Ezt még nem láttam eddig, sõt, még csak hasonlót sem: FOX / Bike / Upgrades
Nagyon drága opciók, de maga az ötlet nem rossz.
lehet mégiscsak össze lehet legozni az ideális fox telót nekem
Ezt még nem láttam eddig, sõt, még csak hasonlót sem: FOX / Bike / Upgrades
Nagyon drága opciók, de maga az ötlet nem rossz.
OFF Mesélj Rob, hogy akkor hogyan lehet, hogy itthon minden, ami a Paul-Lange kezén átmegy, nemzetközi szinten "drága"? Vagy "csak" a kisker tol rá nagyobbat? Ez nem heccelõdõs kérdés, õszintén, kíváncsi vagyok. És mondj bátran egy százalékot is - nálunk ez 1-3%, haveréknál (számítástechnika 2-4).
Tigrisnek igaza van, a Factor tényleg jó áron árulta, nem véletlen, hogy ott vettük. R.I.P.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
off (mongy van topkija)nem tudom mennyire igaz, de egyik horgaszboltos ismerosom azt mondta, hogy a shimanonal (horgaszcikk) az alapjan szabjak az arakat, hogy mekkora mennyiseget vesznek, es nemelyik nemet boltnak nagyobb forgalma van, mint az itteni egesz regionak.
OFF: khmm... ellentétben veled, én látom a számokat. nem azt mutatják, amit te mondasz.... nagyon nem. az "árrés-politikát" pedig ha akarnád sem ismerhetnéd. ne tégy felelõtlen, vagy hamis kijelentéseket
Na, melyik az a 150Ft-os táblás csoki? Itt vagyok kint Svájcban lassan egy éve, de a legalja kategóriát sem kapom meg ennyiért.
Na, melyik az a 150Ft-os táblás csoki? Itt vagyok kint Svájcban lassan egy éve, de a legalja kategóriát sem kapom meg ennyiért.
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
off: nem errõl van szó tudod. a cube-ot is mi csináljuk, és drága? nem. pont annyi, amennyit a gyártó megkövetel. mint mindenhol máshol.máltai szeretet plh.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Akkor erõsen reménykedjünk, hogy tévedjél. A Fox árai eddig sem voltak éppen politikailag korrektek ránk Magyarokra nézve
Apropó, az elõzõ képviselet miért szünt meg?
OFF: khmm... ellentétben veled, én látom a számokat. nem azt mutatják, amit te mondasz.... nagyon nem. az "árrés-politikát" pedig ha akarnád sem ismerhetnéd. ne tégy felelõtlen, vagy hamis kijelentéseketAnnyit tudni, hogy a Paul-Lange csoport veszi át a márkát, s ismervén az árszabásukat és árrés-politikájukat, nem sok reményt fûzök ahhoz, hogy jó áron lehet majd idehaza beszerezni. Örülnék, ha tévednék, de a Shimano hazai eladása is emiatt nullázódott le...
Annyit tudni, hogy a Paul-Lange csoport veszi át a márkát, s ismervén az árszabásukat és árrés-politikájukat, nem sok reményt fûzök ahhoz, hogy jó áron lehet majd idehaza beszerezni. Örülnék, ha tévednék, de a Shimano hazai eladása is emiatt nullázódott le...