészes, csak ha jobban megnézi az ember, de engem csak zavar.

Köszönöm elõre is!

Ebay?

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Az xfactor-ban talán.

kgabus

kgabus

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

Lehet nyálat csorgatni :) :
FOX Racing Shox 2012

Tényleg nagyon jól néznek ki, meg kell hagyni.

Van esetleg ötletetek, hogy matricát honnan lehet szerezni? 2008-as Talasom van és a jobb szárán egy szállítás során megsérült a matrica. :( Nem vészes, csak ha jobban megnézi az ember, de engem csak zavar.

Köszönöm elõre is!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Köszi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

A Fox tagokban a Boost valve mit jelent?

'Új funkció ezekben a tagokban az új Boost Valve szelep, ami egy pozícióérzékeny kompressziós csillapítás. A korábbi évek lineáris mozgású RP23-ai felüthetõk voltak, ezt viszont nekem nem sikerült felütnöm, sem be-, sem pedig kikapcsolt ProPedál mellett. Az út végén mindig bekapcsol a Boost Valve, ami megakadályozza tag összecsukását. Szerencsére ezt olyan kifinomultan teszi, hogy a mozgás során a progresszív tagokhoz hasonlatos útrövidülés nem érezhetõ, de mégsem üthetõ össze a tag normál, testtömeghez igazított nyomás mellett.'

Teszt: FOX RP23 rugóstag

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A Fox tagokban a Boost valve mit jelent?

zory

zory

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok
Vettem egy 2011 Fox 36 RC2 Fit 180 telot nagyon jó meg minden de nincs hozzá magyar használati utmutató.
Ha esetleg valaki tudna nekem segiteni hogy mit hogy és miért kell és lehet rajta állitani az nagyon jólenne ne meg hogy mi az ideális nyomás a telóban.
Köszi mindenkinek

Attila

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Elborult vagyok, de azért nem nézem minden nap a Fox honlapot. Bocs, hogy ennyire le vagyok maradva. :)
Most is úgy találtam rá, hogy az ebayen már valaki hirdetett 2012-es RP23-as tagot. Na, hát az valami gyönyörû.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
már vagy egy hónapja fent vannak

de olyan még mindig nincs amit szeretnék

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Lehet nyálat csorgatni :) :
FOX Racing Shox 2012