Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fox

- - - - -

• Please log in to reply
2442 replies to this topic

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts

Annyit tudni, hogy a Paul-Lange csoport veszi át a márkát, s ismervén az árszabásukat és árrés-politikájukat, nem sok reményt fûzök ahhoz, hogy jó áron lehet majd idehaza beszerezni. Örülnék, ha tévednék, de a Shimano hazai eladása is emiatt nullázódott le...

Akkor erõsen reménykedjünk, hogy tévedjél. A Fox árai eddig sem voltak éppen politikailag korrektek ránk Magyarokra nézve :(

Apropó, az elõzõ képviselet miért szünt meg?

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

És mikor? Tudsz valamit?

Annyit tudni, hogy a Paul-Lange csoport veszi át a márkát, s ismervén az árszabásukat és árrés-politikájukat, nem sok reményt fûzök ahhoz, hogy jó áron lehet majd idehaza beszerezni. Örülnék, ha tévednék, de a Shimano hazai eladása is emiatt nullázódott le...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts
És mikor? Tudsz valamit?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
lesz hazai kepviselet.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts
apropó, a jövõ tavasszal olajat akarok cserélni az rlc-ben. ha ne adja ég valamit cserélni kell, hogyan oldom meg, ha nincs hazai képviselet. a villa még akkor is garis lesz.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Az nem olyan sok. Ez persze nem a hivatalos álláspont, de azt a bringások nagy része nem tartja be.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

trekfuelex

trekfuelex

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
2010- es a bringa. Kb 1000km- t futhatott.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Szerintem akkor kezdj el aggódni, ha már nem lesz rajta, mert akkor az azt jelenti, hogy szárazon fut és pótolni kell a kenõanyagot.
A kopott porlehúzó is okozhat ilyet (nem írtad, hogy milyen régi, vagy, hogy mennyit ment), átlagos használat mellett, évente egyszer azt is illik cserélni.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

trekfuelex

trekfuelex

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok!
Kérdésem lenne RP2 DRCV- vel kapcsolatban. A becsúszóján vékony olajfilm réteg van használat után. Minden tekerés után letörlöm de mindig megjelenik rajta. Levegõt nem engedi ill. a csillapítás is jól mûködik. Jelent ez valami problémát? Köszi elõre is a segítséget.

üdv

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Mûködik élesben is rendesen , már csak egy új csavar kell a remote kar felfogatásához és egy nagyon picit állítani a bovdenen (úgy lenne az igazi ha raknék be bovdenfeszesség állítót)

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Ezt csak linkelem mert csak így nagyban látszik , hogy merre van elvezetve. a rögzítése még mindig nem szépségdíjas , de mûködõképes.

A morcos.

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Noh , megcsináltam , bár pillanatnyilag el is vagyok bizonytalanodva. Nem biztos , hogy élesben jó lesz.
Home made Fox RP2 remote - YouTube

A morcos.

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Nem egy túl bonyolult szerkezet , alul a kulacstartó és a pumpa közt elvezetem a kábelt , majd az alsó felfogatás alatt bevezetem a karhoz. A kart megfúrni , lecserélni semmikép sem akarom de sima szigetelõszalaggal , rajta vékony kábelkötegelõvel védett helyen tudnám a kart is , a mûködést is. A rendszer lelke a rugó.
Kaptam ma egy magura teleszkópokhoz való távirányítót , az kerül a kormányra.

A morcos.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne , hogy a fox rp2 rugóstagot berakhatom-e fordítva a vázba?
Okoz ez bármiféle rendellenességet?

http://lp1.pinkbike....p4pb7238454.jpg
A lényeg az lenne , hogy az alsó csatlakozási pontja nem mozog a váznak , így onnan biztonságosan be tudnék a tag felé vezetni egy remote kart.

köszi
Z.

szerintem nyugodtan megfordíthatod. a megoldásról pedig majd képet kérek: )

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne , hogy a fox rp2 rugóstagot berakhatom-e fordítva a vázba?
Okoz ez bármiféle rendellenességet?

http://lp1.pinkbike....p4pb7238454.jpg
A lényeg az lenne , hogy az alsó csatlakozási pontja nem mozog a váznak , így onnan biztonságosan be tudnék a tag felé vezetni egy remote kart.

köszi
Z.

A morcos.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

kérdezd robot, mindig tud valamit.:)

konkrétan most semmit.
de én leszek az elsõ, aki ide beirja, hogy mi a szitu, bizzatok benne ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
kérdezd robot, mindig tud valamit.:)

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nincs még publikus infó, jelenleg nincs hazai forgalmazás

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,324 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
2012-es Fox palettáról és az új alkatrészekrõl van valamilyen hír, mikor lesznek elérhetõek Magyarországon? Külföldi webshopok bár csillagászati árakon, de jó 1.5-2 hónapja gõzerõvel nyomják szinte a teljes palettát.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

fox rpl rugóstagba menynibe kerül egy becsúszó és hol tudnék beszerezni? Tud valaki ilyen oldalt?

szerintem kerdezd meg a nemet disztribet, ok valaszolnak :) nem lesz olcso... lehet egy hasznalt tagot olcsobban kapsz.

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts
fox rpl rugóstagba menynibe kerül egy becsúszó és hol tudnék beszerezni? Tud valaki ilyen oldalt?