Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2442 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
csak óvatosan

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
koszi :) csak annyit gondoltam, hogy kicsit kinyomkodom olajban, ha "poros". ennyit se?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Foxba gyárit javaslok

csak akkor kell cserélni ha ereszti az olajat, szivacsot ne mosd ki! kinyúlik, nyomj rá friss olajat és kész

fuck me, i'm famous!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
ezeket a porvedo szivacsokat minden olajcserenel illik cserelni? vagy csak mossam ki?

mongy ugy latom, hogy egyben van az egesz kit... igy mar draga olajcserenkent. ezeket milyen idokozonkent erdemes? melyik jobb? a gyari, vagy az enduro?

Feltöltött kép

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hozd el, megnézzük!

fuck me, i'm famous!

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.324 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Lehet, hogy egy szerviz nem ártana neki. Sala mestert keresd!

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Sziasztok!

Van egy olyan gondom vagy észrevételem, amivel kapcsolatban szeretném a véleményeteket és tanácsotokat kikérni.
Adott egy teló: FOX F32RL-120mm/2010 modell
A teló közel egy szezont futott és többnyire csak versenyeken használtam(maraton). Max 1500 km-et tekertem azzal a bringával amivel ez van összelapátolva. A visszaút csillapítás (rebound) nem igazán úgy mûködik, mint kellene. Van vagy egymillió kattintási lehetõség rajta, de csak az utolsó kettõ klikken lehet valamit érezni a mûködésébõl és ebbõl az utolsó az olyan szinten csillapít mint az állat (ami érthetõ is), mert ez a skála vége. De elõtte nem történik semmi, csak rúg -harap, mint a megvadult bozontos éti csiga. Amire gondolok: gyárilag nem elegendõ az olajmennyiség, ez a villa ennyit tud, vagy szimplán csak szar.
Kérdésem lenne, hogy valakinek is akad(t) ilyesmi jelensége, vagy tudományosan orvosolható-e a probléma (kézrátétellel, voodoo, ördögûzés, stb..)?
Szép napot mindenkinek!

Üdv:Fecó!

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Kaptam egy mailt ma Factortól. Úgy néz ki ismét vállalnak garos dolgokat is. Illetve lesz Fox kütyü továbbra is.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A 100-120-140 talast át lehet alakítani 80-100-120-ra?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

palinkasgabor

palinkasgabor

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sziasztok!

Mit lehet kezdeni, ha a telóm egyre jobban kotyog (F100 RL '05-ös)?
Ahogy látom a persely van eléggé megkopva, már koptatja a becsúszót is. Lehet ezt javítani? Vagy használjam amíg mûködik aztán kuka?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
azt hiszem nem banom, hogy nekem egy szimpla rles foxom van, ami egyszeru, mint a faek, bevalt konstrukcio.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.324 hozzászólás
Hm, valószínûleg kivételes eset, de azért érdekes. Lehet, mégsem akarok kashimás teleszkópot? :-)
Kashima Flaking off - Mountain Bike Review

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
erdekes :) megneztem en is - akinek a gyari kereket is felrefuzik, ott barmi lehet - de szerencsere semmi. meg csak feltunt volna menet kozben.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.324 hozzászólás
Minden komment nélkül, egy "érdekes" olvasmány: 2011 fox forks creaking/cracking noise - Mountain Bike Review
...két videó is van itt: Mountain Bike Review - View Single Post - 2011 fox forks creaking/cracking noise

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.324 hozzászólás
Kashima upgrade árak, Mojo @ UK: Mojo Suspension Hoodoo Ltd: The UK's Only Authorised Fox Racing Shox Warranty & Service Centre

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Nem lesz az túl drága mégis? ;-)
Nálam az a gond, hogy a 2007-2008-as évjáratú TALAS II levegõs állítórendszer van benne, amivel rengeteg a gond, már másfél éve nem bírják megcsinálni, szóval alapból cserés. A gyorszárakkal még tudnok élni, üsse kavics, de azért egy kashima coatos becsúszó még dukálna a mostaniak helyett, úgy meg már egyszerûbb és olcsóbb egy RS Relevation vagy a szintén állítható utas, 2011-es akciózott DT XMM 140 TwinShot, ráadásul QR15-ös. (Amúgy meg esélyes, hogy downgrade-elem a mostani bicajt, lehetséges, hogy sajnos meg kell bontanom és eladogatom az alkatrészeit...)
Plus az itt feltüntetett USD árak szerintem az EU-s vámkezelés miatt tekinthetõ legalább EUR árnak. Viszont, ha valaki csak sérült becsúszót akar cseréltetni, akkor egy kashima upgrage egyúttal az elég komoly, vagy akik versenyeznek, a Terralogic update szintén.

a terralogicot azt spec tudom, hogy euroban is majdnem 1.5x ennyi, mint ott dollarban...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás

Kashima becsúszók, nyílt olajfürdõs, átütõs tengelyrögzítés. Kb.

nyert, és persze fekete :)

Zs, drága lenne de itt most ultimate villáról beszélünk, vagy merünk nagyot ugye :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.324 hozzászólás

lehet mégiscsak össze lehet legozni az ideális fox telót nekem :)

Nem lesz az túl drága mégis? ;-)
Nálam az a gond, hogy a 2007-2008-as évjáratú TALAS II levegõs állítórendszer van benne, amivel rengeteg a gond, már másfél éve nem bírják megcsinálni, szóval alapból cserés. A gyorszárakkal még tudnok élni, üsse kavics, de azért egy kashima coatos becsúszó még dukálna a mostaniak helyett, úgy meg már egyszerûbb és olcsóbb egy RS Relevation vagy a szintén állítható utas, 2011-es akciózott DT XMM 140 TwinShot, ráadásul QR15-ös. (Amúgy meg esélyes, hogy downgrade-elem a mostani bicajt, lehetséges, hogy sajnos meg kell bontanom és eladogatom az alkatrészeit...)
Plus az itt feltüntetett USD árak szerintem az EU-s vámkezelés miatt tekinthetõ legalább EUR árnak. Viszont, ha valaki csak sérült becsúszót akar cseréltetni, akkor egy kashima upgrage egyúttal az elég komoly, vagy akik versenyeznek, a Terralogic update szintén.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Na az milyen lenne?

Kashima becsúszók, nyílt olajfürdõs, átütõs tengelyrögzítés. Kb.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

lehet mégiscsak össze lehet legozni az ideális fox telót nekem :)

Na az milyen lenne?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!